www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

radu.popescu

Active Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Days Won

    22

Everything posted by radu.popescu

  1. Am vazut-o, nu e de interes pentru mine, din pacate. Mai am un PRS acasa, P22, facut in USA, si e ce trebuie, si cu piezo. Poate totusi gasesti un 5.ooo pe undeva...ar fi ideal. Multumesc oricum pentru oferta.
  2. 5.000 lei, transport inclus, si e ULTIMA reducere.
  3. Schimb si cu Burstbucker Pro, daca are cineva un set.
  4. Chitara este nouă, cu toate accesoriile producătorului. Am ajuns în posesia ei în urma unui schimb, însă am mai multe chitare cu specificații asemănatoare. Calitatea finisajelor si execuției rivalizează cu instrumente mult mai scumpe. Made in Japan în celebra fabrică Fujigen. Culoarea se numește See Through Blue Burst. Mai multe specificații puteți vedea in link-ul pus la producător sau în tabelul copiat de acolo. Hardware de top, hard case si case candy incluse. Luminlay side dots, taste șlefuite la perfecție, e setată impecabil din fabrică. Repet, chitara este nouă, cu țiplele pe doze și pickguard. Prețul meu este foarte puțin negociabil și include transport prin Fan Courier. La Thomann costă 8300 lei. Mulțumesc. https://fgnguitars.com/fgn/wp-content/themes/fgn/img/gnav-logo.png SPECIFICATION Construction Bolt-on Neck Body 2pc Ash Neck Maple Quarter Sawn U-Shape Fingerboard Maple Scale 25.5" (648mm) Frets 22F Medium C.F.S. Tuners GOTOH® SD91-05M MG Bridge GOTOH® 510TS-FE1 Tailpiece - Hardware Color Chrome & Nickel Pickup (Neck) FGN OS-1n Pickup (Middle) FGN OS-1c Pickup (Bridge) FGN OS-1b Controls 1Volume, 1Tone, 5Way Lever SW, 2 Mini Tricky SW Body Finish Gloss Strings D'Addario EXL110 (.010-.046) Others - Accessories Original Hard Case, Fret Guard Color SBB (See-Thru Blue Burst)
  5. Cred că este una din cele mai reușite/fidele clone ale legendarului și prohibitivului Klon, l-am ales după ce am probat mai multe clone, mai scumpe sau mai ieftine. Arată și funcționează de 10/10, a stat numai în casă, folosit ocazional. Prețul include și transport prin Fan Courier. Mulțumesc.
  6. Arată excelent, funcționează perfect. Modelul a ieșit din fabricație, însă foarte multă lume îl preferă (în defavoarea modelelor mai noi) datorită stabilității software-ului și ușurinței în utilizare. Prețul include transport prin Fan Courier. Mulțumesc.
  7. Stare foarte bună, negre, bb2 cu 4 cabluri (bridge), bb1 cu 2 fire (neck position). Se vând exact cum apar în poze, nu mai am șuruburi, capace sau arculețe. Doze 'clasice' pentru chitare de tip LP. Prețul este fix și include transport prin Fan Courier sau Cargus. Se vând doar împreună. Mulțumesc.
  8. Luxxtone El Machete Tom Anderson Classic
  9. A mai intrat una in familie...greu de ales una din ele, ca doua deja-s prea multe...
  10. Nu bre, tocatoru' de salata de vinete a' lu' bunica...
  11. Iaca, iaca...ultima achiziție...supărăciune mare...
  12. Pickguard-ul mint green s-a dat. Ramane valabil numai pt cel alb.
  13. Am avut o experienta tare nefericita cu acest vanzator. Daca vreti sa cumparati de la el, va sfatuiesc sa masurati lampile cu un catometru INAINTE de a da banii pe ele. Detalii in privat pentru cei interesati.
  14. Chitara asta este, in sfarsit, ceva de care ma bucur in fiecare zi...putin, asa, cat imi permite timpul liber. Mai avem (nu eu, ci Augustin :-)) un pic de lucru la ea (pigulit un pic corpul, eventual vopsire nitro dupa), insa se apropie extrem de mult de ce mi-am dorit dintotdeauna. De sunat suna intr-adevar foarte bine, iar interventiile facute de Augustin au fost la MARE INALTIME. Fara ele nu cred ca mi-ar fi placut la fel de mult, nici nu se putea canta cum trebuie pe ea, si recomand tuturor celor care iubesc chitarile din "batatura proprie" sa nu ezite in colaborarea cu Augustin, aka "avatar2100"...! Stim cu totii deja de ce e in stare, ne-a uimit pe toti aici pe forum cu mare parte din lucrarile prezentate, motiv intemeiat si pentru mine sa incep sa construiesc o chitara "custom" cu el. Colaborarea a fost extrem de transparenta, in ciuda distantei dintre noi, eu fiind din Iasi el, din capitala, iar deciziile (radicale sau nu) s- au luat in "unanimitate" de voturi, argumentate cu poze trimise inainte si dupa fiecare operatie in parte. Sper ca a fost o placere pentru amandoi, mai ales ca, pe langa lucrarea in sine, am ajuns sa ne cunoastem mai bine si sa devenim amici buni; cu siguranta vom mai colabora in viitor!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.