radu.popescu

Active Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

284 Excellent

About radu.popescu

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  IASI

Other Information

 • Gear
  inventar mereu in schimbare...

Recent Profile Visitors

13,957 profile views
 1. Reverb stereo digital, cu 5 tipuri si un user preset. Folosit in casa, functioneaza impecabil. L-am alimentat din sursa mare de pedalier, nu am cutie sau alimentator pentru el. Schimb doar cu Neunaber Wet, Immerse sau Mad Professor Silver Spring, ofer si diferenta. Se poate proba in Iasi, oricand. Pretul este fix si include transport prin Fan Courier. Mai multe specificatii puteti gasi in link-ul pus de mine la producator. Multumesc.
 2. Cumparat de pe forum, momentan sta nefolosit. La cutie, manual, mint condition. Versiunea europeana mai veche si mai buna, in cutie mare, 230V direct, nu necesita transformator. Dupa parerea mea, in plaja asta de pret nu exista compressor mai bun. Se poate proba in Iasi, oricand. Pretul este fix si include transport prin Fan Courier. Nou costa cel putin dublu, daca-l mai gasiti in magazine. Multumesc.
 3. radu.popescu

  vând Xotic SL Drive

  Cumparat acum ceva timp de pe forum. Intre timp, a aparut un Marshall in casa, asa ca sta degeaba nefolosit. Merge impecabil, stare foarte buna, vezi foto. Se poate proba in Iasi, oricand. Pretul este fix si include transport prin Fan Courier. Nu am cutia originala sau manual, doar pedaluta. Multumesc.
 4. Vreau sa mai incerc si altele, sunt aproape noi, cumparate in mai 2018, prim proprietar. Culoare alba, cutie, set complet. Specificatii si mostre de sound gasiti in link-ul pus de mine la producator, sau pe Youtube, din belsug. Dupa opinia mea sunt niste doze foarte echilibrate, suna foarte bine de la clean la high gain, doza de bridge este incredibil de utilizabila. Pretul este fix, include transport prin Fan Courier. Se pot auzi in Iasi, oricand. Multumesc.
 5. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] DOZE

  250 lei / fiecare, transport inclus. E ultimul pret.
 6. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] Doza EVH Wolfgang neck / Fender USA

  Vanduta.
 7. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] DOZE

  ...si vândută. Au mai rămas Air Norton si Tone Zone, 300 lei fiecare, transport inclus.
 8. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] DOZE

  Doza SD YJM este momentan rezervata.
 9. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] DOZE

  Doza 4 Seasons s-a dat, raman celelalte.
 10. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] DOZE

 11. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] DOZE

  Ba da, doza de bridge este F-Spaced, doar e un fel de Floyd Rose acolo, cea de neck este normala, pentru neck nu exista F spaced, oricum corzile se aduna un pic si pica corect peste poli. Toate bune!
 12. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] DOZE

  Un set popular deja, zebra finish, DiMarzio Tone Zone (bridge) si Air Norton (neck) In stare excelenta, cumparate de noi si montate intr-o singura chitara. Pentru neck am gasit inclusiv cutia si factura de la Guitar Shop, pentru bridge mai caut, insa nu promit ca o gesesc. Vreau sa trec la ceva "Custom Shop level", sa mai incerc si altele, acesta este motivul pentru care doresc sa le vand. Detalii suplimentare gasiti pe www.dimarzio.com Pretul meu este 600 lei. Nu le vand separat, inca mai cant pe ele. Seymour Duncan YJM Fury, Yngwie Malmsteen Signature, bridge position Cumparata de pe forum pentru un proiect nou, insa nu am apucat sa mai construiesc vreun stratocaster, si m-am decis sa o dau. Stare foarte buna, culoare "parchment white". Pentru cei care doresc un "ou" in plus la doza clasica de bridge DiMarzio HS3, asta e solutia. https://www.seymourduncan.com/pickup/yjm-fury-strat-set Pretul meu este 250 ron. 4 Seasons Pickups, Rick Graham Signature, neck position O doza excelenta, Alnico III, un ton cald, plin de armonice, mai multe detalii puteti gasi pe pagina producatorului: http://www.4seasonspickups.com/?page_id=1107 Stare foarte buna, pretul meu este 300 lei. Toate preturile sunt fixe si includ transport prin Fan Courier. Se pot vedea si proba in Iasi, oricand. Nu doresc schimburi de nici un fel. Multumesc.
 13. Cam cel mai bun fuzz pe care l-am aprobat pana acum, boutique quality. Intr-o stare foarte buna, insa il folosesc foarte rar, si as prefera sa fac altceva cu banii. In ambalajul original, cu carticele, etc. Poate fi probat in Iasi. Pentru specificatii tehnice va rog accesati link-ul pus in anunt la producator. Pretul include si transport prin Fan Courier. Multumesc.
 14. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] Doza EVH Wolfgang neck / Fender USA

  Ramane doar varianta cash, am rezolvat cu delay si fuzz.
 15. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] Doza EVH Wolfgang neck / Fender USA

  Reverb si comp am luat, ramane schimb cu mini delay, sau fuzz.