• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Motan

Active Members
 • Content count

  97
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

70 Excellent

About Motan

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

367 profile views
 1. Nu vad de ce nu te-ai arunca. Ok, dozele-s ceva mai scumpe, dar daca le pui pe o chitara, nu stau acolo pentru totdeauna. Stai o perioada cu ceea ce ai construit, iar daca iti cumperi alta chitara cu un corp beton, dar dozele nu-s grozave, poti face oricand schimbarea, si nu pierzi nimic, nu ramane nimeni fara doze.
 2. Da, si asta e adevarat. Acustica ta are un sunet... aparte, fiind facuta din placaj Daca vorbesti strict despre rezultate, electrica se merita mai mult, lemnul nu mai influenteaza la fel de mult sunetul. Acolo in principal dozele conteaza. Acustica, in schimb, eu cred ca se merita doar daca folosesti lemn de calitate, sa obtii un sunet bun. Adevarat ca nu costa o avere, dar daca vrei sa obtii ceva mai mult decat o jucarie, iei ceva mai de calitate. Eu unul nu prea suport dozele single coil. Prefer humbuckerele din Les Paul, sau ceva echivalent, care clar ca nu-s 100 si ceva de lei.
 3. Chitara o dai cu 400? Imi poti da cateva detalii, te rog? (an fabricatie, defecte, functioneaza, e intacta, sta acordata)
 4. Electrica este intr-adevar mai usor de facut, dar in acelasi timp implica si costuri ceva mai mari. Daca voi face ceva, va fi o acustica, tot in forma de V. Presupunand ca voi face si o electrica la un moment dat, probabil va fi un Explorer, asta daca nu reusesc sa cumpar unul intre timp
 5. Pai de asta zic, e ceva de studiat dar nu-i asta o problema pentru mine, problema e timpul. Din Italia nu pot face nimic, iar daca imi cumpar chitara electrica o sa stau mai mult pe ea, acasa, nu la atelier sa construiesc o acustica.
 6. Da, voi incerca sa fac una vara asta, dar nu stiu daca am timp. In sensul ca voi fi plecat cam o luna jumate in Italia, lucru pe care l-am aflat acum cateva zile. In fine, voi vedea la momentul potrivit. Acum mai am de dat vreo 3 teze, deci iese din discutie momentan. Btw, arata exceptional! Te felicit. Edit: Daca reusesc sa iau electrica cu tot cu amplificator nu prea cred ca ma mai desprind de ea ca sa fac si altceva
 7. Presupun ca nu mai conteaza. Oricum nu prea ajungi cu degetele asa sus
 8. Arata foarte bine. Imi place contrastul dintre laterale, fretboard si top. Btw, lipseste ultimul fret?
 9. Tot nu-mi apare. In fine, macar am zis bine ca-i padauk.
 10. Nu scrie Pare a fi padauk dar nu-s sigur
 11. Ce fel de lemn e acela?
 12. vând

  CD-ul si discul de vinil sunt doua lucruri total diferite. CD vine de la Compact Disk.
 13. Arată prea bine petele de sânge Cum ai preparat vopseaua? Sigur n-ai 'sacrificat' ceva?
 14. Deci e doar modul in care canta. Ok, am intrebat doar.
 15. Acum se vede. Nu-s pe tapatalk. Sunt in browser. Mi se pare mie sau ai putin fret buzz? Sau e datorita modului de a canta? Oricum, suna foarte bine!