www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Motan

Active Members
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  0%

Motan last won the day on March 8

Motan had the most liked content!

Community Reputation

164 Excellent

About Motan

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Gear
  Yamaha Pacifica 120H, Boss Katana 50

Recent Profile Visitors

1,155 profile views
 1. Motan

  Motan

  Double track la partea de ritm - pe stanga am folosit acorduri cu radacina pe coarda 5 iar pe dreapta acorduri cu radacina pe coarda 6, cu forme diferite. La partea de lead am un singur track, dublat si pus stanga-dreapta iar tobele le-am programat eu (presupun ca se observa) Totul e 120 bpm, am avut in sfarsit succes in relatia cu metronomul
 2. Motan

  Motan

  Si aici ma jucam eu cu efectele, nimic deosebit. Soloul din Nothing Else Matters, inversat, aplicat efecte, iar inversat. Imi place cum suna, m-am gandit sa pun aici. Nu am nici o idee ce-i cu spike-urile alea.
 3. Motan

  Korg AT-12 cu probleme

  Eu totusi nu inteleg cum poate exploda piesa aia. Ca a explodat, a pocnit foarte tare.
 4. Motan

  Korg AT-12 cu probleme

  Dap. Mersi. O sa incerc sa comand unul, vad cat ia la transport.
 5. Motan

  Korg AT-12 cu probleme

  Mă ajunge vreo 50$ să iau de acolo. Și oricum n-am ce face cu atâtea piese. Mno... Văd poate găsesc la noi, pe undeva. Dacă nu, strang bani de un clip-on. Mersi.
 6. Motan

  Korg AT-12 cu probleme

  Nu-i acela... Ma uit pe acelasi site nu gasesc nimic. Acela spart are conexiuni pe ambele laterale. Dar codul pare acelasi
 7. Motan

  Korg AT-12 cu probleme

  Si de unde iau piesa de schimb? De lipit nu pare mare lucru.
 8. Pe scurt, ce s-a întâmplat: Am pus baterii noi într-un Korg AT-12, si cand il pornesc functioneaza 2 secunde, pocneste ceva in interior si miroase a ars. Bateriile erau instalate corect. Nu știu de ce s-a intamplat asta, dar am zis să mă uit în interior, poate îi dau de capăt. M-am uitat la fiecare piesă în parte, nu am văzut nimic suspect. Ce am găsit, totuși, e o piesă care nu cred c-o pot înlocui. Nu știu ce-i ăla, nu știu ce face. Am vreo șansă să-l repar? Am găsit în carcasă și bucata de plastic care a sărit.
 9. Motan

  Motan

  Am reușit, consider eu, să fac soloul cât de cât bine, si am zis să-l inregistrez A week and a half in the making.
 10. Motan

  Motan

  Buna dimineata! De data asta am inregistrat inceputul piesei Halo on Fire de Metallica. Este unul din cântecele mele preferate și de mult timp tot încerc să-l învăț dar de fiecare dată găseam câte o scuză . Consider că a a ieșit ceva chiar decent, față de ce am făcut în trecut.
 11. Motan

  Motan

  Mi s-a reparat cât decât mâna, și am mai omorît un cântec. Am inceput asta ca sa ma joc ceva mai mult in Reaper, si cand am văzut că iese ceva puțin mai bun decât mediocru am zis să continui. Nu m-am împăcat deloc cu metronomul, dar măcar am învățat niște chestii. Inceputul e pe acustică, apoi intră electrica.
 12. Motan

  Bancuri

  Un băiat merge într-o farmacie. El spune: "Am fost invitat la cină la casa prietenei mele, iar dupa aceea sper ca exista o sansa sa am noroc, dacă stii ce vreau sa spun" Farmacistul: "Ce zici de prezervative atunci? Pot veni la îndemână". Tânărul le cumpără, iar după ce ajunge la ușă, se oprește, zâmbește, se întoarce: "Știi ce, mama ei e bombă, cred că o să iau încă un pachet, poate am mai mult noroc." Cina vine, băiatul stă la masă și nu spune nici un cuvânt. Mama îi cere să spună rugăciunea. Băiatul începe să se roage, și se roagă, se roagă... După o vreme, fiica îi spune: "Nu aveam idee că ești atât de religios", la care băiatul răspunde, "Nu aveam idee că tatăl tău era farmacist".
 13. Motan

  Motan

  Mersi mult de urări! Ce să fac, asta e. Încerc să rezist până îmi trece. Eu sincer nu i-aș spune curaj, pentru că nu interferez cu activitatea nimănui. Ce fac aici cred că e doar spre binele meu. Și considerând că aici (și pe youtube, evident) nu se vede aproape deloc ce pot să fac pentru că am postat doar câteva chestii mediocre, obțin reacții foarte bune, nu că reacțiile sau abonații ar fi scopul meu. Aveam câteva clipuri înregistrate pe care voiam să le postez azi, dar nu reușesc știu să le editez, că trebuie tăiate și adăugate câteva efecte . Eram gata să inregistrez și introul acustic de la Fade to Black, dar a trebuit să-mi pierd toate abilitățile mâinii drepte. Mie mi se poare foarte bun ceea ce faci. Poate alții nu sunt de acord cu mine, dar mie chiar imi place. Te urmăresc de ceva vreme (pe youtube, nu aici, îmi vine greu să urmăresc topicuri) și de fiecare dată am ascultat până la capăt ce ai cântat. Just my 2 cents. Măcar în rest nu prea am probleme, că sunt 70% stângaci. Sper să nu am prea mult de recuperat după 2 săptămâni.
 14. Motan

  Motan

  Rupt. Nu pot sa misc aproape deloc degetele. Iau pauza pe o perioada nedeterminata
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.