www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Falling_into_infinity

Veteran
 • Content Count

  285
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

2 Neutral

About Falling_into_infinity

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  BUCURESTI

Other Information

 • Band
  OpenMind
 • Gear
  Ibanez DX300 LH
  Dean Vendetta Lefty
  Ibanez RG1570ZL

Recent Profile Visitors

4,655 profile views
 1. Pret: 6000 RON Localitate: Bucuresti Contact: mihaisari@gmail.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Anunt pentru un prieten: Vand tobe tama silver star 22bd 10,12 16 toom uri Pedala tama Rack pearl cu 3 brate Cinele sabian xs20 14 fus 16, 18 crash 20 ride 6000 ron Obs: nu se dau separat Multumesc!
 2. Inca o piesa iesita proaspat din studio: Stay
 3. Salut! Suntem trupa OpenMind din Bucuresti si asta este prima noastra piesa (versiune unmastered), inregistrata si mixata la studioul Taine Multimedia Ne gasiti pe Facebook: https://www.facebook...dromania?ref=hl si pe SoundCloud: https://soundcloud.c...penmind-romania Piesa "Nu" va face parte dintr-un viitor album care speram sa apara undeva la primavara. Rock on!
 4. Salut! ma intereseaza un combo de 100-150 de wati, 2x12 Valabil numai pentru Bucuresti Contact pe PM
 5. Am apelat la Rotti pentru un setup complet la un ibanez cu edge zero, care a iesit exact asa cum trebuie la un pret super ok. Recomand cu caldura!
 6. Am avut un distors SoundJS (semana cu boss mt2 parca) luat prin '95 de la moshu. Din cite imi aduc aminte nu prea suna cine stie. Oare ce natie erau?
 7. Foarte buna vocea si mi se pare underrated trupa la cite viewuri are pe YT Btw, ce parere aveti de Gordian Knot?
 8. Am descoperit destul de recent trupa Spiral Architect: Dream Theater nu prea mai au acelasi farmec, cel putin dupa Six degrees rar am reusit sa ascult un album cap-coada, tot la Awake si A change of seasons m-am intors.
 9. Cumpar bag si footswitch pentru Behringer V-amp2 - poate are careva vreunul stricat pe acasa si vrea sa scape de ele Contact pe PM sau la moldoveanuvlad@yahoo.com
 10. Sfatul meu e sa mergi pe o chitara left-hand. Sunt stângaci și prima mea chitara a fost una de dreapta (corzi puse invers). Sunt mai multe probleme de care o sa te lovești, din ce îmi aduc aminte acum ar fi: nu o sa ajungi niciodatã la ultimele taste, potentiometrul de volum o sa iti faca figuri (fiind in partea de sus o sa il agati tot timpul si o sa se duca incet incet spre 0), cablul o sa te incomodeze și el (chestia asta se rezolva parțial cu un jack de tip "L"). E pacat sa te complici, mai ales ca se gasesc destule modele si pe stanga. Bafta!
 11. Celeroanele astea noi dual-core sunt pe 64 de biti, au suport SSE3 si se misca binisor. Windows7 merge bine, dar s-ar putea sa ai probleme cu driverele si cu unele "patch-uri", mai ales cele de la pluginuri VST. OSX-ul se poate instala pe unele sisteme (se gasesc pe net niste distributii speciale pt Hackintosh), dar e bataie mare de cap la instalare si in plus sunt destul de instabile (practic o sa ai un OSX macalarit cu patchuri si scripturi pentru driverele de PC).
 12. Care mai tine minte Twin Peaks...era un adevarat cult al cafelei acolo
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.