www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

radu.popescu

Active Members
 • Posts

  28
 • Joined

 • Days Won

  17

radu.popescu last won the day on August 2 2021

radu.popescu had the most liked content!

4 Followers

Profile Information

 • Location
  IASI

Other Information

 • Band
  none...yet
 • Gear
  inventar mereu in schimbare...

Recent Profile Visitors

17892 profile views

radu.popescu's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

448

Reputation

 1. Pentru cine doreste, am si perechea potrivita, doza de neck si facem un pret bun pentru ambele, la pachet. 750 lei, transport inclus.
 2. L-am folosit o perioadă scurtă, în bucle de amplificatoare non master volum să mai reduc decibelii...ăsta e scopul pedalei, reuşeşte cu succes să prevină sângerarea timpanelor. Arată ca nou, în cutia originală, manual, etc. Specificații găsiți în pagina producătorului, este pusă in titlu. Prețul este fix şi include transport prin Fan Courier. Mulțumesc.
 3. Culoare 'off white', în stare perfectă. Prețul este fix și include transport prin Fan Courier. Nu doresc schimburi! Multumesc.
 4. Două doze SD YJM Fury, Malmsteen signature. Sunt pt. neck ambele, sau middle si neck, aşa cum vin montate în straturile Fender YJM. Capacele originale, lungimea firului este suficientă pentru orice poziție în chitară. Arată şi funcționează perfect. Prețul este pentru ambele doze. Le pot da şi separat, 300 lei bucata. Prețul este fix şi include transport. Nu doresc schimburi de nici un fel. Mulțumesc.
 5. Specificatiile exacte le puteti gasi aici: https://www.tcelectronic.com/product.html?modelCode=HE043
 6. Interfață audio pe cablu FireWire, viteză de transfer mai mare şi implicit latență mai mică decât cele pe usb. Funcționează perfect şi arată foarte bine. Se vinde completă, cu toate cablurile din poze, inclusiv cel de legătură la calculator. Nu este o interfață de mare angajament însă are destule intrări/ieşiri şi îşi face treaba absolut decent. Trimit şi în ţară cu verificare colet. Mulțumesc.
 7. Varianta cu 4 butoane, stie si preseturi transmisibile prinTone Print. Stare impecabila. Pretul este fix si include transport prin Fan Courier. Nu doresc schimburi de nici un fel. Multumesc.
 8. Vand pedala din titlu. Arata si functioneaza foarte bine, varianta MAX, cu toti algoritmii posibili. Vine insotita de pouch-ul din catifea. Nu mai am alimentator sau cutie. Pretul este fix si include transport prin Fan Courier. Multumesc.
 9. Set de doze boutique pentru chitarele de tip LP, producatorul este foarte cunoscut si apreciat mai mult in Statele Unite. Doza de bridge este Marshallhead MKII, 50mm, picioruse lungi, 2 conductori: https://www.wolfetone.com/product/mkii/ Doza de neck este Legend, picioruse lungi, 2 conductori: https://www.wolfetone.com/product/legends/ Capacele sunt 'aged', asa le-am comandat, iar sub ele gasim finish 'Zebra' la ambele doze. Suna excelent si foarte echilibrat ca si set, le-as vinde doar impreuna. Au fost montate pentru scurt timp intr-o chitara care s-a vandut in configuratia originala, deci cam stau prin casa nefolosite si e pacat. Accesand link-urile puse la fiecare doza gasiti toate specificatiile si mostre de sunet. Pot sa va spun ca au un ton foarte prezent, transparent, 'carnos' si se curata FOARTE bine din volumul chitarii. Vor veni cu tot cu suruburi si arcuri pentru montaj. Pretul este fix si include transport in orice localitate. Nu doresc schimburi cu absolut nimic. Multumesc. Link pentru mai multe fotografii: https://photos.app.goo.gl/MVqYArwjccp2ZSav5
 10. BONUS pentru cumparator: 6 Galalith buttons, produs original Schaller, pentru un aspect diferit. Noi, nefolosite.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.