www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Motan

Active Members
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  0%

Everything posted by Motan

 1. Omg good thing it's not november because I just nutted. Can't wait to finger this beauty.
 2. Chitara se află în stare impecabilă, abia a fost cântată pe parcursul a aproximativ un an. Nu a ieșit niciodată din casă, a stat mai mult în husă, de aceea o și vând, nu o folosesc deloc. Freturile sunt impecabile, nu bâzâie absolut deloc, stă acordată perfect. Impreună cu ea dau și husa, este ca nouă, puțin prăfuită pe la cusături doar. Pot adăuga suportul de podea făcut de mine, la cerere.
 3. Buna dimineața foruum! Sunt in căutare de casete audio cu muzica rock si metal, pe scurt. De ce casete? Pentru că încă am casetofon în mașină si as dori sa am ce asculta când merg Sunt deschis la orice, astept oferte in pm, ne înțelegem noi la preț. Caut metal in general, orice gen, trupe sunt variate, in special Metallica, Slipknot, Rammstein, dar dacă aveți si altele nu ezitați sa imi scrieți. Predare personală în Iași, nu are sens sa mai dăm bani pe transport pentru ceva atât de mic.
 4. Amplificatorul se prezintă în stare imecabilă, de când îl am a stat cumințel sub masă, nemișcat, când a fost folosit a țipat doar în 0.5 w, la volum extra mic. Nu are absolut niciun defect, este ca nou, doar cu puțin praf pe la colțuri. Este un amplificator fantastic, nu cred că necesită prea multe spuse. Prefer să îl dau personal în Iași, ușor negociabil. Trimit teste video. Mai multe detalii în pm. Reduceri daca e luat impreună cu:
 5. Vând o Yamaha Pacifica 120H. Chitara se prezinta in stare buna, nu a fost scoasă din casă deloc. A fost cumpărată de nouă in August 2017, folosită ocazional timp de un ani. O vând pentru că de 6 luni m-am lăsat de chitară. Yamaha Pacifica 120H - Stare bună - Freturile sunt în stare bună - Nu are crăpături sau lovituri, orice defect s-ar putea vedea în poze - Dozele stock au fost schimbate cu o pereche de HMV care au un sunet mult mai plăcut - Intonează bine, nu are buzz, stă acordată cu zilele Preț individual 850 de lei Husă Thomann E-Guitar Gigbag - Stare perfectă, a găzduit chitara, nu a ieșit din casă Preț individual 50 de lei Doze Stock Yamaha - au fost scoase de pe chitara - sunt splitabile - functionează perfect Preț individual 50 de lei Strap Ibanez - Se prezinta in stare bună Preț individual 15 lei sau un pachet de țigări De preferat este să dau totul deodată - în acest caz, prețul este de 900 de lei pentru TOT La cerere, dau și separat, prețurile individuale fiind menționate sub fiecare produs. Prefer predarea personală în Iași.
 6. Double track la partea de ritm - pe stanga am folosit acorduri cu radacina pe coarda 5 iar pe dreapta acorduri cu radacina pe coarda 6, cu forme diferite. La partea de lead am un singur track, dublat si pus stanga-dreapta iar tobele le-am programat eu (presupun ca se observa) Totul e 120 bpm, am avut in sfarsit succes in relatia cu metronomul
 7. Si aici ma jucam eu cu efectele, nimic deosebit. Soloul din Nothing Else Matters, inversat, aplicat efecte, iar inversat. Imi place cum suna, m-am gandit sa pun aici. Nu am nici o idee ce-i cu spike-urile alea.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.