Angel Eyes

Active Members
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

10 Good

About Angel Eyes

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Other Information

 • Band
  R.U.S.T., CRMN
 • Gear
  Prea multe doar cand tre sa le car

Recent Profile Visitors

1,735 profile views
 1. Angel Eyes

  vând EBS Bass Overdrive

  UP!
 2. Angel Eyes

  vând [EXPIRAT] Celestion V30 Orange

  Sold, multumesc RGC!
 3. Angel Eyes

  vând EBS Bass Overdrive

  up 550
 4. Angel Eyes

  vând 2 Difuzoare Celestion

  Salut! Mai e valabil?
 5. Angel Eyes

  vând [EXPIRAT] Celestion V30 Orange

  UP, one year has passed, still no one likes V30s..... Ma gandesc sa schimb anuntul in "Cumpar Eminence, dau V30 pentru un discount mai mare"
 6. Angel Eyes

  Cum programezi un delay digital

  Multumesc pt raspunsuri. O trecut si "vacanta" de iarna, tre sa-mi revizitez postarile... Interesant device SmartClockul, am inteles la ce e util. Pe mine ma intereseaza doar sa pot sincroniza in timp real delay-ul cu tobosarul, nu cantam cu track-uri dar vreau sa fiu cat mai precis cand incepe piesa si sa pot sa-mi iau reperul din toba nu invers. Probabil gasesc o solutie pe un multi-tap (atat timp cat are un display digital pe care sa vad ce naibii scriu acolo). Ramane sa-mi gasesc ceva digital compact ca nu am nevoie de 100 presete. Harmonizerul am inteles ca o forma de tortura in live, deci probabil strang de timeline.
 7. Angel Eyes

  vând [EXPIRAT] Celestion V30 Orange

  UP, am reusit intr-un final sa-l desfac. Este Made in China, are un sticker mic langa codul de bare. Pretul cerut este evident, nerealist. Prin urmare ne ajustam la 300 RON negociabil. Raman valabile schimburile + diferenta din partea mea dupa caz, mai putin greenback-ul, l-am probat si nu e ceea ce imi trebuie.
 8. Angel Eyes

  Cum programezi un delay digital

  Multumesc pentru calcul, e bun de stiut algoritmul, dar problema se pune cand tempoul nu e fix si trebuie sa il reglez pe loc in piesa. In cazul meu cant un triolet si am nevoie ca delay-ul sa "astepte" pana cand il termin ca sa il cante inapoi exact si trebuie sa-i reglez durata din tap tempo. Eu ii dau patrimea si el trebuie sa astepte un triolet de optime din momentul in care incep sa cant. Se poate face cu un delay normal doar daca il reglez la inceputul piesei si toata lumea ia ritmul dat de mine, ori as prefera sa fac invers. Si daca am avea tempo-ul fix si supunem tobarul la metronom, eu am un buton cu liniute, care probabil merge de la 1 la 600ms. Ar trebui sa aflu unde pe lungimea arcului de cerc este 351, tinand cont ca nu stiu ce procent am disponibil din circumferinta, doar ca lungimea lui este 599, probabil. Asta imi aminteste de problema aia "Afara sunt 30 de grade si elevii au ochii verzi. Calculati masa soarelui"...
 9. Salut! S-a confruntat cineva cu nevoia de a programa un delay sa intoarca acelasi semnal dupa un o durata egala cu o valoare de timp, gen optime cu punct, 3 optimi in trioleti etc? Am nevoie de un delay care sa poata face ceva similar dupa ce ii dau patrimea prin tap tempo. Ma uit la Eventide Harmonizer si Strymon TimeLine desi sunt un pic prea scumpe si prea bogate in capabilitati pentru cat o sa folosesc din ele, dar sunt printre putinele compacte care au si un display pe care as putea sa vad exact ce fac cand scriu un preset. Majoritatea multi-efectelor de genul pot sa intoarca un pattern ritmic dat, eu am nevoie de un reglaj care sa imi intoarca 1-1 ce cant DUPA o durata egala cu o secventa ritmica. Any recommendations?
 10. Angel Eyes

  vând [EXPIRAT] Celestion V30 Orange

  Up, inca n-am apucat sa ma uit la difuzor sa vad unde e facut, dar la Celestion pe site spune ca toate sunt concepute la Ipswich, UK, cam atat am reusit sa aflu so far