www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/12/24 in all areas

 1. Salutare tuturor, A sosit clipa să vă prezint o chitară deosebita, la care am lucrat timp de mai multe luni, tematica acesteia fiind inspirată din vechile legende românești. Această chitară este o adevărată operă de artă, îmbinând meșteșugul tradițional cu elemente moderne. Fiecare detaliu a fost ales cu grijă pentru a reflecta bogăția și frumusețea miturilor noastre străvechi. Corpul este realizat din lemn de mahon de Honduras (o singura bucata), un material apreciat pentru tonalitatea sa caldă și bogată. Lemnul a fost ales cu grijă pentru a asigura o rezonanță optimă și o durabilitate ridicată. Gâtul chitarei este de asemenea confecționat din lemn de mahon, oferind un echilibru perfect între rigiditate și confort, iar in interior au fost inserate doua bare din carbon. Profilul gâtului este de tip slim "C", facilitând o prindere confortabilă și o tehnică de cântare fluidă. Fretboard-ul este din lemn dur de artar, iar in lateral am montat puncte fluorescente. Bridge-ul este ABM in totalitate din alama, the frets din otel, radius 14". Chitara va fi finisata cu ulei si ceara. Pirogravura a fost realizata manual de artistul Ivan Djuric (https://www.instagram.com/pyrography_djura/), adăugând un caracter unic acestei chitare. Această chitară reprezintă o simbioză perfectă între trecut și viitor, îmbinând în mod armonios tradiția cu inovația. Fiecare detaliu al său este o poveste în sine, un omagiu adus bogatei noastre moșteniri culturale și o mărturie vie a pasiunii pentru muzică și artă. Este mai mult decât un instrument - este o comoară pentru colecționarii și iubitorii de frumos. Vă mulțumesc că ați fost alături de mine în această călătorie și sper să vă bucurați de fotografiile acestei chitare inspirate din legendele românești! Cu prietenie, Augustin Apostol #AntonioGuitars
  11 points
 2. Vand un Fender Player series pau ferro neck, cu upgrade de doze PRS Silver Sky SE. In conditii foarte bune, setup low-action (cu setup facut recent de Paul de la Fix My Guitar Cluj-Napoca), pickguard-ul schimbat cu unul tortoise, chitara fiind foarte similara ca aspect cu un John Mayer signature strat. Vine fara case, fara husa. Pe Thomann e 3759. si dozele sunt aprox 700. Eu cer pe a mea 2990. Trimit in tara ambalata corespunzator, cu plata transportului in avans. Serial Number: MX18141205
  4 points
 3. Practic ca nou, cu zgarieturi fine. Lampile au fost schimbate, totul merge cum trebuie si suna bine. Trimit in tara cu DPD, colet asigurat cu valoare pe dimensiune si greutate (costul transportului este undeva la 65 ron). Plata amplificatorului si a transportului le doresc in avans pe cont (a se vedea feedbackul meu pe RGC in caz ca sunt dubii, sau feedbackul online pt HGE Contraptions). Rog seriozitate. Fara schimburi. Multumesc
  3 points
 4. Donez chitara Hora functionala. Este corect setata, bridge din os, slotul de la bridge refacut pentru intonatie corecta, cheite schimbate, deci se poate folosi fara probleme. Are niste urme de lovituri pe spate, dar fara probleme structurale. Are un sticker Takamine pe headstock, daca deranjeaza se poate scoate. Este prima chitara pe care mi-am cumparat-o din banii mei cu multi ani in urma si mi-as dori sa ajunga la un tanar chitarist la inceput de drum, care sa o cante cu placere. Prefer ridicare personala in Bucuresti.
  3 points
 5. Nah, ca m-am '' lipit '' de inca una....
  2 points
 6. sau incerci pedalele SH de pe forum. din proprie experienta spun ca am avut pedale si scumpe si ieftine, si am renuntat la multe din ambele categorii. deci este vorba de preferintele personale, daca iti plac cum suna le pastrezi, daca nu le schimbi.
