Motan

Active Members
 • Content count

  114
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

82 Excellent

About Motan

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

500 profile views
 1. Uite aici câteva sugestii la care să te uiți:

  - EVH Wolfgang WG Standard http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-evh-wolfgang-wg-standard_p3869.html - încercat-o, VERY COOL!

  - PAC 510V - Uite și pe forum, e o bestie de chitară la banii ăștia:

   

  1. apocapsile

   apocapsile

   http://www.discosystem.ro/ro/electrice/3662-chitara-yamaha-pacifica-pac-510v-ovs.html nu știu care e faza da e foarte ieftină aici.

   Și https://www.muziker.ro/yamaha-pacifica-611vfm-root-beer asta care e fenomenală dacă găsești să pui mâna pe ea.

 2. Motan

  Am inregistrat prin USB cu Reaper. N-am folosit nici un preset, nimic. Efecte afeam doar putin reverb. In rest gain la ora 12, volum la fel, bass la maxim, mids aproape deloc si highs la maxim. Sunet Brown, doza din neck. Cu efectele m-am jucat destul de mult, dar inca nu le-am gasit o utilizare practica (exceptie reverb si cate ceva din categoria booster, unde am emulatoare de diferite pedale boss, gen fuzz, od, distors, este si metal zone etc.) Will do! Chiar azi m-am uitat dupa backing trackuri. Am gasit destul de multe variante, doar tobe si bass, doar tobe, fara tobe etc. Am chitara de vreo 2 luni jumate, amp de o luna jumate. Probabil am facut o prostie, ar fi trebuit sa imi dau putin mai mult interesul in ce am pus mai sus, dar asta e. Voi revizui. Compresor nu cred ca am folosit, din moment ce nu am avut nici un efect activ. Voi face asa de acum inainte. Sau pun pe youtube, asa se vede si ce fac cu degetele. Mersi!
 3. Motan

  Multumesc de sugestii! Este adevarat ca nu mi-am dat interesul la ce am inregistrat mai sus, am vrut doar sa vad ce se poate face cu inregistrarea. In mod normal incerc sa lucrez cu metronom, dar inca nu l-am format pe cel 'intern'. De la prima postare am îmbunătățit puțin tonul si am inceput sa lucrez la cateva lucruri, dar mai dureaza până termin. Voi incerca sa tin un tempo consistent si sa stau mai aproape de original. Legat de profesor, nu imi permit, nu ca nu vreau. Invat pe cont propriu (traiască netul). Prieten chitarist, am cunoscut in persoana unul singur, care e din altă țară. In rest, doar pe forum
 4. Motan

  Ok, bine ați venit pe threadul meu cu înregistrări Aici voi incerca sa postez lucruri pe care le inregistrez de-a lungul timpului in principal pentru a ține evidența evolutției mele de la stadiul de incepator (in care mă aflu la momentul postării), dar și pentru a primi feedback de la muzicieni mai mai experimetați ca mine. Incep cu două înregistrări făcute ca un test pentru a mă familiariza cu inregistrarea prin USB din amplificatorul Boss Katana 50. Am încercat să cânt un solo dintr-un cântec ce nu mai știu cum se numește si o bucată din Enter Sandman. De ce doar o bucată? M-a întrerupt mîța în cel mai brutal mod imaginabil, mușcându-mă de mâna stângă. Am folosit o Yamaha Pacifica 120H. intra mos ene.wav solo.wav Știu că probabil nu se aude bine deloc și am cântat ca un cartof, dar voi lucra la îmbunătățirea calitatății.
 5. Zgomot ciudat cand ating chitara

  Ok, voi incerca sa testez chitara si pe altceva. Daca merg cu ea in magazin ma lasa sa testez cateva amplificatoare?
 6. Zgomot ciudat cand ating chitara

