www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mikge

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Days Won

    4

mikge last won the day on March 21

mikge had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

757 profile views

mikge's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter
  • Collaborator Rare
  • First Post
  • Reacting Well Rare
  • One Month Later

Recent Badges

45

Reputation

  1. Cumpar DVD original cu jocul Need for Speed Most Wanted 2005 pentru PC. Platesc pana la 100 de lei pentru joc desigilat cu DVD-ul in stare buna si pana la 500 de lei pentru joc sigilat. Ideal ar fi sa fie cu cover-ul original sau black edition, nu versiuni ulterioare precum "EA Classics", "EA Value games", etc.
  2. Salut. Dupa o cautare rapida am gasit-o pe asta: https://reverb.com/uk/item/72422939-h-h-artist-custom-strat-vintage-70-s-stratocaster-made-in-japan-cbs-headstock-and-3-screws-neck-plate-tokai Apoi pe astea doua care sunt similare: https://reverb.com/item/3185747-1976-joodee-japan-vintage-artist-custom-stratocaster-sunburst & https://reverb.com/item/58885840-daion-joodee-artist-custom-jst-45ys-rare-mij-yamaki-1976-3-tone-burst Si apoi pe asta care inca e la vanzare: https://reverb.com/item/75575591-hh-artist-custom-70-80-s-sunburst Nu sunt negre dar close enough. Mai multe informatii am gasit aici: https://www.strat-talk.com/threads/hey-please-help.565233/ + https://best-vintage-guitars.de/hhw_les_paul_custom.html + http://www.music-trade.co.jp/80021169carte.html EDIT: https://www.carousell.ph/p/joodee-artist-custom-fender-lawsuit-era-strat-vintage-1977-natural-1176097045/ +
  3. It's here!!! 😻 Martin 000-15M din 2009. www.youtube.com/watch?v=D5ji_uIHFds
  4. Daca tot e pauza la chitare, va las cu o opera clasica din cultura romaneasca.
  5. Salut. In primul rand vreau sa-ti spun ca iti admir curajul. E nevoie de mult curaj ca sa postezi o interpretare proprie pe internet. Eu nu cred ca voi putea sa fac asta prea curand, deci te admir. Pana sa apas play, pentru mine ai fost o vedeta si o zeita. Fara gluma. Din pacate, urmatorul pas a fost sa apas play. Acestea fiind spuse, cred ca e loc si de niste critica constructiva. Genul pe care l-ai ales e foarte greu si necesita o tehnica a vocii pe care tu nu o ai (inca). No offense, dar ai fost foarte aproape de a sparge cateva geamuri. Nu scriu cu rautate, ci doar ca sa-ti prezint realitatea talentului tau pentru genul asta la momentul de fata. Stiu ca e foarte usor sa critici pe cineva si sa-i distrugi visele, dar iti jur ca nu asta e scopul meu. Nu vreau sa fiu rau ca si colegii mei, dar nici nu te voi lauda pentru o interpretare care pare sa fi fost inregistrata de cineva cu zero pregatire pentru opera. Nu te cunosc si nu stiu ce pregatire ai sau unde ai studiat, dar un lucru e clar: la momentul actual, genul asta e mult mult prea greu pentru tine si inca nu e clar daca ti se potriveste sau nu. Sfatul meu e sa incerci ceva mai usurel. Poate vei gasi un gen mai potrivit pentru vocea ta, un gen care sa-ti evidentieze mai bine pregatirea de pana acum si care sa nu-ti expuna asa tare defectele. Asta plus multa munca la voce si vei putea progresa. Cel mai important lucru e sa iti doresti sa canti si sa nu renunti. Un alt lucru foarte important e sa accepti critica celor din jur cand e constructiva. E greu, stiu, dar e necesar. Succes!
  6. SE Tremonti Standard
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.