  2 points
 7. Mă gândesc că ai ieși mai bine și la bani și la calitate dacă ai cumpăra un procesor multi-efect decent, in care ai avea efectele astea, decât mai multe pedale Behringer.
  2 points
 8. Vand chitara Morris W40 produsa in 1975 in Japonia. A fost retastata profi, fretboardul nivelat, slotul de bridge refacut pentru ca cel vechi se largise, bridge din os, montat doza Fishman Sonitone GT2, schimbat cheite. Vine cu caseul original. Prefer predare in Bucuresti. History of Morris The Morris Guitars company has been building quality handcrafted instruments in Nagano, Japan for a long time. Mr. Toshio Moridaira, the founder, was the first distributor in Japan to carry both Fender and Gibson lines. In 1964, due to his working relationship with Gibson, Mr. Moridaira was able to visit the Gibson factory in Kalamazoo, Michigan. An employee at Gibson nicknamed him “Mori” at that time. In 1967, he founded the Morris Guitars company. He named it Morris, taken from the nickname given to him a while back. Morris produced copies of dreadnought and small jumbo models based on Martin and Gibson designs. Since then, Morris Guitars have enjoyed an outstanding reputation in Japan and other countries for making high quality guitars.
  2 points
 9. Chitară electrică Charvel Pro-Mod DK24 HSS 2PT Shell Pink Este în stare foarte bună. Are 2 urme minuscule prezente în ultimele 2 poze. Îmi este foarte dragă, însa va trebui să renunt la ea. Sună excelent datorită diversitații pe care o ofera dozele HSS. Dozele sunt: Bridge: Saymour Duncan Full Shred TB-10 Middle: Saymour Duncan Custom Flat Strat SSL-6 Single-Coil Neck: Seymour Duncan® Custom Flat Strat SSL-6 RWRP Single-Coil Chitara nu are nici o modificare facută, exceptand faptul că i-am îndepartat un string tree (modificare recomandată de către comunitatea online). Bridge-ul este Gotoh Custom 510 Tremolo Stă perfect în acordaj, nu am avut probleme cu ea deloc de când am luat-o de la Thomann. Are cheițe Charvel Die-Cast Locking. Este în stare foarte buna. Chitara se vinde curățată, igienizată și cu un set nou de corzi. Prețul este puțin negociabil. Prefer predare personală (se poate încerca în Satu Mare). O pot trimite eventual într-un soft-case (atenție, nu husa normală) SKB SC56 (caz în care se adaugă la preț suma de ~300ron).
  2 points
 10. “Membri”, cu un singur “i”. No offense.
  2 points
 11. Vand acest minunat instrument cu un sunet plin,foarte frumos si cu iesire cu 13 pini pentru sintetizator cu 3500 ron. Este in stare excelenta dupa cum se vede in poze fara zgarieturi sau lovituri,fara fretbuz si cu o inaltime a corzilor foarte comoda. Datorita sistemului inovator optic de citire a corzilor in loc de doza midi are o acuratete deosebita si o latenta foarte scazuta. O vand pentru ca am ajuns deja la 18 chitari iar spatiul si veniturile sunt din ce in ce mai mici.
  2 points
 12. Funky Backing Tracks Funky Backing Track (Night Flowers) Funky BT in C Funky Backing Track (Night Shadow) Funky BT in C Best Regards, To be continued..
  1 point
 13. Wah dinamic Pedala de efect pentru chitara electrica si bas electric Oferă o gamă largă de efecte clasice Auto-Wah și Dynamic-Wah, precum și un nou efect „Humanizer” care poate simula sunetele vocii umane Intrarea de bas oferă o varietate de sunete funky wah pentru bas electric Comenzi: Decay - Manual - Sens - Mode Effect Pedal for Electric Guitar and Electric Bass Dynamic Wah Offers a wide range of classic Auto-Wah and Dynamic-Wah effects as well as a new "Humanizer" effect that can simulate human voice sounds The bass input offers a variety of funky wah sounds for electric bass Controls: Decay - Manual - Sens - Mode
  1 point
 14. Thomann.ro > Google Translate spune: Când vine vorba de pedalele clasice ale muzicii rock, Tubescreamer este una dintre cele mai renumite. La sfarsitul anilor '70 a aparut Ibanez Tube Screamer 808, un overdrive cu caracteristici cu adevarat tub-like, creand senzatie. Succesorul său, TS 9, a fost, de asemenea, bine primit și a apărut de atunci pe nenumăratele Pedalboard-uri ale celor mai mari chitariști. Doi reprezentanți proeminenți merită să fie menționați aici: Stevie Ray Vaughan și-a combinat principiul amplificatoarelor Fender cu un TS, stabilind un nou standard pentru sunetele de chitară, iar Gary Moore a obținut tot ce este mai bun de la Marshals, activându-i cu un TS. TS nu este prea distorsionat, dar ridică volumul și „gâdilă” mai mult amplificatorul. Ideal pentru amplificatoare care nu distorsionează atât de mult. Un pas pe pedală și ai un sunet lead armonios, echilibrat și durabil. Pedala are aspectul clasic Ibanez de la începutul anilor 80. Pedală de amplificare a înaltelor legendare cu circuite overdrive Construcție robustă Comenzi: Drive, Tone, Level Alimentare prin baterie de 9 V sau power supply (not included) English: Tube Screamer Treble Booster Pedal When it comes to the classic pedals of rock music, the Tubescreamer is one of the most renowned. At the end of the 70s, the Ibanez Tube Screamer 808 appeared, an overdrive with truly tube-like characteristics, creating a sensation. Its successor, the TS 9, was also well received and has appeared since then on innumerable Pedalboards of the very biggest guitarists. Two prominent representatives deserve to be mentioned here: Stevie Ray Vaughan combined his Fender amps principle with a TS, setting a new standard for guitar sounds, and Gary Moore got the best out of his Marshals by firing them up with a TS. The TS is not overly distorted, but raises the volume and "tickles" the Amp more. Ideal for amplifiers that do not distort so much. One step on the pedal, and you have a harmonious, balanced and sustainable lead sound. The pedal has the classic Ibanez look of the early 80s. Legendary treble booster pedal with overdrive circuitry Robust construction Controls: Drive, Tone, Level Power supply via 9 V battery or power supply (not included)
  1 point
 15. Google Translate says: Pedala digitală de întârziere Boss DD-5 este proiectată pentru a oferi diverse funcții pentru a îmbunătăți și a manipula sunetul chitarei prin efecte de întârziere: 1. **Moduri de întârziere**: oferă mai multe moduri de întârziere, inclusiv întârziere digitală standard, întârziere de modulație pentru adăugarea de modulație asemănătoare refrenului la întârzieri și întârziere inversă care redă semnalul în sens invers. 2. **Controlul timpului de întârziere**: Permite ajustarea precisă a timpului de întârziere, variind de la ecouri foarte scurte de slap-back până la întârzieri mai lungi, atmosferice. 3. **Control Feedback**: Reglează numărul de repetări sau ecouri ale semnalului întârziat, permițându-vă să creați repetări subtile sau efecte sustain infinite. 4. **Funcția de menținere**: Unică pentru DD-5, această caracteristică vă permite să captați și să buclați o frază de sunet pe termen nelimitat, care poate fi apoi redată sau pusă în solo. 5. **Tap Tempo**: Vă permite să setați manual timpul de întârziere atingând un buton în ritm cu muzica pe care o redați, asigurându-vă că ecourile sunt sincronizate cu melodia. 6. **Ieșire stereo**: Oferă opțiunea de ieșire în stereo, ceea ce poate îmbunătăți dimensiunea spațială a întârzierilor atunci când este utilizat cu efecte stereo. 7. **Design compact și durabil**: Ca și în cazul tuturor pedalelor Boss, DD-5 este construit pentru a rezista rigorilor performanței live și este proiectat să se potrivească convenabil pe o pedală. În general, Boss DD-5 este o pedală de întârziere digitală versatilă, potrivită pentru o gamă largă de stiluri muzicale, oferind efecte de întârziere esențiale și caracteristici suplimentare precum modulația și întârzierea inversă pentru a vă extinde posibilitățile sonore. English: The Boss DD-5 digital delay pedal is designed to provide various functions to enhance and manipulate your guitar's sound through delay effects: 1. **Delay Modes**: It offers several delay modes including standard digital delay, modulation delay for adding chorus-like modulation to the delays, and reverse delay which plays back your signal in reverse. 2. **Delay Time Control**: Allows precise adjustment of delay time, ranging from very short slap-back echoes to longer, atmospheric delays. 3. **Feedback Control**: Adjusts the number of repeats or echoes of the delayed signal, allowing you to create subtle repeats or infinite sustain effects. 4. **Hold Function**: Unique to the DD-5, this feature allows you to capture and loop a phrase of sound indefinitely, which can then be played over or soloed on top of. 5. **Tap Tempo**: Enables you to manually set the delay time by tapping a button in rhythm with the music you're playing, ensuring that your echoes are in sync with the song. 6. **Stereo Output**: Provides the option to output in stereo, which can enhance the spatial dimension of your delays when used with stereo effects. 7. **Compact and Durable Design**: As with all Boss pedals, the DD-5 is built to withstand the rigors of live performance and is designed to fit conveniently on a pedalboard. Overall, the Boss DD-5 is a versatile digital delay pedal suitable for a wide range of musical styles, offering essential delay effects and additional features like modulation and reverse delay to expand your sonic possibilities.
  1 point
 16. Compact and powerful stereo stompbox looper Massive internal memory with up to three hours of stereo recording time 99 onboard memories for storing loops USB 2.0 port allows you to connect to a PC and import/export WAV audio Rhythm guide with real drums The RC-3 is powerfully equipped yet conveniently housed in a compact pedal. Enjoy up to three hours of stereo recording time, storage for 99 loops, a “real drums” rhythm guide, and USB 2. 0 compatibility. All in a small BOSS stompbox.
  1 point
 17. Scot la vanzare jucaria asta. Cumparat in 2020, dozele schimbate cu un set de SD Sentient / Pegasus. Cantata doar in casa pana acum vreo 2 ani cand a fost inlocuita pe pozitia de "favorita" de altceva. Si chiar nu are rost sa o mai tin, nu prea o mai cant.
  1 point
 18. “Membri”. Cu un singur “i”. No offence.
  1 point
 19. Impecabil, nefolosit. L-am scos dintr-un cabinet HESU. 60 W, 8 Ohm, made in Poland. 400 lei ne-negociabil si fara schimburi.
  1 point
 20. Vand chitara electrica ibanez rg721rw cnf premium. Chitara este in stare perfecta, ca noua, fara niciun defect. Scala 25.5, Tigh-End bridge, intretinuta, fretboard hidratat, neck din 5 bucati. Nut-ul a fost schimbat cu unul de calitate din os, volumul a fost trecut in locul tonului, iar in locul tonului a fost montat un killswitch. Vine cu multitool Ibanez & manual. Setata in standard E, corzi de 9-46.
