www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

radu.popescu

Active Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Feedback

  100%

radu.popescu last won the day on February 7

radu.popescu had the most liked content!

Community Reputation

361 Excellent

About radu.popescu

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  IASI

Other Information

 • Band
  none...yet
 • Gear
  inventar mereu in schimbare...

Recent Profile Visitors

14,372 profile views
 1. radu.popescu

  vând Klein S-7 Strat set, pickguard complet

  Pickguard complet, facut de 920D Custom USA, componente de cea mai buna calitate. Dozele sunt Klein S-7, boutique, made in USA; la inceputul anuntului gasiti link spre producator, cu specificatii si mostre de sunet; Pickguard Mint Green, 11 gauri, Orange Drop cap, etc. Doza middle este RWRP, deci no hum in pozitiile 2 si 4. Sta degeaba la mine in casa, nu mai am nici un strat s-s-s momentan. Arata si functioneaza perfect. Pretul este fix, include si transport, nu doresc schimburi. Se poate proba in Iasi. Multumesc.
 2. Model PB 03, arata si functioneaza perfect, cutie factura, tot, cred ca are 3 luni de cand l-am cumparat. Se poate vedea in Iasi. Pretul este fix si include transport. Multumesc.
 3. radu.popescu

  vând PRS Tremonti

  Pentru o săptămână, prețul scade la 7500 lei. Mai jos nu va scădea niciodată, e un instrument care merită toți banii.
 4. radu.popescu

  vând Xotic EP Booster

  Nu-l mai folosesc, stă degeaba in pedalier. Functioneaza perfect, velcro pe spate. Se poate proba in Iasi oricand. Prețul include si transport. Mulțumesc.
 5. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] Luxxtone El Machete

  Vanduta.
 6. radu.popescu

  vând PRS Tremonti

  Retur asigurat pentru userii seriosi si vechi pe forum, in 7 zile de la primire, insa plata transportului dus intors este pe cheltuiala cumparatorului.
 7. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] MJM Phantom Overdrive

  Vandut.
 8. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] KTS Titanium Saddles

  S-au dat, topic closed.
 9. Luxxtone El Machete, serial 114 Cumparata de pe Reverb, cred ca sunt al treilea proprietar. Specificatiile chitarii le gasiti aici: https://www.luxxtoneguitars.com/index.php?option=com_content&view=article&id=252:el-machete-114-rebel-guitars&catid=98&Itemid=669 Fiecare instrument produs este unic, acesta are si o grafica interesanta. Chitara de top, atat ca finisaje cat si ca sound, noua a costat 3700 USD. Completa, hard case original si certificat, vezi foto. Fostul proprietar a schimbat doza de bridge, insa am cumparat un ArcaneInc. Brownbucker si am adus-o inapoi la configuratia originala de doze. In plus s-a mai montat la ea, in Franta, la un lutier, reglajul comod pentru truss rod, gen MusicMan, cu rotita, pentru a nu mai scoate griful ori de cate ori e nevoie de ajustare. M-am cam lacomit la sfarsitul anului trecut cu achizitia de chitare, si sunt prea multe pentru mine, si culmea, toate foarte bune. Listez mai multe pe forum, daca se vinde una din ele cel mai probabil le voi retrage pe celelalte. Se poate vedea si proba in Iasi, oricand. Pretul este foarte usor negociabil, include transport. Retur asigurat pentru userii seriosi si vechi pe forum, in 7 zile de la primire, insa plata transportului dus intors este pe cheltuiala cumparatorului. Pentru schimb doar amplificatoare boutique/ hi end, de valoare apropiata, discutam in privat toate propunerile. Poze mai pun aici dupa ce mai fac altele, astea-mi erau la indemana. Multumesc.
 10. Tom Anderson Classic, 2001, Tobacco Burst Cumparata anul trecut, sunt al doilea proprietar. Cantata ingrijit, in ciuda varstei arata excelent. Hard case original TA, imbusuri pentru reglaj incluse. Ca mai toate instrumentele TA, este FOARTE versatila, omul este geniu cand vine vorba de wiring-uri si posibilitati, as putea spune ca este chitara ideala pentru cei care canta cover-uri si trebuie sa aiba la indemana o gama vasta de tonuri in aceeasi chitara. Extrem de rezonanta la rece, foarte prezenta la cald. Specificatii: alder body, hard rock maple neck, rosewood fretboard, satin finish, heavy frets, sunken Floy Rose, pickups SD1R/SD1/H2+, switching: 5way/mini splits 1-4/pull adds bridge/vintage voicing. Foarte stabila, sta in tuning perfect. Toate componentele sunt cele originale, nu s-a intervenit cu niciun 'upgrade' ca nu e nevoie. Da, mini switch-ul spliteaza dozele neck si middle (sunt humbuckere stacked), iat potul de ton e push/pull si adauga doza de bridge in pozitiile 1 si 2 . https://www.andersonguitarworks.com/addbridge-pushpull-switch/ https://www.andersonguitarworks.com/sps/ https://www.andersonguitarworks.com/vintage-voicing/ M-am cam lacomit la sfarsitul anului trecut cu achizitia de chitare, si sunt prea multe pentru mine, si culmea, toate foarte bune. Listez mai multe pe forum, daca se vinde una din ele cel mai probabil le voi retrage pe celelalte. Se poate vedea si proba in Iasi, oricand. Pretul este foarte usor negociabil, include transport. Retur asigurat pentru userii seriosi si vechi pe forum, in 7 zile de la primire, insa plata transportului dus intors este pe cheltuiala cumparatorului. Pentru schimb doar amplificatoare boutique/ hi end, de valoare apropiata, discutam in privat toate propunerile. Poze mai pun aici dupa ce mai fac altele, astea-mi erau la indemana. Multumesc.
 11. radu.popescu

