magy

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

2 Neutral

About magy

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bacau

Other Information

 • Gear
  Vintage v100 paradise
  Fender YJM

Recent Profile Visitors

332 profile views
 1. Preturile individuale updatate sunt: Dunlop Crybaby Classic - 500 lei TC Electronic The Prophet - 180 lei Blackstar LT Dist - 170 lei EHX Silencer - 230 lei Fender YJM - 200 lei XVive Pedal Tuner - 80 lei
 2. Pedalboard-ul a fost creat in intregime incepand cu decembrie 2017 si a fost folosit numai in casa. Din punctul meu de vedere, este un pedalboard cuprinzator avand in componenta: Dunlop Crybaby Classic (wah) -> EHX Silencer (noise gate) -> TC Electronic The Prophet (delay). In bucla Silencer-ului sunt Blackstar Dist LT (distors) -> Fender Yngwie Malmsteen Overdrive (boost) -> Xvive Pedal Tuner (acordor). Crybaby-ul Classic e cunoscuta ca fiind varianta imbunatatita a pedalei entry level GCB-95. Prezinta in plus fata de cea din urma, true bypass si bine-cunoscutul inductor Fasel. E practic, crybaby-ul clasic, acelasi circuit prezent in pedala semnatura Slash, minus circuitul de distors si luminile on/off. EHX Silencer este un noise gate entry level. Isi face treaba cum trebuie, pentru mine a eleminat eficient chiar si cel mai salbatic hum, atata timp cat a fost reglata corect. TC Electronic este un delay digital cu knob-urile de baza. Este true bypass si prezinta 3 setari diferite pentru tipul de delay dorit (3/8, 1/8, 1/16). Si da, se poate face si zgomot pe el, oarecum similar cu cel de pe un delay analog. Blackstar Dist LT prezinta knob-ul caracteristic firmei (ISF) care simuleaza un amp British la un capat, unul American la celalalt si orice altceva intre perfect pentru metal, sunet masiv pe humbucker (80s glam, hard rock, classic rock: Ratt, GNR, Dream Theater, AC/DC, EVH), true bypass. Fender YJM od e overdrive-ul folosit de Malmsteen, e, esential, o varianta noua a DOD YJM 308, cu putin mai mult gain, true bypass, led indicator, mai putin zgomot, slot pentru alimentare cu baterie si input pt alimentare clasic. De la Ritchie Blackmore pana la Malmsteen and everything in between. Poate fi folosit pe post de boost dupa distors-ul Blackstar, accentueaza inaltele si mediile, evidentiaza chitara in mix. XVive Pedal Tuner e un acordor entry level, insa este perfect loial si muteaza semnalul pe parcursul acordarii. Poate fi transpus pitch-ul dupa preferinta. Patch-urile sunt rezistente si nu reprezinta o sursa de zgomot. Alimentarea daisy chain este de la firma RockPower, prezinta adaptorul AC/DC cu output de 9V, maxim 1300mA. Are 10 iesiri, dintre care eu am folosit doar 6. Pedalierul Stagg este rezistent, capacul se poate decupla. Preferabil, vreau sa dau tot pedalboard-ul odata, pretul fiind de 1800 lei, transportul fiind asigurat de mine. Preturile individuale sunt: Dunlop Crybaby Classic - 570 lei TC Electronic The Prophet - 240 lei Blackstar LT Dist - 230 lei EHX Silencer - 270 lei Fender YJM - 250 lei XVive Pedal Tuner - 90 lei Sunt deschis la schimb plus diferenta din partea mea doar cu Line 6 Helix LT. Daca se doreste, pot face mai multe poze. Pentru cei interesati, mesaj privat, SMS sau apel telefonic, de preferat dupa ora 15.00 in timpul saptamanii, oricand in weekend.
 3. Chitara achizitionata in 2016. Conditie excelenta, vine la pachet cu un strap Dunlop Lucky 13 si strap-lockurile din fabrica.
 4. Mai e valabil anuntul?