www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mr V.

Newcomers
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Mr V.

 1. Da, mai este. Corzile nu mai sunt noi, dar există și unele noi.
 2. Vând un atenuator de putere Harley Benton PA-100. A fost cumpărat nou de la Thomann și a fost folosit maximum 3 ore, după care a fost stocat în casă (nefumător, fără animale de companie). Se vinde fără cutie. Are o zgârietură pe carcasă, probabil de la o mutare dintr-un loc în altul. Funcționează perfect. Se poate proba în zona Moșilor/ Obor. Prețul este fix, la acest nivel e ridicol să vorbim de schimburi, nu răspund la nici un fel de “oferte”. Contact prin PM, apoi prin telefon. Trimit cu plăcere alte fotografii, răspund la întrebări. Se vinde numai cu predare personală în București, nu trimit în țară.
 3. Cu ajutorul unei anumite pedale (DigiTech sau copia chinezească Mooer), poți să o faci să sune și a tobă.
 4. Vox Coppersound a revenit în distribuția pedalboardului. Se poate vinde fie cu Boss FZ-5, fie cu Voxul.
 5. O pedală Boss FZ-5 a înlocuit Vox Valvenergy. Pedalboardul se vinde acum în această configurație.
 6. Pasiunea s-a transformat în vocație…
 7. Eugen Crețu, pe Facebook. Sau EugenRo2001 pe RGC, dar nu știu dacă mai intră pe forum.
 8. Am eu unul și face ce spune că face, dar numai între send-returnul unui amp cu lămpi. Mănâncă un pic din înalte, parcă nu la fel de mult ca un atenuator obișnuit, însă, indiscutabil, e eficient.
 9. Un JCM-800 cu două boxe 4x12”. … După care, dacă mai ești primit în apartament/ bloc, cânți pe acustică… Lăsând gluma la o parte, după multe (și nefericite) experiențe proprii, aș zice să cauți un amp de 1W cu atenuator de putere inclus de maximum 0,1-0,2 W. Deja la 0,5 W poate fi foarte tare într-un apartament mic, am avut un OR 5 pe care nu l-am putut da la blană nici pe 0,5… Există o serie mică de JMP-uri de la Marshall, de 1W, cu atenuare la 0,1. Pare potrivit.
 10. … niște mostre pe care…
 11. Vând un atenuator de putere Harley Benton PA-100. A fost cumpărat nou de la Thomann și a fost folosit maximum 3 ore, după care a fost stocat în casă (nefumător, fără animale de companie). Se vinde fără cutie. Are o zgârietură pe carcasă, probabil de la o mutare dintr-un loc în altul. Funcționează perfect. Se poate proba în zona Moșilor/ Obor. Prețul este fix, la acest nivel e ridicol să vorbim de schimburi, nu răspund la nici un fel de “oferte”. Contact prin PM, apoi prin telefon. Trimit cu plăcere alte fotografii, răspund la întrebări. Se vinde numai cu predare personală în București, nu trimit în țară.
 12. Vând un mic pedalboard complet, cu sursă de alimentare și cablurile aferente. Pedalboardul este Gator Guitar Tote și are geantă proprie de transport, cu buzunar exterior și mâner. Pedalele pe care le conține se văd în fotografii și sunt următoarele: compresor Harley Benton CS-5, distors Vox Copperhead Drive, od/ boost TC Electronic Tube Pilot, noise gate/effects loop Electro-Harmonix Silencer, chorus TC Electronic June-60, delay Harley Benton DL-6, modulație TC Electronic Dreamscape. Pe board se află și un JHS Little Black Amp, care este un atenuator de putere pasiv care se pune în bucla de efecte a unui amplificator cu lămpi. Pedalele sunt alimentate cu o sursa Palmer Batpack 4000, cu excepția Tube Pilot (care are nevoie de 400 mA și are un alimentator propriu Thomann). Cablurile de alimentare sunt Ibanez, iar patch cable-urile sunt Ernie Ball (cele albe) și EBS (cele negre). Pedalboardul se vinde numai integral, nu sunt interesat să-l dezmembrez și să vând pedale separat. La cerere, pot pune în locul unuia din cele două efecte de drive un fuzz Boss FZ-5. Adaug că pedalboardul nu a ieșit niciodată din casă (nefumător, fără animale de companie) și totul e în stare foarte bună, fără lovituri sau semne de bună purtare. Totul a fost cumpărat nou și a fost folosit maximum 30 de ore. Se vinde numai cu predare personală în București, nu trimit în țară. Prețul este fix, nu răspund la oferte “irezistibile” sau indecente. Contact prin PM, dacă discuția e serioasă trecem pe telefon. Se poate proba în zona Moșilor/ Obor. Accept schimburi numai cu loopere Boss sau TC Electronic, ori alte firme de acest nivel, cu diferențe din partea mea (dacă vorbim de loopere mari) sau a dumneavoastră (dacă vorbim de loopere mai mici). Pot trimite la cerere și alte fotografii, răspund cu plăcere la întrebări.
