www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Arthur

Active Members
  • Posts

    191
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Arthur

  1. M-ar interesa la schimb și un difuzor Celestion Greenback G 12 M pe 16 sau 8 ohmi.
  2. Vând drum machine Boss DR-3, stare perfectă de funcționare, puțin folosit, arată impecabil după cum se poate vedea în poze. Se alimentează pe baterii sau de la un alimentator de 9V - inclus în preț, cumpărat separat de la Thomann. E foarte bun și util în situații live, l-am folosit de câteva ori într-un proiect unplugged. La noi se găsea la acest preț https://www.senia.ro/adaptor-boss-dr-3/34249-1 Trimit și în țară pe cheltuiala cumpărătorului. Sunt interesat de un eventual schimb doar cu https://kytary.ro/electro-harmonix-nano-q-tron/HN238131/?gclid=EAIaIQobChMIt9aNp-Sp_gIVPwYGAB0FZQJmEAQYAyABEgLlkfD_BwE sau Maxon auto filter AF9.
  3. Corect, nu e nici o problemă. Am fost greșit înțeles, am vrut să pun termenul în ghilimele, dar am omis din cauza grabei. Pentru mine personal nu e nici un fel de problemă culoarea vopselei respective. Chiar intenționez să-mi cumpăr și eu una cândva anul acesta. Eu cred că totul e legat de costuri la marii producători de chitare. Și e așa cum spui, nu se zgârgesc doar la vopseaua pentru ecranare...
  4. La migrarea RGC de acum câțiva ani se pare că s-a pierdut piesa încărcată în 2008, așa că o încarc din nou pentru cei care doresc să o asculte. PREFIX 990 - Singur.mp3
  5. O variantă interesantă, de luat în considerare dacă vrei să ecranezi cu vopsea specială pentru ecranat chitarele electrice ar putea fi cea oferită de spaniolii de la Nitorlack. https://nitorlack.com/barniz/accesorios/pintura-conductiva/pintura-conductiva/ Singura problemă e că vopseaua e de culoare neagră, nu transparență.
  6. Vând midi controller Alesis Photon 25 cumpărat de aici de pe forum pentru un proiect care nu s-a mai materializat. Din această cauză midi controllerul a stat complet nefolosit în ambalaj de când l-am cumpărat. Am decis să-l vând pentru că așa cum ziceam stă nefolosit în cutie și poate cuiva chiar îi va fi util. Prețul este fix, nenegociabil. Trimit și în țară cu plata ramburs, pe cheltuiala cumpărătorului.
  7. Super! Vocea ar trebui totuși o idee ,,mai în față", e puțin cam ascunsă între instrumente.
  8. Bine badeeeee! Foarte faină realizarea. Keep rockin'!
  9. Corect, ar fi interesant să pui un demo cu chitara dacă ai timp și posibilitatea să auzim cum sună clean, drive și eventual să cânți peste un backingtrack. \m/
  10. Atomic AmpliFIRE. Ocazional îl poți găsi pe la 1500 de roni. L-am auzit și testat, sună excelent direct în PA. Dacă cumva îl găsești de cumpărat second hand în stare bună merită toți banii.
  11. LANEY LC-50 Mk.II, un amp versatil cu care se poate cânta de la volum de apartament, la cluburi și fără nici o problemă la concerte în aer liber. I-am făcut și un upgrade la difuzor, în sensul că i-am înlocuit Celestion-ul Seventy 80 cu un Celestion Creamback-M 65 și credeți-mă că merită clar.
  12. Amp, multiefect plus un compresor, soluția mea portabilă pentru gig-uri live. O folosesc de peste un an și funcționează perfect. Amp + cab sim + impulse response = very good solution pentru cei care nu vor să-şi rupă spatele cu amp-uri grele.
  13. O piesă foarte inspirat aleasă și foarte bine interpretată. Felicitări! Sincere felicitări! Și cum zic englezu' și americanu' - ține-ți sus munca bună!
