StratMan Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Am gasit-o pe frumoasa mea sotie, cu care sunt casatorit de 3 ani, pe site-ul matrimoniale.ro. Aseara! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 I: De ce poarta politistii apa in portbagaj!?R: Ca sa nu le moara sirena. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian.hatmanu Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Ion si Ghio, doi ardeleni sadea, la casa de bilete in gara. Ion catre casierita: Aci se vand bilete? Casierita: Aici. Pana unde mergeti? Ion: Apoi nu-ti spun. Ce trebe tu sa stii de toate. Da-mi dara doar doua bilete muiere si vezi-ti de ale tale. Casierita: Pai daca nu-mi spuneti unde mergeti nu va pot da bilete. Ghio: Spune-i Ioane, ca nu-i bai. Ion: Sa-i spun Ghio? Ghio: Spune-i s-om mere. Ion catre Casierita: Apoi doamna draga iti spun! Sa stii ca noi merem la o nunta! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Pentru că nu bate pe nimeni, selecționata României va primi premiul Nobel pentru pace. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Ion si Ghio, doi ardeleni sadea, la casa de bilete in gara. Ion catre casierita: Aci se vand bilete? Casierita: Aici. Pana unde mergeti? Ion: Apoi nu-ti spun. Ce trebe tu sa stii de toate. Da-mi dara doar doua bilete muiere si vezi-ti de ale tale. Casierita: Pai daca nu-mi spuneti unde mergeti nu va pot da bilete. Ghio: Spune-i Ioane, ca nu-i bai. Ion: Sa-i spun Ghio? Ghio: Spune-i s-om mere. Ion catre Casierita: Apoi doamna draga iti spun! Sa stii ca noi merem la o nunta acasa! Casierita: Bine, bine, dar unde? Ion: La o nunta... Casierita: Omule esti dus cu capu'? unde la "o nunta"??? Ion: La frate-miu... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Daca cainele va invata sa vorbeasca, omul isi va pierde si ultimul prieten! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 De Valentine‘s Day, i-am cumparat prietenei mele niste cd-uri, un ursulet de plus, flori si o cutie de bomboane cu ciocolata.A mai ramas sa-i cumpar ceva lu‘ nevasta-mea... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Stii ca esti beat, atunci cand ajungi acasa, pui mancarea in cuptorul cu microunde si apoi introduci codul PIN. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Am incercat sa deschid cutia asta de bere fara sa fac zgomot.Unii spun ca e mai bine s-o deschizi incet, altii ca trebuie s-o faci rapid.Insa cei mai multi au zis: "Da dovada naibii de putin respect, suntem totusi la o inmormantare!" 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Cand ii vad pe liceenii astia cu IPhone6, ma gandesc ca parintii mei ar fi trebuit sa fi fost fericiti cand eu mi-am pierdut mingea de fotbal... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi M Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Am incercat sa deschid cutia asta de bere fara sa fac zgomot. Unii spun ca e mai bine s-o deschizi incet, altii ca trebuie s-o faci rapid. Insa cei mai multi au zis: "Da dovada naibii de putin respect, suntem totusi la o inmormantare!" Eram la biserică. Ascultam atent la slujbă, cînd colo... ce văd? O babă care-și aprinde o țigară! Să scap berea din mînă, nu alta! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Oare piticii isi incep povestile despre copilarie tot ca noi: "Cand eram eu mic ..." ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Un oltean iese cu magarul la pascut.Se intaleste cu un ardelean:- Unde duci bai, boul asta?Olteanul: - Bai, tu esti prost, nu vezi ca-i magar? Ardeleanul: - Nu cu tine vorbeam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Mii de someri ies in strada nemultumiti de scumpirea tigarilor. Multi se plang ca au ajuns la limita cu banii de bautura. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 - Cine a reusit sa puna femeia la locul ei?- Mesterul Manole. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 O blonda banuieste ca sotul o inseala si isi cumpara un pistol. Intr-o zi vine mai repede acasa si il gaseste pe sot cu una in pat. Scoate pistolul si il incarca, dupa care si-l pune la tampla. Sotul, cand o vede, incepe sa strige:- O nu, nu face asta, te rog, nu e ce crezi, te iubesc, numai pe tine te iubesc!- Taci idiotule, ca tu urmezi! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 - Cum te intelegi cu sotia ta? - Groaznic! Am sperat ca, macar, o sa-mi gateasca ca ma-sa, dar ea bea ca tac'-su! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 - Cum invata sa numere copiii de bancheri?- Un milion, doua milioane, trei milioane...- Dar sa faca impartirea?- O parte la impozite, noua parti in Elvetia, restul la salarii... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drrond Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Nimic nu împodobeşte glezna unei femei mai bine decât chiloţii… În spital este adus un tip cu o fractură craniană. Asistentacompletează fişa şi întreabă:- Căsătorit?- Ah, nu, am avut un accident de maşina! Întrebare la Radio Erevan: - Soţia mă înşeală de mai mult timp cu un tehnician. Ce pot face? - Încercaţi să vă însuşiţi tehnica sa... Întrebare la Radio Erevan: - Am cunoscut o fată care are o soră geamănă şi seamănă ca două picături de apă. Cum pot evita să mă dau la cea greşită? Radio Erevan răspunde: - De ce doriţi să evitaţi acest lucru? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Iubita mea face pe orgolioasa. Astazi se implineste un an de cand nu a mai vorbit cu mine! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Uitaţi de ghiocei!Decolteurile sunt vestitorii primăverii! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Noaptea nunţii: – Mamă, ce mă fac eu la noapte? Ştii că Gheorghe vrea să fiu fată mare, iar eu… – Fata mamei, înainte de a te culca, ia mărul ăsta şi bagăţi-l… ştii tu unde. A doua zi dimineaţă, tânăra nevastă iese disperată: – Mamă, nenorocireee! – Ce ai, fata mamei, nu te-a crezut Gheorghe? – Ba da, mamă, asta a fost bine, dar Gheorghe o sa moară! – De ce, fata mamei? – Gheorghe a plecat la coasă, dar înainte a găsit mărul pe care l-am scos… şi l-a mâncat! – Lasă, fata mamei, că nu-i nicio primejdie. Taică-tu a mâncat un pepene şi nu a mai murit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Bula merge la un bordel si intreaba: – Negresa aveti?– Da, cum sa nu.– Foarte neagra?– Da, foarte neagra.– Dar mie imi trebuie una foarte, foarte neagra.– Da, avem una foarte foarte neagra.Bula isi ia negresa si intra cu ea in camera.– Stai in patru labe, ii spune Bula.Negresa se conformeaza iar Bula se duce in spatele ei cu si o studiaza cuatentie.– Bine, te poti ridica. Am terminat, spune Bula.– Asta a fost tot?– Mda, nevasta-mea vrea sa cumpere pentru baie faianta neagra cu model roz siam vrut sa vad cum arata. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 - Aveţi bere fără alcool?- Nu.- Atunci, daţi-mi două sticle de vodcă! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Posho Posted April 5, 2017 Popular Post Share Posted April 5, 2017 Am întâlnit un fost coleg de școală și l-am întrebat ce face. Mi-a răspuns că lucrează la tratamentul aqua-termal al materialelor ceramice, din aluminiu şi oțel, într-un mediu controlat.Am fost foarte impresionat.După un timp, am aflat că spală vasele în bucătarie, cu apă caldă, sub supravegherea soției. Thx, Injector - Iubi iese fum de sub capotă, cred că s-a încins ceva pe la motor.Ce să fac?- Spune-i că ai o migrenă și te doare capul... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian.hatmanu Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Undeva, în sudul Statelor Unite, trăia un preot tânăr şi foarte talentat, cu o congregaţie numeroasă. Într-o zi, la sfârşitul unei slujbe, spune: - Fraţilor, am auzit nişte zvonuri foarte urâte! Toată lumea îngheaţă. - Cineva dintre voi a răspândit zvonul că aş fi membru al Ku-Klux-Klanului! Nu este adevărat! Îl rog pe vinovat să iasă în faţă şi să-şi mărturisească minciuna. O tipă superbă se ridică de pe rândul din faţă şi zice: - Părinte, nu ştiu cum s-a întâmplat una ca asta! Eu n-am zis decât că eşti un adevărat vrăjitor sub cearşaf! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 - Am început să trăim mai bine – a spus conducerea țării.- Suntem bucuroși pentru voi – a spus poporul. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posho Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Don't fart in an Apple Store...they don't have windows 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motan Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 E fumata rau gluma asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 E fumata rau gluma asta. Bancu'-i vechi, prostu'-i nou, asa ca poti sta linistit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts