www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Arthur

Active Members
 • Posts

  188
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Arthur last won the day on April 29 2020

Arthur had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Bistrita

Other Information

 • Band
  PREFIX 990
 • Gear
  G&L Asat classic telecaster,
  Fernandes LE2 Stratocaster(MIJ) configuraþie S-S-S
  Laney LC50 MKII Combo,
  Hughes & Kettner Tube meister 36'
  Hotone Britwind,
  Nux Cerberus

Recent Profile Visitors

9492 profile views

Arthur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

51

Reputation

 1. Vând combo de chitară Hughes and Kettner TM 36 la superpreț (1700 roni), cu footswitch inclus. Amplificatorul este full tubes, are 3 canale (clean/crunch/lead), cu reglaje independente de eq. E un combo versatil ce poate fi folosit atât în show-uri live (aer liber, club), repetiții, până la studiu acasă datorită atenuatorului de putere încorporat. Nou a costat 1000 de euro la Thomann + 36 de euro footswitch-ul separat, care nu vine inclus cu amp-ul. Se mai găsește la vânzare rar https://www.stars-music.com/hughes-kettner-tubemeister-36-combo_57261.html Deci în loc de 1000, 1100 de euro îl puteți cumpăra acum la numai 1700 lei (ofertă de pink sunday, că black friday a trecut) Trimit și în țară pe cheltuiala cumpărătorului, prin curier. Eventuale schimburi cu PRS SE, sau poate o altă chitară interesantă, aștept oferte.
 2. Vând Ibanez Tube Screamer Mini, perfect funcțional și estetic, ca nou. Preț 250 de lei. Trimit în țară prin curier pe cheltuiala cumpărătorului (transport + ramburs). Mulțumesc.
 3. Vând midi controller Alesis Photon 25 cumpărat de aici de pe forum pentru un proiect care nu s-a mai materializat. Din această cauză midi controllerul a stat complet nefolosit în ambalaj de când l-am cumpărat. Am decis să-l vând pentru că așa cum ziceam stă nefolosit în cutie și poate cuiva chiar îi va fi util. Prețul este fix, nenegociabil. Trimit și în țară cu plata ramburs, pe cheltuiala cumpărătorului.
 4. Super! Vocea ar trebui totuși o idee ,,mai în față", e puțin cam ascunsă între instrumente.
 5. Bine badeeeee! Foarte faină realizarea. Keep rockin'!
 6. Corect, ar fi interesant să pui un demo cu chitara dacă ai timp și posibilitatea să auzim cum sună clean, drive și eventual să cânți peste un backingtrack. \m/
 7. Atomic AmpliFIRE. Ocazional îl poți găsi pe la 1500 de roni. L-am auzit și testat, sună excelent direct în PA. Dacă cumva îl găsești de cumpărat second hand în stare bună merită toți banii.
 8. LANEY LC-50 Mk.II, un amp versatil cu care se poate cânta de la volum de apartament, la cluburi și fără nici o problemă la concerte în aer liber. I-am făcut și un upgrade la difuzor, în sensul că i-am înlocuit Celestion-ul Seventy 80 cu un Celestion Creamback-M 65 și credeți-mă că merită clar.
 9. Amp, multiefect plus un compresor, soluția mea portabilă pentru gig-uri live. O folosesc de peste un an și funcționează perfect. Amp + cab sim + impulse response = very good solution pentru cei care nu vor să-şi rupă spatele cu amp-uri grele.
 10. O piesă foarte inspirat aleasă și foarte bine interpretată. Felicitări! Sincere felicitări! Și cum zic englezu' și americanu' - ține-ți sus munca bună!
 11. E posibil să mă intereseze şi un schimb cu o pedală de overdrive / distorsion. Haideți cu oferte.
 12. M-ar interesa la schimb o pereche de lămpi EL-34 mai răsărite, eventual mă mai gândesc și la alte opțiuni de schimb.
 13. Vând o doză de bridge minihumbucker pentru chitare tip telecaster. Aceasta se află în perfectă stare de funcționare. Demo-uri cu ea găsiți pe site-ul oficial și pe youtube. Trimit în țară prin curier pe cheltuiala cumpărătorului. Contact pm sau la nr. de tel. de mai sus.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.