  14. Vând acest combo excelent cumpărat anul trecut pentru că îmi reconfigurez echipamentul pentru gig-uri. Este un amp versatil putând fi folosit de la volum de cameră până la scene în aer liber. Bonus dau footswitch-ul care nu este inclus în preț atunci când îl cumperi și trebuie să dai 30 de euro extra. Amp-ul are 3 canale clean/crunch/lead, un difuzor celestion și DI Red Box super ok în cazul în care nu vrei să te mai deranjezi cu captarea difuzorului prin microfon. Prețul de nou este https://kytary.ro/hughes-kettner-tubemeister-36-combo/HN145425/?gclid=EAIaIQobChMI8IuQ9PGS3wIVlobVCh07fAFXEAAYASAAEgJ5avD_BwE sau https://www.muziker.ro/hughes-kettner-tubemeister-36-combo?gclid=EAIaIQobChMI0JuzqPGS3wIVCJ7VCh3xKAeTEAMYASAAEgJjJfD_BwE&ppcbee-adtext-variant=Fixed+P2+-NEW + prețul footswitch-ului. Demo-uri găsiți pe net. Trimit și în țară pe cheltuiala cumpărătorului. Contact PM sau la nr. de tel. din annunț.
  15. Up pentru un strat care are un sunet peste orice Fender Mexican!
  16. Preț final 1900 roni cu transport în țară inclus sau 1850 cu predare personală în Cluj Napoca sau Bistrița!
  17. https://m.soundcloud.com/arthur-doru/sound-test-fernandes-le-2
  18. La prețul de 2100 includ și transportul prin curier oriunde în țară.
  19. Salut, vând un strat Fernandes LE-2 - made in Japan, cu upgrade-uri fabricat cânva între anii 1991 - 1998. Chitara este ca sound peste un Fender strat mexican, parțial și ca dotare. Upgrade-urile constau în următoarele: - bridge WILKINSON WVP6SB - bridge pickup - Seymour Duncan SDBR-1B duckbucker - neck & middle pickups GFS 1960's Repro Premium Alnico Strat - ecranaj interior. Specificațíile chitarei sunt: Other Neck radius 7.25 vintage radius on neck Controls Number of control knobs 3 control knobs Pickup selector controls 5-way selector switch Tone controls 2 tone controls Volume controls 1 volume control Electronics Pickups configuration 3 single coil pickups General Finish colors Three tone sunburst, black finish, blue finish, cream finish, green finish, red finish, two color sunburst Finish effects metallic finish Made in Japan Number of strings 6 strings Scale length 25.5 inches scale-length Body Body material basswood body Body shape features double cutaway Pickguard material white pickguard Hardware Bridge tremolo bridge Hardware color chrome hardware Fretboard Fingerboard material maple fingerboard Fingerboard position markers dot fingerboard position markers Neck Neck joint bolt on neck Neck material maple neck Number of frets 21 fret Tuner layout six-in-a-row tuners Atașez și un fișier audio tras cu chitara. Loviturile de pe corp și gât nu i le-am făcut eu, așa am cumpărat-o. Sound test - Fernandes LE-2_Laney LC50 MK-II_Senheiser E845s mic.mp3
  20. Pedala e f. bine construită şi nu creşte zgomotul de fond al amplificatorului, plus că porniea/oprirea se face smooth, fără pocnete sau zgomote nedorite.
  21. Pret: 270 RON Localitate: Bistriu0163a Contact: 0733011525 Accept schimburi: Accept schimburi După cum spune titlul topic-ului vând aceast overdrive cumpărat de aprox. 2 săptămâni de aici de pe site https://forums.rgc.ro/topic/114250-t-rex-tonebug-overdrive/?hl=t-rex Îl dau la acelaşi preţ la care l-am cumpărat sau prefer la schimb o pedală de delay cu tap tempo (dacă e cazul cu diferenţă de preţ) sau o pedală de wah sau mini wah. Pedala funcţionează impecabil şi sună cam aşa: https://www.youtube.com/watch?v=7WsYAgFpX7U https://www.youtube.com/watch?v=a12C0NaWBxI https://www.youtube.com/watch?v=EIWuVPsZWQ0 în funcţie binenţeles de amp / chitară / chitarist Aştept oferte!
  22. PREȚUL ÎL NEGOCIEM ÎN FUNCȚIE DE TIPUL DE MICROFON OFERIT.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.