www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sto

Veteran
  • Posts

    576
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Romania

Other Information

  • Band
    Pillfed / Sto

Recent Profile Visitors

8997 profile views

Sto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

66

Reputation

  1. Am zis sa dau si pe aici un link cu Making Of Rromanica. Asa, lenes. www.trupazadar.ro
  2. @comanel - Ii de pe bass, and god knows we tried. Desi am tendinta sa cred ca ii ori de la YouTube ori cand a compilat poza+audio cine a compilat-o, a facut-o prost. Pun aici un mp3 mai de calitate cu piesa. Te rog da o geana si spune-mi daca tot asa se aude. Sto & The Smoking Seasons - In Vain.mp3
  3. Salutari. N-am mai dat de mult pe aici pe forum din cauza ca am fost busy... am acum cateva minute si vreau sa postez ce-am mai facut intre timp. Mi-am facut trupa de acustic. Trupa se numeste (nu foarte sonor) "Sto & The Smoking Seasons". Las aici si-un link de Facebook - daca e cineva interesat sa ne urmareasca progresul/piese noi/stiri/etc. http://www.facebook.com/StoAndTheSmokingSeasons Scoatem si album anul asta ca e gata deja. ) Oferim aici o piesa de pe el. Criticati-ne cu spor daca v-am starnit interesul!
  4. E a 2-a oara cand isi schimba interfata forum-ul... si se schimba treptat din rau in mai rau. Doar o parere.
  5. I like it. Nu promit nimic, dar m-as inscrie. ) O sa incerc sa trag azi sau maine daca am timp.
  6. Sto

    Gaming Corner

    It's official: Fuck Skyrim. Am terminat questul principal si nici n-am lvl 20. Mi se pare super plictisitor acuma. Bine c-a iesit L.A. Noire pe PC. Meh.
  7. Sto

    Gaming Corner

    All this gaming is distracting me from playing guitar. Cred ca sunt in momentul ala de rascruce... ca si atunci cand nu mi-au mai placut desenele animate. I might quit gaming soon.
  8. Sto

    Gaming Corner

    Da, pai... un mic update: Am terminat questurile de la "mages guild". Numa' din seria aia de questuri am casca si armura +200% magicka regen, plus ceva medalion cu +50 magicka... Ca sa nu mai vorbim de cat de overpowered e Conjuration, scoti un Fire/Frost Atronarch si numa' te plimbi ca sparge ala tot. Oh Bethesda... I really wanted to be a warrior.
  9. Sto

    Gaming Corner

    This game needs it's own topic. Cu toate problemele cu tot... il joc cu placere acuma cu "magicianul". Tare joc... tare.
  10. Sto

    Gaming Corner

    Sensitivitatea accelerata pe orizontala mai mult decat pe verticala, si din cate am vazut eu acolo in Settings nu se poate regla. Adevarul e ca dupa ce m-am chinuit cu mouse-ul si tastatura sa-mi configurez personajul... am renuntat direct. Save => Exit => Plug in controller => Happiness and joy. Alta gramada de probleme listate aici: http://www.boards.ie....php?p=75428889 Si meniul ala... stiu ca am mai zis inainte, dar serios. MENIUL ALA!!!!11
  11. Sto

    Gaming Corner

    SO TRUE. As fi jucat cu mouse+kb si ma faceam ranger. Controlul de la mouse e varza complet, nu se poate juca. Eu joc cu un gamepad ieftin, cu Vibmod x360ce Controller emulator instalat, si imi recunoaste pad-ul ca fiind de XBOX 360. Altfel poti sa-ti faci l*ba. Fawk consoles. *EDIT* - Ca sa nu mai vorbim de meniu.
  12. Sto

    Gaming Corner

    La fel si aici.... Eu am mers pe stilu' tank. Heavy armor, block si one-handed. Lvl. 19 si mi-o luam la greu. Dupa aia am realizat ca magia din nou e massively overpowered. Dark elf pe destruction. Lvl 3. Zdrobeste tot in calea lui. Mie-mi place cam tot la joc, insa o chestie ma enerveaza la culme: Parca alegerile care le faci in priviinta construirii personajului/ stilului de joc nu au nici un impact real asupra gameplay-ului (decat, eventual, pe termen lung). You can just use whatever you fucking want, doesn't matter. Meh. O sa zdrobesc tot cu ultra-massive-firestorm. Level up!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.