www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Arthur

Active Members
 • Content Count

  188
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

Everything posted by Arthur

 1. Vând midi controller Alesis Photon 25 cumpărat de aici de pe forum pentru un proiect care nu s-a mai materializat. Din această cauză midi controllerul a stat complet nefolosit în ambalaj de când l-am cumpărat. Am decis să-l vând pentru că așa cum ziceam stă nefolosit în cutie și poate cuiva chiar îi va fi util. Prețul este fix, nenegociabil. Trimit și în țară cu plata ramburs, pe cheltuiala cumpărătorului.
 2. Super! Vocea ar trebui totuși o idee ,,mai în față", e puțin cam ascunsă între instrumente.
 3. Bine badeeeee! Foarte faină realizarea. Keep rockin'!
 4. Corect, ar fi interesant să pui un demo cu chitara dacă ai timp și posibilitatea să auzim cum sună clean, drive și eventual să cânți peste un backingtrack. \m/
 5. Atomic AmpliFIRE. Ocazional îl poți găsi pe la 1500 de roni. L-am auzit și testat, sună excelent direct în PA. Dacă cumva îl găsești de cumpărat second hand în stare bună merită toți banii.
 6. LANEY LC-50 Mk.II, un amp versatil cu care se poate cânta de la volum de apartament, la cluburi și fără nici o problemă la concerte în aer liber. I-am făcut și un upgrade la difuzor, în sensul că i-am înlocuit Celestion-ul Seventy 80 cu un Celestion Creamback-M 65 și credeți-mă că merită clar.
 7. Amp, multiefect plus un compresor, soluția mea portabilă pentru gig-uri live. O folosesc de peste un an și funcționează perfect. Amp + cab sim + impulse response = very good solution pentru cei care nu vor să-şi rupă spatele cu amp-uri grele.
 8. O piesă foarte inspirat aleasă și foarte bine interpretată. Felicitări! Sincere felicitări! Și cum zic englezu' și americanu' - ține-ți sus munca bună!
 9. E posibil să mă intereseze şi un schimb cu o pedală de overdrive / distorsion. Haideți cu oferte.
 10. M-ar interesa la schimb o pereche de lămpi EL-34 mai răsărite, eventual mă mai gândesc și la alte opțiuni de schimb.
 11. Vând o doză de bridge minihumbucker pentru chitare tip telecaster. Aceasta se află în perfectă stare de funcționare. Demo-uri cu ea găsiți pe site-ul oficial și pe youtube. Trimit în țară prin curier pe cheltuiala cumpărătorului. Contact pm sau la nr. de tel. de mai sus.
 12. Vând chitara din acest topic https://forums.rgc.ro/topic/127304-expirat-ibanez-at10p-sb/?tab=comments#comment-1012046, aflată în stare foarte bună, îngrijită după cum se poate vedea din poze. Dozele de middle și neck au fost înlocuite de @adrianni cu două Seymour Duncan APS-1pentru un sound mai apropiat de strat, în bridge rămânând doza originală. Chitara este foarte comodă, are acțiune joasă și e foarte versatilă. Prețul este nenegociabil! Trimit în țară prin curier, cu plata ramburs pe cheltuiala cumpărătorului. Youtube demo: https://www.youtube.com/watch?time_continue=845&v=NFUrukngOIs
 13. Salut, vând 1 difuzor Celestion V30 în stare perfectă, ca nou, pe care l-am folosit într-un combo aproximativ o jumătate de an. Trimit și în țară cu plata ramburs, pe cheltuiala cumpărătorului în ambalajul original care se vede în poze.
 14. Salut, vând o pereche de doze G&L ASAT Classic MFD pe care am cântat doar de câteva ori. Review-uri, sound sample-uri găsiți pe youtube. Mă interesează eventuale schimburi cu pedale de distors/overdrive mai răsărite gen hardwire sc-2, cm-2 sau chiar mai bune, + - diferența. Aștept oferte. Trimit prin curier cu transport gratuit și ramburs în caz de cumpărare.
 15. Vând acest combo excelent cumpărat anul trecut pentru că îmi reconfigurez echipamentul pentru gig-uri. Este un amp versatil putând fi folosit de la volum de cameră până la scene în aer liber. Bonus dau footswitch-ul care nu este inclus în preț atunci când îl cumperi și trebuie să dai 30 de euro extra. Amp-ul are 3 canale clean/crunch/lead, un difuzor celestion și DI Red Box super ok în cazul în care nu vrei să te mai deranjezi cu captarea difuzorului prin microfon. Prețul de nou este https://kytary.ro/hughes-kettner-tubemeister-36-combo/HN145425/?gclid=EAIaIQobChMI8IuQ9PGS3wIVlobVCh07fAFXEAAYASAAEgJ5avD_BwE sau https://www.muziker.ro/hughes-kettner-tubemeister-36-combo?gclid=EAIaIQobChMI0JuzqPGS3wIVCJ7VCh3xKAeTEAMYASAAEgJjJfD_BwE&ppcbee-adtext-variant=Fixed+P2+-NEW + prețul footswitch-ului. Demo-uri găsiți pe net. Trimit și în țară pe cheltuiala cumpărătorului. Contact PM sau la nr. de tel. din annunț.
 16. Vând cele două pedale de delay din imaginile de mai jos, adică un Mooer Echolizer la 200 roni și un VOX Double Deca delay tot la pretul de 200 roni. Trimit și în țară prin curier sau poșta română cu ramburs pe cheltuiala cumpărătorului. Prețul nu este negociabil. Contact PM sau la nr. de tel. menționat mai sus.
 17. Prețul e mai mic de jumătate ca pe site la varianta mini a pedalei https://m.thomann.de/ro/bbe_sonic_stomp_mini.htm
 18. Up pentru un strat care are un sunet peste orice Fender Mexican!
 19. Preț final 1900 roni cu transport în țară inclus sau 1850 cu predare personală în Cluj Napoca sau Bistrița!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.