  1 point
 21. Salut. Este una albastra la oradea pe olx la 2000 de ron
  1 point
 22. Salut! Pot sa fiu vocalist dar am 19 ani. Also daca aveti set de tobe, nu ma deranjeaza sa invat de la zero. Daca vrei sa mai vorbim, insta-ul meu e tudor_savi (nu iki apare nimic cand il caut pe al tau)
  1 point
 23. Chitara acustica dreadnought Taylor tip sloped shoulders, seria American dream (made in US). Chitara este in stare perfecta, fara fret wear sau lovituri. Bridge pins originali (plastic) au fost inlocuiti cu unii din abanos. Este setata low action si are corzi noi Martin phosphor bronze de 12" lifespan treated. Sitka Spruce Top | Ovangkol Back and Sides | Tropical Mahogany Neck | Eucalyptus Fretboard Nu trimit prin curier. Se poate testa in Bucuresti. Se vinde fara case.
  1 point
 24. Încă un pic și voi plati eu pe cineva sa ia pedala
  1 point
 25. De vanzare o chitara foarte frumoasa si buna. Motivul vanzarii: am cumparat un Gibson 335 Cort Source 2018, Made in China. O chitara la un pret prietenos daca vrei o chitara semihollow tip 335. Doze aged, low output, in zona P.A.F., sunet foarte placut, actiune joasa, bine setata, comfortabila, frets 100%. Are un crack mic in lacul din spate, se vede pe poza. Crack-ul este numai in lac, nu in lemn, ne afecteraza tonul, calitatea instrumentului, e doar o problema estetica. Se vede bine pe poza. Am toate accesoriile originale (pickguard, suruburi pickguard, pickup-rings in black). Mi-a placut esteticul actual, dar includ toate componentele originale in caz daca vrei esteticul original. Starea originala asa cum am comparat acum 2 ani se vede pe poze. Chitara a fost folosita numai in studio: https://argos.bandcamp.com/track/the-fire-of-life Pret fix de 1900 de lei (cu toate componentele + o husa pt. chitari 335 Rockbag, in stare foarte buna) + costurile FanCourier Chitara are o culoare mult mai frumoasa, placuta decat se vede pe poze, grain-ul nu se vede bine pe poze.
  1 point
 26. N-am cantat pe vreuna sa iti spun cum e sound-ul, dar majoritatea au carcasa de plastic fata de cea de metal de la pedalele BOSS, ceea ce nu le face la fel de rezistente la hard stomping. Bine de tinut minte daca doresti sa canti live cu ele. Pentru cantatul acasa ar trebui sa fie ok.
  1 point
 27. Schimb clonele mele calitative cu alte efecte/pedale/guitar stuff similare. *** HGE Contraptions Fortin 33 Booster Clone (148th pedal built) *** HGE Contraptions Friedman Buxom Boost Clone (149th pedal built)
  1 point
 28. FENDER ROADHOUSE DELUXE - Pick-ups : 3x Vintage Noiseless™ Active Single-Coil Strat® - 9V Battery - Knobs : Master Volume, Master 6-Position V6 Rotary Tone Switch, Master Tone - Bridge : 2-Point Synchronized Tremolo with Bent Steel Saddles - Body : Alder with Gloss Polyester finnish - Color: Vintage Olympic White - Fingerboard : Maple, 12" (305 mm) Raidus, 22 Narrow Tall Frets - Neck : Maple with Satin Urethane finnish, Modern "C" Shape - Scale Length : 25.5" (648 mm) - Tuners : Deluxe Cast/Sealed Locking with Vintage Style Button - Doze Noiseless Active, Locking Tuners, Tall Frets, 2-point Tremolo - vine impreuna cu un case Thomann, cu strap Fender si un set-up perfect facut recent la un lutier de exceptie. - sunt primul proprietar, chitara a fost luata direct de pe site-ul official Fender in 2020 - este intr-o stare impecabila, a fost cantata foarte putin deoarece detin mai multe chitari, acesta este si motivul vanzarii - se poate vedea/testa in Cluj - nu accept schimburi decat cu bani - pt curier (plata in avans) dar as prefera sa nu trimit cu curierul din motive de siguranta - pt mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati
  1 point
 29. In mod clar sunetul de Martin D18 vine de la topul ala solid de cedru. Fie vorba intre noi, e o chitara buna, dar nu are nici o treaba cu tonul unui Martin, spun asta dupa ce am avut pe putin vreo 10 chitari Martin, majoritatea USA, si destule Ibanez, inclusiv modelul mai apropiat ca specificatii de Martin, cel cu topul de molid. Nici una nu a avut sunet de Martin.