 13. Ca să terminăm povestea… Vând o chitară Blade Texas Pro, modificată. Chitara a fost cumpărată din Israel, în 2018: nu știu când e fabricată. Nu are indicii clare de proveniență, dar forumul Blade pretinde că numărul de serie indică faptul că e MIK. Chitara am cumpărat-o din magazinul Ha’Lilit din Yaffo și a fost un exemplar expus la raft, deci are diverse semne de utilizare: unele sunt vizibile, sper, în fotografie. După ce am cumpărat-o, am folosit-o puțin și a stat exclusiv în casă, într-o cutie On Stage, fiind atent îngrijită. Chitara are numeroase modificări. Dozele au fost înlocuite cu un sistem Fishman Fluence, cu două voicing-uri (Vintage și Hot). Tremoloul este Schaller, cheile, Planet Waves TrimLok, switchul de doze e Fender, iar prăgușul e ABM pe rollere. I-a fost montat un string tree de JEM. Modificările au fost efectuate de Florin Dobrescu (aka Picnic), tura I, și Cristi Gram, tura a II-a. Instrumentul vine într-un soft case (solid) On Stage, cu o curea de piele frumoasă cu straplocks Dunlop și un fretwrap. Bara de tremolo este și ea în cutie. Nu are corzi noi, dar pot monta la nevoie. Prețul e deja negociat și fix, nu răspund la oferte indecente. Chitara se vinde numai în București, nu trimit în țară. Se poate proba în zona Obor. Contact prin PM, iar dacă mergem într-o direcție serioasă trecem la telefon. Răspund bucuros la orice întrebare legată de instrument și pot trimite poze suplimentare, la cerere. Accept schimburi cu chitare Ibanez Q-54 sau ICHI-10, cu o diferență corectă din partea mea. 3 Chitara a primit corzi noi DAddario NYXL 0,09-0,46.
 14. Mr V.

  RIP Jeff Beck

  Un uriaș. Dumnezeu să-l ierte.
 15. Vând pedală Vox Coppersound, foarte puțin folosită, numai în apartament (nefumător, fără câini sau pisici). Este o pedală din seria celor cu Nu-Tubes de la Vox și are trei moduri de folosire: ca od/distors, ca preamp sau cabsim. Din seria sa, este cea profilată pe modelul Marshall. O pedală excelentă, pe care o vând doar pentru că am mult prea multe, inclusiv pe lămpi. E în stare impecabilă, fără zgârieturi sau lovituri și vine cu cutia originală. Prețul e deja negociat și fix, nu răspund la “oferte irezistibile” de schimburi fanteziste sau sume ridicole. Se vinde numai în București, nu trimit în țară. Contact prin PM, iar dacă treaba e serioasă trecem pe telefon. Accept schimburi cu pedale looper (Boss, TC Electronic), se pot discuta și diferențe.
 16. Unde a mers mia, merge și suta. Cum spune și anunțul, vând o chitară Ibanez MSM, versiunea Premium (made in Indonesia), seria I. Chitara este complet originală, am cumpărat-o în 2019 de la MC Music și de atunci încoace nu a ieșit din casă. A fost cântată relativ puțin (am multe chitare și le rulez zilnic), a fost depozitată în cutia ei și a fost îngrijită cu atenție. Tastele sunt ca noi, iar chitara nu are nici un fel de defecte, în afara unor mici semne de utilizare, greu de evidențiat în poze. Totul pe ea este original (mecanica e Gotoh, dozele sunt DiMarzio ToneZone/ DiMarzio Air Norton), doar tenonul a fost ușor redus în înălțime și i s-a pus o pană în neck pocket, ceea ce a îmbunătățit chitara și a ușurat reglarea ei. Chitara vine în cutia ei originală (un “soft case” solid și deloc “soft”), însoțită de o frumoasă curea cu straplocks Dunlop și de un fretwrap. Are bara de tremolo originală și capacul de la truss-rod, în cutie. Ca toate chitarele mele, e echipată cu corzi D’Addario NYXL de 0,09-0,46: corzile nu sunt noi, la nevoie pot monta un set nou. Prețul este deja negociat și fix, nu răspund la oferte neserioase. Chitara se vinde numai în București, nu trimit în țară. Se poate proba în zona Obor. Putem comunica prin PM, dacă discuția e serioasă vom trece la telefon. Răspund cu plăcere la orice întrebare legată de instrument și pot trimite poze suplimentare, la cerere. Editat Octombrie 19 de Mr V. 3 Mr V. Postat Octombrie 21 Sau schimb cu Ibanez Q-54 ori ICHI 10. 5 weeks later... Mr V. Postat Noiembrie 20 Chitara a primit corzi noi D’Addario NYXL de 0,09-0,46.
