tibimosby Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 (edited) vester Edited December 31, 2023 by tibimosby 4
Blackthorn Posted February 2 Posted February 2 21 hours ago, Airhead said: Gibson BFG (Billy F. Gibbons) 😎 Foarte frumoasa, mereu mi-au placut topurile natur, si am senzatia ca si suna excelent
mikge Posted February 9 Posted February 9 (edited) It's here!!! 😻 Martin 000-15M din 2009. www.youtube.com/watch?v=D5ji_uIHFds Edited February 9 by mikge 5
Mr V. Posted February 9 Posted February 9 Acum 12 minute, mikge a spus: It's here!!! 😻 Martin 000-15M din 2009 Congrats, bro! Să o cânți glorios! Topul e un spectacol în sine. Frumos! 4
Blackthorn Posted February 10 Posted February 10 Am si eu una identica, suna extraordinar, egala pe tot griful si cu un ton foarte echilibrat. A fost o surpriza de proportii, am mai avut 000-16C care nu mi-a placut atat de mult 3
Weriwulf Posted February 10 Posted February 10 (edited) Si eu cu Martin 😁 000-28 Brooke Ligertwood Edited February 10 by Weriwulf 6
Popular Post apocapsile Posted February 14 Popular Post Posted February 14 (edited) De vreme ce tot este V day astăzi (LMA tuturor Valentinilor/Valentinelor!), am zis să o sărbătoresc cum se cuvine: Epiphone Goth ’58 Flying V 2005 - Made in Korea. Veche dar ca nouă, doze Gibson 496R/500T și bridge Gotoh. Ușoară la purtat, grea la sunat 😉 Edited February 14 by apocapsile 10
cotrusvlad Posted February 28 Posted February 28 NGD. Needs some love, and it’ll get it 🙂 precum și un set nou de doze, cele originale sunt groaz-ni-ce. Cel puțin pt urechile mele. 7 1 1
vektor Posted February 29 Posted February 29 Cine a infipt un LP intr-un tele si de ce ? /s Enjoy your weird guitar! 1 2
cotrusvlad Posted March 1 Posted March 1 @vektor cine vrea greutate mai puțină și mai puține șanse de a rupe headstock-ul 😂….. și cine e un mega fan telecaster așa ca mine. Thanks! 2 1
raducu Posted March 6 Posted March 6 On 04/03/2024 at 14:50, AlexCiortan said: 2 custom shop-uri 60s?
AlexCiortan Posted March 7 Posted March 7 yep. 63 cs hss, 60 cs sss, , r9 cu doze schimbate lindy fralin pure paf si acoustica este hummingbird pro 2
Blackthorn Posted March 7 Posted March 7 4 hours ago, AlexCiortan said: yep. 63 cs hss, 60 cs sss, , r9 cu doze schimbate lindy fralin pure paf si acoustica este hummingbird pro Aidi bre, nu ai avut si tu bani de unele noi, ti-ai luat rapciugile alea, mai bine le vindeai si liau un Squier Affinity lucios frumos 3
prophet Posted March 7 Posted March 7 On 04/03/2024 at 16:50, AlexCiortan said: acum stiu cine a cumparat HSSu pe care il voiam eu felicitari si daca vrei sa l vinzi PM me
cotrusvlad Posted March 14 Posted March 14 (edited) Si, e gata. Nivelat taste Pilit capete ascutite taste Doze noi Ironbound USA Potentiometre noi 500k CTS Switch nou + tip Jack nou Switchcraft Treble bleed Cablaj nou Knob-uri noi Edited March 14 by cotrusvlad 6
Recommended Posts