Motan

Active Members
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  0%

Motan last won the day on December 8

Motan had the most liked content!

Community Reputation

96 Excellent

About Motan

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Scule
  Yamaha Pacifica 120H, Boss Katana 50

Recent Profile Visitors

604 profile views
 1. Am uitat sa mentionez ca ibanezul era foarte neck-heavy. Actuala e perfect echilibrata, iar cu strap gatul se ridica, exact cum imi place
 2. Prea târziu. Am lăsat azi ibanezul în magazin și am luat Takamine http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/chitara-ro-3/electro-acustice/takamine-gd11mce-ns-chitar-electro-acustic. . Între cele două diferența e ca de la cer la pământ. În ora de când o tot 'butonez' n-am găsit nimic să nu-mi placă. Sper să rămână așa, că la fel am zis si cu cealaltă Da, e groasă, dar într-un fel mă împac perfect cu ea. Amplificată sună excepțional, la fel și la rece. Tonul e mult mai cald și mai bine definit, freturile sunt impecabile, acțiunea mai joasă ca la electrică (sau cel puțin egală, nu am comparat lol) și a venit cu corzi D'Addario ce par noi. Trebuie să mai iau o husă, dar nu mai am bani.
 3. Nu te contrazic, dar o vreau asimetrică. Ajung frecvent pe la fretul 15-16. Si nici n-o mai gasesc pe net. N-au cine stie ce la magazinele din Iași, deci nu prea am de unde alege.
 4. Poate am nimerit eu una defecta, dar oricum as fi returnat-o. Lasand defectele la o parte, nu ma impac cu ea. Maine o las la magazin iar daca totul merge bine o iau pe cealalta.
 5. Am primit-o marți. Azi m-am interesat cum o pot returna. După două zile cu ea ajung la ce ai spus tu: Sună mort iar tastiera e ciudată. Freturile sunt de toată jena, amplificată sună mai mort și mai oribil, iar în plus nici nu prea stă acordată. Nu-i deloc instrumentul la care mă așteptam. Arată bine, se simte bine în mână și pe picior, dar cam atât. Probabil o voi înlocui cu asta: http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/chitara-ro-3/electro-acustice/takamine-gd11mce-ns-chitar-electro-acustic. Între cele două e diferența de la cer la pământ (evident, și prețul e semnificativ mai mare, dar cred că merită).
 6. Rebus Muzical

  Corect!!
 7. Rebus Muzical

  Hint: Un album de Thrash
 8. Bancuri

  Un politist mergea pe un cal si de-odata cade si isi rupe mana.- De ce a cazut politistul de pe cal ?- S-a terminat calul.
 9. Cum am zis, am ales-o pentru ca e subțire si are un preț mic. Am mai vazut și alte electro-acustice subțiri, dar ieșeau puțin din buget. Cand mai trec pe la magazin mai studiez puțin optiunile. Multumesc!!
 10. I don't get it. Am I missing something?
 11. Eu am ales-o pentru dimensiunile mici. In special grosimea, ca folosind exclusiv electrica am probleme cu instrumentele groase (presupun ca m-as putea obisnui, dar e foarte incomod oricum ar fi). Sper s-o cumpar cat mai curand, pare ok si din reviewuri.
 12. http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/chitara-ro-3/electro-acustice/ibanez-tcy12e-opn-chitar-electro-acustic Are cineva vreo experiență cu chitara aceasta? M-am jucat azi cu ea în magazin și n-am găsit nimic ce nu-mi place, dar poate altcineva a observat un punct slab. Acțiunea era joasă, suna bine, gâtul subțire (cam aspru, dar se rezolvă) și cel mai important are dimensiuni mici.
 13. Motan

  Am rămas atât de dezamăgit ieri încât am încercat și în dimineața asta, cu rezultate mai bine, cred. Am încercat și o pană nouă, Dunlop Ultex Sharp 2.0 care cred că m-a ajutat puțin. Le voi folosi doar pe acestea de acum înainte, iar Jazz 3-urile rămân doar pentru ritm. Zi faină tuturor!!
 14. Motan

  Nu-i place cum a ieșit! Și nici nu știu cum să fac să-mi iasă mai bine. In fine, am încercat și voi mai încerca până îmi iese perfect. Să fiu sincer, nici n-am avut ocazia să exersez prea mult de la ultimul video cu soloul. Volumul e mai scăzut pentru că am avut ceva probleme de copyright, aparent porțiunea de video în care am cântat eu 'nu îmi aparține', restul fiind ok (wtf youtube?!).
 15. Motan

  Neața! Revin cu Introul pentru Nothing Else Matters. Aș fi vrut să pun soloul, care cred ca l-am adus de la nota 2 (mai sus) la un 7-8, dar toți suntem familiari cu acele momente când nu ne iese nimic cum trebuie așa că am renunțat. Las pe altă zi. Am ratat (ca de obicei ) vreo două note, iar unele părți par forțate (că doar nu îmi iese niciodată perfect când filmez), dar sunt relativ mulțumit de rezultat. De data asta am folosit și o cameră decentă. Lumina nu-i ideală pentru că se înnoptează iar cu becuri arăta totul penibil.