Motan

Active Members
 • Content count

  140
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

116 Excellent

About Motan

 • Rank
  Membru
 • Birthday 02/12/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi

Other Information

 • Scule
  Yamaha Pacifica 120H, Boss Katana 50

Recent Profile Visitors

749 profile views
 1. Motan

  Buna dimineata! De data asta am inregistrat inceputul piesei Halo on Fire de Metallica. Este unul din cântecele mele preferate și de mult timp tot încerc să-l învăț dar de fiecare dată găseam câte o scuză . Consider că a a ieșit ceva chiar decent, față de ce am făcut în trecut.
 2. Motan

  Mi s-a reparat cât decât mâna, și am mai omorît un cântec. Am inceput asta ca sa ma joc ceva mai mult in Reaper, si cand am văzut că iese ceva puțin mai bun decât mediocru am zis să continui. Nu m-am împăcat deloc cu metronomul, dar măcar am învățat niște chestii. Inceputul e pe acustică, apoi intră electrica.
 3. Bancuri

  Un băiat merge într-o farmacie. El spune: "Am fost invitat la cină la casa prietenei mele, iar dupa aceea sper ca exista o sansa sa am noroc, dacă stii ce vreau sa spun" Farmacistul: "Ce zici de prezervative atunci? Pot veni la îndemână". Tânărul le cumpără, iar după ce ajunge la ușă, se oprește, zâmbește, se întoarce: "Știi ce, mama ei e bombă, cred că o să iau încă un pachet, poate am mai mult noroc." Cina vine, băiatul stă la masă și nu spune nici un cuvânt. Mama îi cere să spună rugăciunea. Băiatul începe să se roage, și se roagă, se roagă... După o vreme, fiica îi spune: "Nu aveam idee că ești atât de religios", la care băiatul răspunde, "Nu aveam idee că tatăl tău era farmacist".
 4. Motan

  Mersi mult de urări! Ce să fac, asta e. Încerc să rezist până îmi trece. Eu sincer nu i-aș spune curaj, pentru că nu interferez cu activitatea nimănui. Ce fac aici cred că e doar spre binele meu. Și considerând că aici (și pe youtube, evident) nu se vede aproape deloc ce pot să fac pentru că am postat doar câteva chestii mediocre, obțin reacții foarte bune, nu că reacțiile sau abonații ar fi scopul meu. Aveam câteva clipuri înregistrate pe care voiam să le postez azi, dar nu reușesc știu să le editez, că trebuie tăiate și adăugate câteva efecte . Eram gata să inregistrez și introul acustic de la Fade to Black, dar a trebuit să-mi pierd toate abilitățile mâinii drepte. Mie mi se poare foarte bun ceea ce faci. Poate alții nu sunt de acord cu mine, dar mie chiar imi place. Te urmăresc de ceva vreme (pe youtube, nu aici, îmi vine greu să urmăresc topicuri) și de fiecare dată am ascultat până la capăt ce ai cântat. Just my 2 cents. Măcar în rest nu prea am probleme, că sunt 70% stângaci. Sper să nu am prea mult de recuperat după 2 săptămâni.
 5. Motan

  Rupt. Nu pot sa misc aproape deloc degetele. Iau pauza pe o perioada nedeterminata
 6. Motan

  Crăciun fericit! Primul video cu acustica. A fost inregistrat cu ceva vreme în urmă, dar tocmai acum am reușit să-l postez.
 7. Motan

  Am incercat sa inregistrez acustica prin USB si Katana. Ce observ: se accentuează foarte tare notele care bâzâie. Presupun că e normal, la fel am auzit și la alții. Per total, sună foarte bine și clar. Acum că am văzut si cum sună doar prin pickup, pot spune că sunt 100% mulțumit de noua acustică. Si din moment ce s-a terminat (momentan ) școala, am mai mult timp să înregistrez pentru youtube. Trebuie să fac un video și cu acustica. Seara faină!
 8. Am uitat sa mentionez ca ibanezul era foarte neck-heavy. Actuala e perfect echilibrata, iar cu strap gatul se ridica, exact cum imi place
 9. Prea târziu. Am lăsat azi ibanezul în magazin și am luat Takamine http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/chitara-ro-3/electro-acustice/takamine-gd11mce-ns-chitar-electro-acustic. . Între cele două diferența e ca de la cer la pământ. În ora de când o tot 'butonez' n-am găsit nimic să nu-mi placă. Sper să rămână așa, că la fel am zis si cu cealaltă Da, e groasă, dar într-un fel mă împac perfect cu ea. Amplificată sună excepțional, la fel și la rece. Tonul e mult mai cald și mai bine definit, freturile sunt impecabile, acțiunea mai joasă ca la electrică (sau cel puțin egală, nu am comparat lol) și a venit cu corzi D'Addario ce par noi. Trebuie să mai iau o husă, dar nu mai am bani.
 10. Nu te contrazic, dar o vreau asimetrică. Ajung frecvent pe la fretul 15-16. Si nici n-o mai gasesc pe net. N-au cine stie ce la magazinele din Iași, deci nu prea am de unde alege.
 11. Poate am nimerit eu una defecta, dar oricum as fi returnat-o. Lasand defectele la o parte, nu ma impac cu ea. Maine o las la magazin iar daca totul merge bine o iau pe cealalta.
 12. Am primit-o marți. Azi m-am interesat cum o pot returna. După două zile cu ea ajung la ce ai spus tu: Sună mort iar tastiera e ciudată. Freturile sunt de toată jena, amplificată sună mai mort și mai oribil, iar în plus nici nu prea stă acordată. Nu-i deloc instrumentul la care mă așteptam. Arată bine, se simte bine în mână și pe picior, dar cam atât. Probabil o voi înlocui cu asta: http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/chitara-ro-3/electro-acustice/takamine-gd11mce-ns-chitar-electro-acustic. Între cele două e diferența de la cer la pământ (evident, și prețul e semnificativ mai mare, dar cred că merită).
 13. Rebus Muzical

  Corect!!
 14. Rebus Muzical

  Hint: Un album de Thrash