  vând Fender Stratocaster MIM mint condition

  2300
 12. radu.popescu

  vând PRS Tremonti

  PRS Tremonti, USA, 2015, Charcoal Burst. Cântată, insa decent, fostul proprietar a lasat câteva semne, mai ales pe spate, probabil a cantat-o live. Sunt foarte greu de surprins in poze, chitara este neagră si foarte lucioasă, prinde reflexii balamuc si aparatura profi de facut foto de produs nu am, deci m-am descurcat si eu cum am putut. Tastele sunt impecabile, nu necesită nici un fel de intervenție. Poate fi setată cu aproape orice 'string action', grija la detalii depăşeşte imaginația la PRS-urile actuale. Incredibil de rezonantă, zici că-i hollow body, desi este plin. Cu părere de rău o pun aici, pe forum, însă am adunat prea multe chitări în ultimul timp, şi se pare că tot la straturi mă întorc, regulat, orice aş încerca. Inițial am căutat o chitară de tip Les Paul, însă fără neajunsurile care vin la pachet la Gibson (acces facil la tastele de dupa octavă, grif mai comod, finisaje de top) şi a depăşit toate aşteptările. Bridge fix, aşa am vrut, totul este original. Atenție, este modelul mai nou de Tremonti signature, mult ímbunătățit de cei de la PRS, m-am documentat mult înainte de a o lua. Nu-s vreun fan Mark Tremonti, nu am fost niciodată, însă instrumentul este senzațional. Doza de bridge sună foarte agresiv si modern, insă răspunde foarte bine la potul de volum şi se pot aborda multe genuri muzicale cu uşurință. Doza de neck este un PAF clasic, cu un voicing uşor vintage, all rounder perfect. Demo-uri se gasesc pe YT din belşug. Preț UŞOR negociabil, include transport in orice localitate. Nouă costă undeva in zona de 3500€, prețul meu cred ca este de bun simț, având in vedere că nu e chiar 'mint condition'. Ca şi schimb, doar amplificatoare boutique, in aceeaşi marjă de preț. Mulțumesc.
 13. Primită în urma unui schimb. Necântată, stare absolut perfectă, nu are nici o problemă estetică sau structurală, uzură zero. Olympic White, configurație HSS, maple neck, made in Mexico, 2017. Vine exact cum se vede in poze, cu gigbag Fender, imbusuri, acordor, pene, maculatura Fender, strap locks. O chitara ideală pentru nivel incepator sau mediu, raport calitate/preț excelent. Se poate proba in Iaşi oricând. Prețul include transport in orice localitate, şi este uşor negociabil. Mulțumesc.
 14. radu.popescu

  Poze cu chitarele noastre

  Luxxtone El Machete Tom Anderson Classic
 15. O pedala boutique, facuta manual, in USA, calitate premium. Este de fapt un circuit de TS808, imbunatatit, la care s-a mai adaugat un switch care imbogateste frecventele joase pe cate un TS normal le taie, plus mai mult "gain". Se afla intr-o stare excelenta, eu sunt al doilea proprietar. Nu mai am cutia de carton cu care a venit, in schimb am manualul si piciorusele autoadezive de cauciuc, daca va fi nevoie de ele. Momentan are niste velcro lipit pe spate; la cerere se poate indeparta fara nici o urma. Functioneaza si cu baterie de 9v, sau cu alimentare standard. Pretul include si transport prin Nemo Express. Poate fi probat oricand in Iasi. Multumesc.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.