project Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 (edited) Banc de pe vremuri: - Bade, mai ții mata minte anu' ăla în care a căzut crăciunu' în ziua de paște ? - Hai că-i trăsnită. Nu te cred. - Ba da, bre, nu-l știi pe Crăciun, de la răspântie? Acu vreo douăj dă ani s-a îmbătat si a căzut în ziua de paște ! Edited October 2, 2019 by project
project Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 (edited) Acum multi ani, aproape o sută, bunica mea mergea la o băcănie jidovească din vecinătate, de unde cumpăra cele necesare (pe vremea aia nu erau shop'n'go-uri, etc). "Propetarul" abia o rupea pe Românește, și era și un pic peltic. Pronunța "s" ca "ș". Iar bunica nu o dată se distra când, cerând piper, băcanul o intreba foarte amabil dacă dorește pișat sau nepișat... Edited October 2, 2019 by project 2
Airhead Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 De dimineață am găsit un pahar plin la capul patului și un bilețel scris cu mâna mea "bea un pahar cu apă când te trezești din beție ca să îți revii". L-am băut. Nu era apă. Era vodkă. Am uitat că atunci când mă îmbăt fac glume proaste. 1 4
Airhead Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Leul face recensământul. Vede un câine lup. - Tu ce ești? - Câine lup. - Adică?! - Adică… mama a fost câine și tata lup. -Bine… Vede un urs. - Tu ce ești mă? - Urs furnicar. - Hai, dă-te dreacu! 2
maurice Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 (edited) Doi chinezi care au calatorit cu trenul de la Timisoara la Mangalia au ajuns la concluzia ca Romania e mult mai mare decat China. Edited April 22, 2020 by maurice 2 2
maurice Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 Nu-i lasati sa va ia temperatura la supermarket-uri, in dreptul capului, deoarece va sterg memoria! Ieri am intrat sa cumpar fructe si legume, dar am iesit cu doua lazi de bere. 2 1
Liviu.Pop Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Cum se miră o babă cu dublă personalitate: - Vai de mine și de mine! 1
XBlinky Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Two jazz guitarists meet in a bar, and one says, “Yeah man, I bought your last album, it was awesome!” to which the other replies, “Oh, so that was you!”. 1 1
georgggeee Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 (edited) O tiganca la semafor cu un puradel de gat : Da si mata 10 lei pt asta micu '! Omul deschide geamul si ii da 10 lei , inchide si da sa plece. Tiganca , ciocane iar. Omul deja iritat , : Da' acum ce mai vrei ? ......Tiganca : Pai ce faci ?....nu-l iei ?!!! Edited November 18, 2020 by georgggeee 3
project Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Banc entomologic... Merge Bulă la bordel. Matroana îl întreabă: - Ce să fie, blondă, brunetă, roșcată...? - Blondă, zice Bulă, dar blondă adevărată, știi, blondă sus, blondă jos. - La etaj, prima ușă pe stânga. Merge Bulă sus, dar se întoarce după un minut: - Bine cucoană, da' ți-am zis c-o vreau blondă sus și blondă jos, nu? Merge matroana să verifice, se întoarce imediat și zice: - Poți să mergi acum. - Păi tot la aia? se miră Bulă. - Da, mă!, zice matroana. I-am zis să gonească muștele. 1
apocapsile Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 (edited) On 09/05/2022 at 23:53, project said: Dacă n-o bagi în guitar pro să o auzim nu există 🙂 Edited May 10, 2022 by apocapsile 1
ramurel Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 "- Fiică-mea a mare și-a cumpărat o sanie și toată ziua e pe stradă cu ea - Pai și cine i-o trage, că tu ești la servici toată ziua - Băieții din cartier, pe rând, care cum apucă..." 1
SKU Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Red si Drone isi acordeaza chitarele la 440 Hertzl! 1
Mr V. Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Întrebare la Radio Erevan: – De ce vestitul nostru coniac Ararat de trei stele a primit medalia de aur la concursul unional de băuturi, în timp ce și mai vestitul nostru coniac Ararat de cinci stele nu a primit nimic? Răspuns la Radio Erevan: – Și noi suntem mirați de acest rezultat, mai ales că amândouă erau din același butoi. 1
PatulicaLuiHendrix Posted October 21 Posted October 21 Domnule @StratMan va rog sa mai puneti niste bancuri. Absolut geniale postarile dvs.
un chitarist Posted October 22 Posted October 22 5 hours ago, PatulicaLuiHendrix said: Domnule @StratMan va rog sa mai puneti niste bancuri. Absolut geniale postarile dvs. Din păcate omul nu mai e pe lumea asta. 1
PatulicaLuiHendrix Posted October 22 Posted October 22 (edited) 19 hours ago, un chitarist said: Din păcate omul nu mai e pe lumea asta. Da, am citit in chat. Nu stiam cine e si de ce e VIP. Sa inteleg ca cei care sunt VIP aici sunt mari chitaristi. Edited October 22 by PatulicaLuiHendrix
Recommended Posts