www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

magy

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by magy

 1. Multumesc, insa nu sunt interesat de schimburi
 2. Si cablul USB il trimit cu procesorul!
 3. Procesorul este ca nou, a fost folosit 95% in casa si la 3-4 cantari. Are soft ul updatat la ultima versiune (2.8) si il trimit impreuna cu cateva sute de IR-uri de la Ownhammer, softurile de facut IR-uri customizate (folositoare pentru a obtine un fel de Tone Match, pe care il regasim pe Axe Fx) si instructiuni "in depth" in vederea realizarii acestora. Vine cu tot restul de hartii cu care l-am primit, inclusiv cu stick ul de memorie si alimentatorul, la 3500 de lei. La cerere, pot sa adaug la pachet un hard case si un cablu XLR, lung de 10 m, totul la pretul de 3700 de lei. Pentru intrebari si poze, rog mesaj privat.
 4. I-am pus saddle uri si string tree Graphtech, ramane acelasi pret, 7999 lei.
 5. 7999 lei. Folosita de o singura persoana. Arata si functioneaza de nota 10.
 6. Procesorul e cumparat in octombrie 2018. Este in stare perfecta, a stat numai in casa. Vine la pachet cu cablul de alimentare, cablul usb si stick-ul usb, pe care, la cererea cumparatorului, voi incarca programele de realizat IR-uri, esentiale pentru utilizarea procesorului la capacitate maxima.
 7. Chitara a fost cumparata in decembrie 2016 de pe Thomann. Este in stare excelenta, are doar doua "ding"-uri in zona in care sta rezemata mana dreapta, se poate vedea in poze. Se da impreuna cu case-ul tweed Fender si cu strap-lock-urile si strap-ul Fender. La cerere, o pot trimite impreuna cu pedala overdrive Fender YJM si cablurile patch aferente, pentru 8700 lei.
 8. La pachet cu 3 patch-uri, adaptor AC/DC si daisy chain de 5 iesiri, la 280 de lei.
 9. Este vorba de versiunea cu inductor Fasel si true bypass! A fost folosita foarte putin. Cumparatorul plateste transportul.
 10. Pedala overdrive semnatura Yngwie Malmsteen, este noua varianta a bine cunoscutei pedale DOD 250 din anii 80. A fost folosita foarte putin timp. Cumparatorul plateste transportul.
 11. Un tuner precis, taie semnalul in timpul acordajului. E true bypass. Transportul este pe cheltuiala cumparatorului. Pentru orice intrebare, nu ezitati sa ma contactati!
 12. O pedala de distors minunata, scoate orice sunet de la classic rock si pana la metal. Knob-ul ISF, clasic Blackstar, ofera o gama de tonuri de la amp uri British si pana la American. Transportul este asigurat de cumparator. Pentru orice detaliu nu ezitati sa ma contactati!
 13. Un gate foarte bun pentru pret, pe mine m-a scapat eficient de hum pe single coil, in conditii destul de extreme de gain. Transportul este asigurat de cumparator. Nu ezitati sa ma contactati pentru orice intrebare!
 14. Amplificatorul a fost folosit numai in casa, arata si functioneaza impecabil. Puterea este de 30W si are atenuator de putere, pentru uzul in casa. La el am si footswitch-ul, pe care il dau cu amplificatorul, in total 650 de lei. Cumparatorul plateste transportul.
 15. Amplificatorul a fost folosit numai in casa, arata si functioneaza impecabil. Puterea este de 30W si are atenuator de putere, pentru uzul in casa. La el am si footswitch-ul, pe care il dau cu amplificatorul, in total 650 de lei. Cumparatorul plateste transportul.
 16. Delay-ul s-a dat, mai raman: Blackstar LT Dist - 170 lei EHX Silencer - 230 lei XVive Pedal Tuner - 80 lei Case + daisy chain + AC/DC adaptor + 4 patch-uri - 300 lei Pretul pentru tot pedalierul este 750 lei.
 17. Preturile individuale updatate sunt: Dunlop Crybaby Classic - 500 lei TC Electronic The Prophet - 180 lei Blackstar LT Dist - 170 lei EHX Silencer - 230 lei Fender YJM - 200 lei XVive Pedal Tuner - 80 lei
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.