  1 point
 30. Se vind deoarece nu le mai folosesc. Amplificatorul este o copie Friedman Pink Taco cumparat kit-ul de pe tubetown.de : https://www.tubetown.net/ttstore/en/tt-kit-pi18.html (2300 RON pret separat) 3 lampi 12AX7 2 lampi de putere EL84 putere: 18W 2 x intrari High gain + Low gain FX loop switchable, nu mi se pare foarte transparent, schimba caracterul ampului. potentionmetrul pull de gain pentru boost cabinete suportate: 4, 8, 16 ohmi Cabinetul Harley Benton G112 (250 RON pret separat): Power handling: 100 Watts (70 watts RMS) 12" Speaker Impedanta: 8 Ohm 1x Handle 1x Jack Semi-open MDF cabinet Dimensiuni : 545 x 257 x 453 mm Greutate: 11 kg Atenuatorul Harley Benton PA100 (250 RON pret separat): Useful tool for rehearsal room, live and recording applications Tube amplifiers as they sound best - high output level with reduced and controlled volume Can also be used as a dummy load Input power up to 100W LED with overload indicator Quiet fan Controls: Speaker Level and Line Level Inputs: 4/8/16 Ohm Balanced speaker output XLR DI output with speaker simulation Dimensiuni: (W x H x D) 190 x 140 x 110 mm Greutate: 1.5 kg IMG_1976.DNGIMG_1977.DNGIMG_1978.DNGIMG_1979.DNGIMG_1981.DNGIMG_1982.DNGIMG_1983.DNGIMG_1984.DNG
  1 point
 31. Se retrage momentan de la vanzare.
  1 point
 32. Vand o chitara bass Spector Euro 5 LX in culoarea Trans Black Stain Matte cumparata anul asta de pe Muziker. Motivul vanzarii este ca nu o mai folosesc. Vine impreuna cu un strap premium de la RightOn Straps si doua seturi de corzi D'Addario la fel cu cele stock. E o chitara bass executata perfect, toate finisajele sunt impecabile. Instrumentul este 10/10 la aspect si functionalitate. Predare personala in Iasi sau trimit in tara prin FanCourier, ambalat corespunzator, cu toate accesoriile, in cutia originala, pe cheltuiala cumparatorului. Nu accept schimburi!
  1 point
 33. Combo de chitară fabricat de legendarul chitarist de jazz, Alex Man! Cântată maxim 5 ore din cauza, "motivelor"....Accept orice probă și vă dau un link în care l-am invitat de ziua mea la Arad și cânta cu un reverb RV-1 ( Roland) pe ea și eu pe un double-six...înregistrara făcută pe telefon de un, amic.Prefer să veniți s-o probați....mai trimit încă un video cu ceva juniori la mine în atelierul de pictatură unde cânt pe ea cu spatele și folosesc RV-1- și un Ibanez TS ...Este un combo profesional pentru chitariști care-și doresc un sound unic, bla bla bla...De curiozitate vedeți cât costă acest difuzor Canabis + cele 2 lămpi și măiestria cu care Alex Man construiește aceste, bijuterii! Punct! Am uitat să bag, pozele cu, el!
