www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

radu.popescu

Active Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Days Won

  14
 • Feedback

  100%

radu.popescu last won the day on January 10

radu.popescu had the most liked content!

Community Reputation

427 Excellent

About radu.popescu

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  IASI

Other Information

 • Band
  none...yet
 • Gear
  inventar mereu in schimbare...

Recent Profile Visitors

16446 profile views
 1. Sa inceapa noul an cu bine...
 2. https://photos.app.goo.gl/Fc3QDwPnskUNVSYUA
 3. "Oferta" a luat sfârşit, prețul revine la 1800 Eur.
 4. Looper cu 5 bucle plus ieşire de tuner. Complet, cutie, manual, funcționează ireproşabil. Poate alimenta şi pedale, o funcție dealtfel deşteaptă şi utilă. A stat numai în casă, la punct fix. Arată de 9.5, vezi poze. Motivul vânzării este nevoia unui looper cu mai multe bucle/funcții. În prețul afişat este inclus şi transportul prin Fan Courier. Prețul este FIX, deja negociat, nu doresc schimburi de nici un fel. Nou costă cam atât, plus transport: https://www.musicstore.com/en_OT/EUR/One-Control-Iguana-Tail-Loop2/art-GIT0039080-000 Un demo aici: Mulțumesc.
 5. Ca în titlu, o doză hot de bridge care sună superb, aprox 16kohm. Făcută mai demultişor, in perioada in care cei de la DiMarzio ştanțau indicativul dozei (DP155) la baza soclului. Nu mai am cutie sau şuruburi, vine exact ca în poze. In preț este inclus şi transportul cu Fan Courier. Prețul este FIX şi momentan nu doresc nici un fel de schimb. Mulțumesc.
 6. Cam cele mai cinstite PAF-uri pentru acest interval de preț, nu vă vor dezamăgi în nici un context muzical. Culoare crem, regular spaced, 4 fire. Arată şi funcționează perfect. Nu mai dețin cutii sau şuruburi de prindere, vor veni exact ca in poze. În preț este inclus şi transportul prin Fan Courier. Prețul este FIX şi nu doresc schimburi de nici un fel. Mulțumesc.
 7. Pedalier nou, nefolosit. Complet, cu velcro, coliere, ceva adaptoare pentru fixare sursă, geantă pentru transport. L-am comandat greşit, e prea mare pentru mine. Dimensiuni 60 x 32 cm. Il pot trimite si in țară, 25 lei în plus, prin Fan Courier. Daca-l achitați in avans pe card transportul este gratuit. Mulțumesc.
 8. Pret nou, valabil o saptamana: 1500 Euro. Schimburile ies din calcul la acest pret.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.