www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

magy

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

6 Neutral

About magy

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bacau

Other Information

 • Gear
  Line 6 Helix
  Fender YJM

Recent Profile Visitors

875 profile views
 1. Multumesc, insa nu sunt interesat de schimburi
 2. Procesorul este ca nou, a fost folosit 95% in casa si la 3-4 cantari. Are soft ul updatat la ultima versiune (2.8) si il trimit impreuna cu cateva sute de IR-uri de la Ownhammer, softurile de facut IR-uri customizate (folositoare pentru a obtine un fel de Tone Match, pe care il regasim pe Axe Fx) si instructiuni "in depth" in vederea realizarii acestora. Vine cu tot restul de hartii cu care l-am primit, inclusiv cu stick ul de memorie si alimentatorul, la 3500 de lei. La cerere, pot sa adaug la pachet un hard case si un cablu XLR, lung de 10 m, totul la pretul de 3700 de lei. Pentru intrebari si poze, rog mesaj privat.
 3. I-am pus saddle uri si string tree Graphtech, ramane acelasi pret, 7999 lei.
 4. 7999 lei. Folosita de o singura persoana. Arata si functioneaza de nota 10.
 5. Procesorul e cumparat in octombrie 2018. Este in stare perfecta, a stat numai in casa. Vine la pachet cu cablul de alimentare, cablul usb si stick-ul usb, pe care, la cererea cumparatorului, voi incarca programele de realizat IR-uri, esentiale pentru utilizarea procesorului la capacitate maxima.
 6. Chitara a fost cumparata in decembrie 2016 de pe Thomann. Este in stare excelenta, are doar doua "ding"-uri in zona in care sta rezemata mana dreapta, se poate vedea in poze. Se da impreuna cu case-ul tweed Fender si cu strap-lock-urile si strap-ul Fender. La cerere, o pot trimite impreuna cu pedala overdrive Fender YJM si cablurile patch aferente, pentru 8700 lei.
 7. La pachet cu 3 patch-uri, adaptor AC/DC si daisy chain de 5 iesiri, la 280 de lei.
 8. Este vorba de versiunea cu inductor Fasel si true bypass! A fost folosita foarte putin. Cumparatorul plateste transportul.
 9. Pedala overdrive semnatura Yngwie Malmsteen, este noua varianta a bine cunoscutei pedale DOD 250 din anii 80. A fost folosita foarte putin timp. Cumparatorul plateste transportul.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.