  1 point
 34. Chitara electrica semi hollow, doze humbuckers, totul este stock pe ea. Are un sunet cald potrivit pentru jazz blues si mai multe genuri, merge bine si pe overdrive/distors. Predare personala in Iasi Trimit in tara, cumparatorul plateste transportul si husa
  1 point
 35. Dacă stai să te gândești, e o întrebare destul de ambiguă. Poate însemna: - Câți identificatori unici există în baza de date pentru tabelul în care se înscrie identificatorul pentru fiecare cont creat? - Câți utilizatori nesuspendați are forumul / câte dintre conturile alea nu au fost declarate șterse/inactive/suspendate? - Câți utilizatori s-au autentificat cel puțin o dată în ultimele xx zile/luni, adică au fost activi măcar o dată în perioada care te interesează? (în altă ordine de idei câți identificatori unici care au atributul Last Login in perioada aleasă există?) [...]
  1 point
 36. Fender Stratocaster ST57 Detalii: Body: 2xpcs Ash, Fiesta Red nitrocellulose laquer Neck: 1xpiece Maple, nitrocellulose laquer Radius: 7.25" Pickups: 3xBlack bobbin Fullerton USA pickups Controls: 1xVolume CTS 250k + 2xTone CTS 250K, USA 5-way switch Hardware: 6-in line vintage style tuners, Original tremolo with Fender saddles Frets: 21 Hosco mediu jumbo Japan made Weight: 3.4 kg. Chitarele din seria "JV=Japanese Vintage" produse de Fender in Japonia la inceputul anilor 80' sunt destul de faimoase printre colectionari. Istoria lor este bine documentata si poate fi regasita pe site-ul 21frets.com Pe langa calitatea executiei si a lemnului folosit, sunt cautate pentru dozele fabricate in USA prezente pe primele modele AVRI. Chitara de fata a fost produsa in 1983 si prezinta toate caracteristicile modelelor fabricate in acea perioada (gatul cu data marcata cu creionul, marcajul "EX" din neck pocket ce indica faptul ca modelul a fost destinat exportului, serial number-ul cu indicativele "JV" ale neck plate-ului, dozele fabricate in USA, sticker-ul cu marcajul "PICK UP MADE IN USA"). O curiozitate este faptul ca desi chitara este un reissue al modelului 57 ea are gauri date si pentru pickguard-ul modelului 62 (pe 21frets.com apar ca fiind cazuri particulare cand anumite corpuri au fost modificate pentru a acomoda alte neck-uri sau configuratii). Componentele schimbate sunt: potentiometrele ce au fost modificate cu unele Fender USA recente (tot subansamblul), tastele inlocuite cu unele Hosco medium jumbo. In trecut a fost modificat hardware-ul si a fost transformat in auriu, probabil fostul proprietar a dorit sa fie mai apropiat de chitara folosita de Hank Marvin. Finish-ul nitro indicat faptul ca modelul a fost varianta "85", ceea ce inseamna ca dozele erau Fullerton iar potentiometrele erau japoneze, switch-ul era DM-30, din pacate componentele originale nu le mai detin. Chitara este in stare buna, nu prezinta defecte. Este foarte usoara si rezonanta, are taste noi si actiunea este joasa si comoda. Suna fix cum trebuie un strat bun sa sune. In zona nut-ului are o reparatie ce se poate regasi in fotografii. Am verificat zona insa nu poate influenta functionalitatea chitarei, e doar de ordin estetic. Se vinde impreuna cu hardcase-ul din imagini care e de productie japoneza insa nu e hardcase-ul original. Pretul il consider decent avand in vedere ca in mod uzual modelul ST57-85 se vinde peste 2000 EUR iar modelele AVRI ce au aceleasi doze cu +4000 EUR. PS: motivul vanzarii este faptul ca nu ma pot acomoda cu radius-ul de 7.25" asa ca accept un eventual schimb tot cu un strat de configuratie cu radius 9.5"-12" si de preferat cu tastiera din palisandru.
