www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Motan

Active Members
 • Posts

  154
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Motan last won the day on March 8 2019

Motan had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Gear
  A whole load of shattered hopes and dreams

Recent Profile Visitors

2464 profile views

Motan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

186

Reputation

 1. Mersi, mă uit mai pe seara in detaliu la ce mi-ai recomandat și revin. Nu m-am gândit să merg pe varianta modulara, eram așa setat pe katana.
 2. Oook, faina alegere. Nici nu știam că Schecter face și basuri. O sa caut prin magazine, poate găsesc sa mă joc puțin cu el. Mersi
 3. Buna seara forum! Dupa o pauza îndelungată vreau sa reintru în hobby cu un bass de data asta. Am ieșit complet din temă și n-am idee ce sa iau. Vreau un bas electric cu 5 corzi, nu formă de fender, dacă are sens ce zic, intenționez să-l folosesc cu distors dar si clean, deci ideal sa aiba ton bun pentru ambele. Buget 500€, iau de pe thomann că nu mai stau in țară. Daca tot sunt aici îmi puteți spune si un amplificator. Eu am avut o katana 50 si as vrea ceva similar in sensul ca sa am efecte si preseturi pe el, distors si o ieșire usb ca sa pot înregistra in reaper. Buget, n-am idee, oricum, mai mic decat pentru bas. Mersi mult!
 4. Omg good thing it's not november because I just nutted. Can't wait to finger this beauty.
 5. Chitara se află în stare impecabilă, abia a fost cântată pe parcursul a aproximativ un an. Nu a ieșit niciodată din casă, a stat mai mult în husă, de aceea o și vând, nu o folosesc deloc. Freturile sunt impecabile, nu bâzâie absolut deloc, stă acordată perfect. Impreună cu ea dau și husa, este ca nouă, puțin prăfuită pe la cusături doar. Pot adăuga suportul de podea făcut de mine, la cerere.
 6. Buna dimineața foruum! Sunt in căutare de casete audio cu muzica rock si metal, pe scurt. De ce casete? Pentru că încă am casetofon în mașină si as dori sa am ce asculta când merg Sunt deschis la orice, astept oferte in pm, ne înțelegem noi la preț. Caut metal in general, orice gen, trupe sunt variate, in special Metallica, Slipknot, Rammstein, dar dacă aveți si altele nu ezitați sa imi scrieți. Predare personală în Iași, nu are sens sa mai dăm bani pe transport pentru ceva atât de mic.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.