magy

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About magy

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bacau

Other Information

 • Gear
  Vintage v100 paradise
  Fender YJM

Recent Profile Visitors

422 profile views
 1. La pachet cu 3 patch-uri, adaptor AC/DC si daisy chain de 5 iesiri, la 280 de lei.
 2. Este vorba de versiunea cu inductor Fasel si true bypass! A fost folosita foarte putin. Cumparatorul plateste transportul.
 3. Pedala overdrive semnatura Yngwie Malmsteen, este noua varianta a bine cunoscutei pedale DOD 250 din anii 80. A fost folosita foarte putin timp. Cumparatorul plateste transportul.
 4. Un tuner precis, taie semnalul in timpul acordajului. E true bypass. Transportul este pe cheltuiala cumparatorului. Pentru orice intrebare, nu ezitati sa ma contactati!
 5. O pedala de distors minunata, scoate orice sunet de la classic rock si pana la metal. Knob-ul ISF, clasic Blackstar, ofera o gama de tonuri de la amp uri British si pana la American. Transportul este asigurat de cumparator. Pentru orice detaliu nu ezitati sa ma contactati!
 6. Un gate foarte bun pentru pret, pe mine m-a scapat eficient de hum pe single coil, in conditii destul de extreme de gain. Transportul este asigurat de cumparator. Nu ezitati sa ma contactati pentru orice intrebare!
 7. Amplificatorul a fost folosit numai in casa, arata si functioneaza impecabil. Puterea este de 30W si are atenuator de putere, pentru uzul in casa. La el am si footswitch-ul, pe care il dau cu amplificatorul, in total 650 de lei. Cumparatorul plateste transportul.
 8. Amplificatorul a fost folosit numai in casa, arata si functioneaza impecabil. Puterea este de 30W si are atenuator de putere, pentru uzul in casa. La el am si footswitch-ul, pe care il dau cu amplificatorul, in total 650 de lei. Cumparatorul plateste transportul.
 9. Delay-ul s-a dat, mai raman: Blackstar LT Dist - 170 lei EHX Silencer - 230 lei XVive Pedal Tuner - 80 lei Case + daisy chain + AC/DC adaptor + 4 patch-uri - 300 lei Pretul pentru tot pedalierul este 750 lei.
 10. Wah-ul si YJM-ul s-au dat, pretul pedalierului este de 1000 lei.
 11. Preturile individuale updatate sunt: Dunlop Crybaby Classic - 500 lei TC Electronic The Prophet - 180 lei Blackstar LT Dist - 170 lei EHX Silencer - 230 lei Fender YJM - 200 lei XVive Pedal Tuner - 80 lei
 12. Pedalboard-ul a fost creat in intregime incepand cu decembrie 2017 si a fost folosit numai in casa. Din punctul meu de vedere, este un pedalboard cuprinzator avand in componenta: Dunlop Crybaby Classic (wah) -> EHX Silencer (noise gate) -> TC Electronic The Prophet (delay). In bucla Silencer-ului sunt Blackstar Dist LT (distors) -> Fender Yngwie Malmsteen Overdrive (boost) -> Xvive Pedal Tuner (acordor). Crybaby-ul Classic e cunoscuta ca fiind varianta imbunatatita a pedalei entry level GCB-95. Prezinta in plus fata de cea din urma, true bypass si bine-cunoscutul inductor Fasel. E practic, crybaby-ul clasic, acelasi circuit prezent in pedala semnatura Slash, minus circuitul de distors si luminile on/off. EHX Silencer este un noise gate entry level. Isi face treaba cum trebuie, pentru mine a eleminat eficient chiar si cel mai salbatic hum, atata timp cat a fost reglata corect. TC Electronic este un delay digital cu knob-urile de baza. Este true bypass si prezinta 3 setari diferite pentru tipul de delay dorit (3/8, 1/8, 1/16). Si da, se poate face si zgomot pe el, oarecum similar cu cel de pe un delay analog. Blackstar Dist LT prezinta knob-ul caracteristic firmei (ISF) care simuleaza un amp British la un capat, unul American la celalalt si orice altceva intre perfect pentru metal, sunet masiv pe humbucker (80s glam, hard rock, classic rock: Ratt, GNR, Dream Theater, AC/DC, EVH), true bypass. Fender YJM od e overdrive-ul folosit de Malmsteen, e, esential, o varianta noua a DOD YJM 308, cu putin mai mult gain, true bypass, led indicator, mai putin zgomot, slot pentru alimentare cu baterie si input pt alimentare clasic. De la Ritchie Blackmore pana la Malmsteen and everything in between. Poate fi folosit pe post de boost dupa distors-ul Blackstar, accentueaza inaltele si mediile, evidentiaza chitara in mix. XVive Pedal Tuner e un acordor entry level, insa este perfect loial si muteaza semnalul pe parcursul acordarii. Poate fi transpus pitch-ul dupa preferinta. Patch-urile sunt rezistente si nu reprezinta o sursa de zgomot. Alimentarea daisy chain este de la firma RockPower, prezinta adaptorul AC/DC cu output de 9V, maxim 1300mA. Are 10 iesiri, dintre care eu am folosit doar 6. Pedalierul Stagg este rezistent, capacul se poate decupla. Preferabil, vreau sa dau tot pedalboard-ul odata, pretul fiind de 1800 lei, transportul fiind asigurat de mine. Preturile individuale sunt: Dunlop Crybaby Classic - 570 lei TC Electronic The Prophet - 240 lei Blackstar LT Dist - 230 lei EHX Silencer - 270 lei Fender YJM - 250 lei XVive Pedal Tuner - 90 lei Sunt deschis la schimb plus diferenta din partea mea doar cu Line 6 Helix LT. Daca se doreste, pot face mai multe poze. Pentru cei interesati, mesaj privat, SMS sau apel telefonic, de preferat dupa ora 15.00 in timpul saptamanii, oricand in weekend.