  1 point
 37. De vanzare o chitara deosebita in stare excelenta, Music Man JPX-7 cumparata in 2017 care a stat prea multi ani in cutie. Se poate vedea in Cluj-Napoca/Chinteni, prefer ridicare personala. Link cu specs: https://www.musiciansfriend.com/guitars/ernie-ball-music-man-john-petrucci-signature-jpx-7-7-string-electric-guitar Contact: 0766290941, dantanasiev@yahoo.com
  1 point
 38. Jennings Voyager, una dintre probabil cele două care au fost produse.
  1 point
 39. Vand o pedala de delay, reverb si looper Line 6 DL4 MkII. O vand deoarece nu o mai folosesc. Aspect si functionalitate 10/10. Predare personala in Iasi sau trimit in tara prin FanCourier, ambalat corespunzator, in cutia originala, pe cheltuiala cumparatorului. Nu accept schimburi!
  1 point
 40. sa nu exageram cu gibsonurile. nu mai suntem in pandemie. sunt deal-uri peste tot acum. eu in ultimul an am facut flipping destul de profitabil. am obtinut mai mult de 30% din pretul de nou la second handuri pentruu vreo 4 les pauluri si le-am dat apoi pe reverb. in america deja discounturile sunt agresive. va veni curand si in europa. devine iar piata cumparatorilor si pentru gibsonuri.
  1 point
 41. Salutare oameni buni! Voi pune cateva poze cu ce am reusit sa "adun" de-a lungul timpului. Prima chitara, un Behringer, parte dintr-un set. A doua chitara, Cort X11 (i-am schimbat dozele acu' o vreme, doza din mijloc nu face nimic, e acolo ca sa nu fie gaura) A 3-a, un Dean cumparat de pe thomann (de-a lungul timpului a avut mai multe doze dar in momentul de fata astea sunt). Nr. 4 Ibanez S470 2007 cumparat SH din UK Nr. 5 este o electroacustica Freedom (probabil chinezarie dar pentru mine e ok) Nr. 6 Cort despre care nu stiu mare lucru, cumparat local de la cineva din oras, schimbat pickup switch-ul si cheitele. Nu cunosc anul de fabricatie dar mai caut. Nr. 7 Un Fender Strat 2002 cumparat tot SH (chitara chiar pare a fi cantata), local, vanzatorul mi-a spus ca a apartinut lui Florin Baltaretu si ca apare prin video-urile postate de dansul pe youtube. Nr. 8 ultima achizitie tot un Fender Strat (Player) (tot Mexic made ca si nr. 7) dar de data asta nou. Cam atat in materie de chitare. Va doresc o zi buna in continuare!
  1 point
 42. Gibson Custom black beauty 2001, in stare excelenta ++++ Chitara are un singur ding pe spate, pe care l-am evidentiat in poze, in rest chitara este impecabila, as spune mint condition. Doze 490R - 498T.
  1 point
 43. Vand kemper stage 10 din 10, are si husa. pentru detalii poze etc va rog sa ma contactati
  1 point
 44. Ibanez RG2228 Prestige 8 string Japan / 2007 8 string 27" scale In stare foarte buna, prezinta mici zone in care s-a ciupit vopseaua, Tastele si hardware-ul sunt in stare aproape excelenta, are upgrade la doze Seymour Duncan Blackouts 8. Ca idee de sunet, check Archspire. Vine cu gigbag Ibanez nou, optional hardcase Ibanez Prestige (+500 RON) Nu sunt interesat de schimburi.
  1 point
 45. Vand pedala de volum / expresie Boss FV-500 H in stare perfecta de functionare si cu aspect impecabil ! Pretul este de 90 euro = 450 lei. NU ACCEPT SCHIMBURI !
  1 point
 46. Vand chitara bass Mayones Patriot, stare f buna, ca nou, folisit doar in studio. Pretul de magazin a fost 2975 euro, eu il dau la 1600...deci aproape la jumatate de pret. Vine intr o husa groasa si solida.
  1 point
 47. Vand mixer de linie LEHLE Parallel L in stare perfecta de functionare si cu aspect impecabil. Pretul este de 150 euro = 700 lei.
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.