 17. I-am văzut de mai multe ori, absolut de fiecare dată au sunat live mult mai bine decât pe disc.
 18. Revin cu un comentariu, sper, la obiect. Întrucât întrebarea inițială nu preciza o limită cronologică, e interesant să remarcăm că, oricâte neajunsuri ar fi avut albumele românești de dinainte de ‘89, în primii ani de după 1989 ele au sunat și mai rău. Reascult chiar acum, după mulți ani, albumul Roata - “Va fi, Lazăre, va fi!” și… ce să zic… e mai prost tras decât Sfinx – “Albumul albastru”. Discul în sine, produs privat (pe el scrie Valah Prod), e făcut din cel mai ieftin vinil cu putință, s-a uzat mult mai repede decât discurile Electrecord din anii ‘70-‘80, iar coperta e praf (pe lângă că e oribilă). Deci… de vină sunt oamenii, cel puțin la fel de mult ca epoca…
 19. Revine la vânzare, în aceleași condiții cu anunțul inițial. Pret: 3500 de lei Localitate: București Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Unde a mers mia, merge și suta. Cum spune și anunțul, vând o chitară Ibanez MSM, versiunea Premium (made in Indonesia), seria I. Chitara este complet originală, am cumpărat-o în 2019 de la MC Music și de atunci încoace nu a ieșit din casă. A fost cântată relativ puțin (am multe chitare și le rulez zilnic), a fost depozitată în cutia ei și a fost îngrijită cu atenție. Tastele sunt ca noi, iar chitara nu are nici un fel de defecte, în afara unor mici semne de utilizare, greu de evidențiat în poze. Totul pe ea este original (mecanica e Gotoh, dozele sunt DiMarzio ToneZone/ DiMarzio Air Norton), doar tenonul a fost ușor redus în înălțime și i s-a pus o pană în neck pocket, ceea ce a îmbunătățit chitara și a ușurat reglarea ei. Chitara vine în cutia ei originală (un “soft case” solid și deloc “soft”), însoțită de o frumoasă curea cu straplocks Dunlop și de un fretwrap. Are bara de tremolo originală și capacul de la truss-rod, în cutie. Ca toate chitarele mele, e echipată cu corzi D’Addario NYXL de 0,09-0,46: corzile nu sunt noi, la nevoie pot monta un set nou. Prețul este deja negociat și fix, nu răspund la oferte neserioase. Chitara se vinde numai în București, nu trimit în țară. Se poate proba în zona Obor. Putem comunica prin PM, dacă discuția e serioasă vom trece la telefon. Răspund cu plăcere la orice întrebare legată de instrument și pot trimite poze suplimentare, la cerere. Editat Octombrie 19 de Mr V. 3 Mr V. Postat Octombrie 21 Sau schimb cu Ibanez Q-54 ori ICHI 10. 5 weeks later... Mr V. Postat Noiembrie 20 Chitara a primit corzi noi D’Addario NYXL de 0,09-0,46.
 20. Revenind la albume: mai sunt câteva care sună binișor. Mă gândesc la Antirăzboinică, al lui Valeriu Sterian (cu același Dan Andrei Aldea la chitară) și Metrock, albumul omonim de debut al formației. La minusuri, albumul din 1988 al lui Mircea Vintilă acompaniat de Roata: muzică bună spre foarte bună, orchestrații deștepte, dar discul arată și sună lamentabil.
 21. Reprezentantul Seagull în România este Guitarshop (www.guitarshop.ro). Dar nu e sigur că stocurile sunt actualizate pe site, e mai bine să te duci la magazin, să vezi ce au.
 22. Nici nu am presupus că o idealizați. A fost o epocă tristă și absurdă. De ce să nu cumperi un mixer ca lumea, la unica ta casă de discuri?! Asemenea măsură nu se justifica nici economic, nici ideologic: doar pura prostie a unor dobitoci pe care regimul îi punea să se ocupe de chestii la care nu se pricepeau.
 23. Părerea mea e că Electrecord își cam bătea joc, și nu numai din cauză că “băieții” folk-rock erau mereu umiliți de cenzură. Câștigurile cele mari veneau, totuși, de la Dolănescu, să nu idealizăm epoca aia… eram în minoritate și atunci… Iar ăia cu Dolănescu nu făceau diferența între coperte, nici nu văzuseră în viața lor cum arată un disc adevărat. Conta doar șprițul și să audă din boxele lor de tablă “Banii mei munciți cu gura/ Mi i-a luat Procuratura…”
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.