radu.popescu

Active Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

282 Excellent

About radu.popescu

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  IASI

Other Information

 • Gear
  inventar mereu in schimbare...

Recent Profile Visitors

13,829 profile views
 1. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] Doza EVH Wolfgang neck / Fender USA

  Vanduta.
 2. radu.popescu

  vând DOZE

  ...si vândută. Au mai rămas Air Norton si Tone Zone, 300 lei fiecare, transport inclus.
 3. radu.popescu

  vând DOZE

  Doza SD YJM este momentan rezervata.
 4. radu.popescu

  vând DOZE

  Doza 4 Seasons s-a dat, raman celelalte.
 5. radu.popescu

  vând DOZE

 6. radu.popescu

  vând DOZE

  Ba da, doza de bridge este F-Spaced, doar e un fel de Floyd Rose acolo, cea de neck este normala, pentru neck nu exista F spaced, oricum corzile se aduna un pic si pica corect peste poli. Toate bune!
 7. radu.popescu

  vând DOZE

  Un set popular deja, zebra finish, DiMarzio Tone Zone (bridge) si Air Norton (neck) In stare excelenta, cumparate de noi si montate intr-o singura chitara. Pentru neck am gasit inclusiv cutia si factura de la Guitar Shop, pentru bridge mai caut, insa nu promit ca o gesesc. Vreau sa trec la ceva "Custom Shop level", sa mai incerc si altele, acesta este motivul pentru care doresc sa le vand. Detalii suplimentare gasiti pe www.dimarzio.com Pretul meu este 600 lei. Nu le vand separat, inca mai cant pe ele. Seymour Duncan YJM Fury, Yngwie Malmsteen Signature, bridge position Cumparata de pe forum pentru un proiect nou, insa nu am apucat sa mai construiesc vreun stratocaster, si m-am decis sa o dau. Stare foarte buna, culoare "parchment white". Pentru cei care doresc un "ou" in plus la doza clasica de bridge DiMarzio HS3, asta e solutia. https://www.seymourduncan.com/pickup/yjm-fury-strat-set Pretul meu este 250 ron. 4 Seasons Pickups, Rick Graham Signature, neck position O doza excelenta, Alnico III, un ton cald, plin de armonice, mai multe detalii puteti gasi pe pagina producatorului: http://www.4seasonspickups.com/?page_id=1107 Stare foarte buna, pretul meu este 300 lei. Toate preturile sunt fixe si includ transport prin Fan Courier. Se pot vedea si proba in Iasi, oricand. Nu doresc schimburi de nici un fel. Multumesc.
 8. Cam cel mai bun fuzz pe care l-am aprobat pana acum, boutique quality. Intr-o stare foarte buna, insa il folosesc foarte rar, si as prefera sa fac altceva cu banii. In ambalajul original, cu carticele, etc. Poate fi probat in Iasi. Pentru specificatii tehnice va rog accesati link-ul pus in anunt la producator. Pretul include si transport prin Fan Courier. Multumesc.
 9. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] Doza EVH Wolfgang neck / Fender USA

  Ramane doar varianta cash, am rezolvat cu delay si fuzz.
 10. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] Doza EVH Wolfgang neck / Fender USA

  Reverb si comp am luat, ramane schimb cu mini delay, sau fuzz.
 11. Un boost cu eq, producator boutique, foarte transparent si versatil. Nu are rost sa laud eu marfa, puteti gasi cu usurinta pe net toate recenziile favorabile. Eu pur si simplu am adunat prea multe efecte, cele mai multe stau nefolosite si mai fac un pic de curatenie de primavara. Se poate proba in Iasi, garantat merge brici pe orice tip de amp/rig. Pentru mai multe detalii va rog accesati link-ul pus la producator. Pretul include transport prin Fan Courier. Nu doresc schimburi. Multumesc.
 12. In stare perfecta, cu factura, cutie, manual. Pretul include transport si este fix. Nu doresc schimburi. Se poate proba in Iasi. Multumesc.
 13. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] Doza EVH Wolfgang neck / Fender USA

  Schimburile raman valabile, doar cu micro pedale de calitate (reverb, delay, compressor). Pretul pentru schimb este cel initial, 550 ron. Pentru cash ramane oferta valabila, de 450 lei.
 14. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] Doza EVH Wolfgang neck / Fender USA

  450 ron transport inclus. Pret valabil o saptamana.
 15. Ma intereseaza sa cumpar pedala din titlu, discutam pret in pm. Multumesc.