  Instalația electrică din apartament e foarte veche, de asta nici nu mai funcționează împământarea. Avem in plan s-o refacem, dar probabil nu anul acesta. Să înțeleg ca singurul lucru pe care-l pot face e sa leg eu o împământare funcțională.
 7. Zgomot ciudat cand ating chitara

  N-am ce alt amp sa testez... Voi vedea. Am incercat cu acel noise suppressor. Cand nu cant nimic, isi face treaba. Cand incep sa sune notele, nu. De exemplu, in intro-ul de la Nothing else matters pocneste la fiecare nota. Am incercat toate prizele din casa, la fel face.
 8. Zgomot ciudat cand ating chitara

  'Noise suppressor'-ul nu elimina toate sunetele sub o anumită frecvență/volum? Acele pocnituri sunt relativ puternice. In fine, încerc azi si revin. daca intr-adevăr e de la împământare voi încerca altă priză, pentru ca sunt sigur ca cea in care am băgat amplificatorul nu are (dacă are vreo legătură).
 9. Zgomot ciudat cand ating chitara

  Am auzit ca ar putea fi o problema cu împământarea. Aveti vreo idee? E foarte deranjant.
 10. Bancuri

  Hai, gata ca sunteti offtopic! -------------------------------------------------- - Ce insectă nu are șomerul în insectar?- Fluturașul! ---------------------------------------------------- Ion si Gheorghe se intorc de la cosit. Cu caruta cu fin, direct pe sosea. Se aude 'vrrrrrr' si pe linga ei trece o motocicleta.- Ma Gheo, l-ai vazut pe ala? N-avea cap.- Cum sa n-aiba cap, ma? Mai lasa dracului tuica aia.Mai merg ei putin si iar, 'vrrrrrrr', alt motociclist.- Ma Gheo, nici asta n-avea cap.- Ti-am zis sa lasi tuica aia. Unde s-a mai vazut motociclist fara cap?Dupa un timp se aude din nou 'vrrrrrrr' si o alta motocicleta ii depaseste.- Auzi Ioane, ai avut dreptate. Astia n-au cap. Intoarce si tu coasa in partea cealalta. ----------------------------------------------------- In vreme de razboi toate animalele stateau cu frica… Iepurasul ca sa scape de armata isi taie urechile…Cand il vede leu ii zice ca nu il mai poate lua in armata pentru ca nu mai are urechi si nu mai poate auzi inamicul… Iepurasul rasufla usurat!Vulpea ca sa scape isi taie coada… Cand o vede leul ii zice ca nu o mai poate lua pentru ca nu mai are coada si nu mai poate sterge urmele si nu are ce face cu ea! Rasufla si vulpea usurata!Ursul sta si se gandeste: „Hmmm eu ce sa-mi tai?! Coada e mica, urechile la fel!” Se sacrifica ursul si isi taie p**a.Leul cand il vede ii zice: „Ursule imi pare rau pe tine nu te pot lua ai platfus” ----------------------------------------------------
 11. Zgomot ciudat cand ating chitara

  Am uitat sa mentionez, exista un bâzâit pe fundal care dispare cand ating chitara. In video nu se observa. Pe curat nu-i deranjant, dar cand adaug distorsiune e oribil
 12. Am observat o problema ce se manifesta orice as face. Pun mai jos un video: Pe scurt, se aude acea pocnitură oricând ating o componenta de metal de pe chitara. Bâzâitul din fundal e amplificatorul dat la maxim, pentru a se auzi in video. Cum as putea rezolva ?? Multumesc!
 13. Jackson Kelly custom

  Corpul de la ESP Vulture nu-ti place? Capul pe care l-ai pus mai sus arata bine, si e similar cu cel de pe ESP.
 14. Jackson Kelly custom

  ok. Am avut impresia ca e activa. Bun asa. Sa nu te opresti aici. Sa mai faci si altele
 15. Jackson Kelly custom

  Nu-i mult. Te felicit, ai iesit foarte bine. Doza de care e? EMG activa, dar ce model?