www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Motan

Active Members
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Motan last won the day on March 8 2019

Motan had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Gear
    A whole load of shattered hopes and dreams

Recent Profile Visitors

2839 profile views

Motan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

186

Reputation

  1. Mersi, mă uit mai pe seara in detaliu la ce mi-ai recomandat și revin. Nu m-am gândit să merg pe varianta modulara, eram așa setat pe katana.
  2. Oook, faina alegere. Nici nu știam că Schecter face și basuri. O sa caut prin magazine, poate găsesc sa mă joc puțin cu el. Mersi
  3. Buna seara forum! Dupa o pauza îndelungată vreau sa reintru în hobby cu un bass de data asta. Am ieșit complet din temă și n-am idee ce sa iau. Vreau un bas electric cu 5 corzi, nu formă de fender, dacă are sens ce zic, intenționez să-l folosesc cu distors dar si clean, deci ideal sa aiba ton bun pentru ambele. Buget 500€, iau de pe thomann că nu mai stau in țară. Daca tot sunt aici îmi puteți spune si un amplificator. Eu am avut o katana 50 si as vrea ceva similar in sensul ca sa am efecte si preseturi pe el, distors si o ieșire usb ca sa pot înregistra in reaper. Buget, n-am idee, oricum, mai mic decat pentru bas. Mersi mult!
  4. Omg good thing it's not november because I just nutted. Can't wait to finger this beauty.
  5. Buna dimineața foruum! Sunt in căutare de casete audio cu muzica rock si metal, pe scurt. De ce casete? Pentru că încă am casetofon în mașină si as dori sa am ce asculta când merg Sunt deschis la orice, astept oferte in pm, ne înțelegem noi la preț. Caut metal in general, orice gen, trupe sunt variate, in special Metallica, Slipknot, Rammstein, dar dacă aveți si altele nu ezitați sa imi scrieți. Predare personală în Iași, nu are sens sa mai dăm bani pe transport pentru ceva atât de mic.
  6. Double track la partea de ritm - pe stanga am folosit acorduri cu radacina pe coarda 5 iar pe dreapta acorduri cu radacina pe coarda 6, cu forme diferite. La partea de lead am un singur track, dublat si pus stanga-dreapta iar tobele le-am programat eu (presupun ca se observa) Totul e 120 bpm, am avut in sfarsit succes in relatia cu metronomul
  7. Si aici ma jucam eu cu efectele, nimic deosebit. Soloul din Nothing Else Matters, inversat, aplicat efecte, iar inversat. Imi place cum suna, m-am gandit sa pun aici. Nu am nici o idee ce-i cu spike-urile alea.
  8. Eu totusi nu inteleg cum poate exploda piesa aia. Ca a explodat, a pocnit foarte tare.
  9. Dap. Mersi. O sa incerc sa comand unul, vad cat ia la transport.
  10. Mă ajunge vreo 50$ să iau de acolo. Și oricum n-am ce face cu atâtea piese. Mno... Văd poate găsesc la noi, pe undeva. Dacă nu, strang bani de un clip-on. Mersi.
  11. Nu-i acela... Ma uit pe acelasi site nu gasesc nimic. Acela spart are conexiuni pe ambele laterale. Dar codul pare acelasi
  12. Si de unde iau piesa de schimb? De lipit nu pare mare lucru.
  13. Pe scurt, ce s-a întâmplat: Am pus baterii noi într-un Korg AT-12, si cand il pornesc functioneaza 2 secunde, pocneste ceva in interior si miroase a ars. Bateriile erau instalate corect. Nu știu de ce s-a intamplat asta, dar am zis să mă uit în interior, poate îi dau de capăt. M-am uitat la fiecare piesă în parte, nu am văzut nimic suspect. Ce am găsit, totuși, e o piesă care nu cred c-o pot înlocui. Nu știu ce-i ăla, nu știu ce face. Am vreo șansă să-l repar? Am găsit în carcasă și bucata de plastic care a sărit.
  14. Am reușit, consider eu, să fac soloul cât de cât bine, si am zis să-l inregistrez A week and a half in the making.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.