www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Arthur

Active Members
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

39 Excellent

About Arthur

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bistrita

Other Information

 • Band
  PREFIX 990
 • Gear
  Gibson Les Paul Traditional,
  Fernandes LE2 Stratocaster(MIJ) configuraþie S-S-S Alnico
  Laney LC50 MKII Combo,
  Line6 POD XT Live
  Hora Jumbo - E-Acoustic Guitar

Recent Profile Visitors

8,394 profile views
 1. VOX Double Deca delay s-a dat.
 2. Arthur

  vând [EXPIRAT] G&L TELECASTER PICKUPS

  Salut, vând o pereche de doze G&L ASAT Classic MFD pe care am cântat doar de câteva ori. Review-uri, sound sample-uri găsiți pe youtube. Mă interesează eventuale schimburi cu pedale de distors/overdrive mai răsărite gen hardwire sc-2, cm-2 sau chiar mai bune, + - diferența. Aștept oferte. Trimit prin curier cu transport gratuit și ramburs în caz de cumpărare.
 3. Vând acest combo excelent cumpărat anul trecut pentru că îmi reconfigurez echipamentul pentru gig-uri. Este un amp versatil putând fi folosit de la volum de cameră până la scene în aer liber. Bonus dau footswitch-ul care nu este inclus în preț atunci când îl cumperi și trebuie să dai 30 de euro extra. Amp-ul are 3 canale clean/crunch/lead, un difuzor celestion și DI Red Box super ok în cazul în care nu vrei să te mai deranjezi cu captarea difuzorului prin microfon. Prețul de nou este https://kytary.ro/hughes-kettner-tubemeister-36-combo/HN145425/?gclid=EAIaIQobChMI8IuQ9PGS3wIVlobVCh07fAFXEAAYASAAEgJ5avD_BwE sau https://www.muziker.ro/hughes-kettner-tubemeister-36-combo?gclid=EAIaIQobChMI0JuzqPGS3wIVCJ7VCh3xKAeTEAMYASAAEgJjJfD_BwE&ppcbee-adtext-variant=Fixed+P2+-NEW + prețul footswitch-ului. Demo-uri găsiți pe net. Trimit și în țară pe cheltuiala cumpărătorului. Contact PM sau la nr. de tel. din annunț.
 4. Vând cele două pedale de delay din imaginile de mai jos, adică un Mooer Echolizer la 200 roni și un VOX Double Deca delay tot la pretul de 200 roni. Trimit și în țară prin curier sau poșta română cu ramburs pe cheltuiala cumpărătorului. Prețul nu este negociabil. Contact PM sau la nr. de tel. menționat mai sus.
 5. Prețul e mai mic de jumătate ca pe site la varianta mini a pedalei https://m.thomann.de/ro/bbe_sonic_stomp_mini.htm
 6. Arthur

  vând FERNANDES LE-2 STRAT MIJ

  Up pentru un strat care are un sunet peste orice Fender Mexican!
 7. Arthur

  vând FERNANDES LE-2 STRAT MIJ

  Preț final 1900 roni cu transport în țară inclus sau 1850 cu predare personală în Cluj Napoca sau Bistrița!
 8. Preț final 350 roni.
 9. Salut, vand una din cele mai versatile pedale de wah, nu cred ca mai are nevoie de prezentare, gasiti pe youtube si pe net review-uri si prezentari. Nu ma intereseaza schimburi, trimit pe cheltuiala cumparatorului prin posta romana sau curier oriunde in tara pedala. Contact pm sau la nr. de tel. de mai sus.
 10. Face treaba descrisă în aceste, clipuri de pe youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Gk4H1Fzke5Q https://www.youtube.com/watch?v=s2XLYKek8YI https://www.youtube.com/watch?v=NyqVWgOrvhs În principiu mă interesează banii de pe pedală dar dacă aveți o pedală care să mi se pară utilă și interesantă sunt deschis la un schimb. O pot expedia și în țară cu plata ramburs.
 11. Arthur

  vând FERNANDES LE-2 STRAT MIJ

  https://m.soundcloud.com/arthur-doru/sound-test-fernandes-le-2
 12. Arthur

  vând FERNANDES LE-2 STRAT MIJ

  La prețul de 2100 includ și transportul prin curier oriunde în țară.
 13. Salut, vând un strat Fernandes LE-2 - made in Japan, cu upgrade-uri fabricat cânva între anii 1991 - 1998. Chitara este ca sound peste un Fender strat mexican, parțial și ca dotare. Upgrade-urile constau în următoarele: - bridge WILKINSON WVP6SB - bridge pickup - Seymour Duncan SDBR-1B duckbucker - neck & middle pickups GFS 1960's Repro Premium Alnico Strat - ecranaj interior. Specificațíile chitarei sunt: Other Neck radius 7.25 vintage radius on neck Controls Number of control knobs 3 control knobs Pickup selector controls 5-way selector switch Tone controls 2 tone controls Volume controls 1 volume control Electronics Pickups configuration 3 single coil pickups General Finish colors Three tone sunburst, black finish, blue finish, cream finish, green finish, red finish, two color sunburst Finish effects metallic finish Made in Japan Number of strings 6 strings Scale length 25.5 inches scale-length Body Body material basswood body Body shape features double cutaway Pickguard material white pickguard Hardware Bridge tremolo bridge Hardware color chrome hardware Fretboard Fingerboard material maple fingerboard Fingerboard position markers dot fingerboard position markers Neck Neck joint bolt on neck Neck material maple neck Number of frets 21 fret Tuner layout six-in-a-row tuners Atașez și un fișier audio tras cu chitara. Loviturile de pe corp și gât nu i le-am făcut eu, așa am cumpărat-o. Sound test - Fernandes LE-2_Laney LC50 MK-II_Senheiser E845s mic.mp3
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.