www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

magy

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

9 Neutral

About magy

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Fender strat
  Marshall 1987x
  st.Rock React:IR

Recent Profile Visitors

1198 profile views
 1. Doza este folosita de Yngwie la momentul actual. A fost scoasa de pe strat-ul lui signature (am inlocuit-o cu Dimarzio HS-4, care suna mai ca un single coil traditional). Capacul dozei este cel venit cu doza Dimarzio (am vrut sa pastrez look-ul original pe chitara), la fel si suruburile si arcurile de montaj in pickguard. Doza e stacked single coil (output micut, fara zgomotul de fond specific single coil-ului), caracterizata de un pick attack pronuntat, este foarte buna pentru pasaje rapide, dar este folosita cu succes si preferata chiar si de cantaretii de country. Prefer sa o dau in Bucuresti, daca nu, cumparatorul plateste transportul.
 2. Le-am cumparat acum 3 ani, insa le-am folosit de cateva ori, numarabile pe degete, intrucat ma incomodeaza in-ear-urile. Includ si un pachet de earbud-uri (nefolosite) dintr-o spuma cu memorie, care ar trebui sa fie superioare celor cu care a venit. Predare personala in Bucuresti.
 3. Reducere de Craciun: 4500 RON. Dupa sarbatori revine la 5200.
 4. Salut! Procesorul a fost cumparat in 2019, se comporta si arata ca nou. A fost scos la cateva cantari, in rest tinut in casa. Transportul este platit de cumparator. Pentru orice nelamuriri, nu ezitati sa imi trimiteti mesaj aici, sau pe email.
 5. Multumesc, insa nu sunt interesat de schimburi
 6. Procesorul este ca nou, a fost folosit 95% in casa si la 3-4 cantari. Are soft ul updatat la ultima versiune (2.8) si il trimit impreuna cu cateva sute de IR-uri de la Ownhammer, softurile de facut IR-uri customizate (folositoare pentru a obtine un fel de Tone Match, pe care il regasim pe Axe Fx) si instructiuni "in depth" in vederea realizarii acestora. Vine cu tot restul de hartii cu care l-am primit, inclusiv cu stick ul de memorie si alimentatorul, la 3500 de lei. La cerere, pot sa adaug la pachet un hard case si un cablu XLR, lung de 10 m, totul la pretul de 3700 de lei. Pentru intrebari si poze, rog mesaj privat.
 7. I-am pus saddle uri si string tree Graphtech, ramane acelasi pret, 7999 lei.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.