www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

magy

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

8 Neutral

About magy

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bacau

Recent Profile Visitors

1054 profile views
 1. Reducere de Craciun: 4500 RON. Dupa sarbatori revine la 5200.
 2. Salut! Procesorul a fost cumparat in 2019, se comporta si arata ca nou. A fost scos la cateva cantari, in rest tinut in casa. Transportul este platit de cumparator. Pentru orice nelamuriri, nu ezitati sa imi trimiteti mesaj aici, sau pe email.
 3. Multumesc, insa nu sunt interesat de schimburi
 4. Procesorul este ca nou, a fost folosit 95% in casa si la 3-4 cantari. Are soft ul updatat la ultima versiune (2.8) si il trimit impreuna cu cateva sute de IR-uri de la Ownhammer, softurile de facut IR-uri customizate (folositoare pentru a obtine un fel de Tone Match, pe care il regasim pe Axe Fx) si instructiuni "in depth" in vederea realizarii acestora. Vine cu tot restul de hartii cu care l-am primit, inclusiv cu stick ul de memorie si alimentatorul, la 3500 de lei. La cerere, pot sa adaug la pachet un hard case si un cablu XLR, lung de 10 m, totul la pretul de 3700 de lei. Pentru intrebari si poze, rog mesaj privat.
 5. I-am pus saddle uri si string tree Graphtech, ramane acelasi pret, 7999 lei.
 6. 7999 lei. Folosita de o singura persoana. Arata si functioneaza de nota 10.
 7. Procesorul e cumparat in octombrie 2018. Este in stare perfecta, a stat numai in casa. Vine la pachet cu cablul de alimentare, cablul usb si stick-ul usb, pe care, la cererea cumparatorului, voi incarca programele de realizat IR-uri, esentiale pentru utilizarea procesorului la capacitate maxima.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.