www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

radu.popescu

Active Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Days Won

  16
 • Feedback

  100%

radu.popescu last won the day on February 17

radu.popescu had the most liked content!

Community Reputation

437 Excellent

2 Followers

About radu.popescu

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  IASI

Other Information

 • Band
  none...yet
 • Gear
  inventar mereu in schimbare...

Recent Profile Visitors

16726 profile views
 1. Dada, e cel cu wireless, mai scump un pic. De dragul discuției mai negociem 100 lei pentru oameni hotărâți!
 2. Utilizat doar in casă, ocazional. Complet, cutie, manual, etc. Sună excelent. Echipat cu bluetooth, receiver wireless built in pentru Line6 G10, acumulator care ține cca 6 ore. Merge brici şi ca boxă portabilă bluetooth! Poate fi folosit si ca placa audio pentru PC, plus ca poate fi controlat in totalitate prin aplicația pentru telefon. Prețul este fix si include transport prin Fan Courier. Fără schimburi. Dacă se doreşte şi transmitter-ul G10, discutăm, prețul creşte cu 300 lei. Mulțumesc.
 3. Ca nou, complet, cu alimentator original, cutie, etc. A fost cumparat de la Thomann. Folosit usor doar in casa. Are velcro pe spate. Am luat recent un Eventide H9 si cam sta pe dreapta de atunci. Pretul este fix si include transport prin Fan Courier. Nu doresc schimburi de nici un fel. Multumesc.
 4. Un treble booster pe germaniu excelent, BSM este deja renumit pentru boosterele lor, cam numai asta fac...total 'hand made', cu piese selectionate, pentru rezultate excelente. Boosterul de fata este un amestec fericit intre legendarele Rangemaster Booster, Orange Booster si Winston Booster, produse in perioada de glorie a lampilor din anii '60-'70, cand chitaristii aveau nevoie sa impinga amplificatoarele cu orice aveau la indemana pentru niveluri de gain si distorsiuni mai mari. Ce ofera in plus acest model este atentia acordata frecventelor medii, de aceea mini pot-ul lateral stanga e ca un fel de eq general ce trece prin spectrul de frecvente medii si inalte, in acest fel pedala devenind foarte versatila, in aproape orice configuratie de doze. Mai multe detalii puteti citi in link-ul pus de mine la producator. Datorita pieselor NOS, alese cu grija de producator, pedalele BSM au de noi un pret pe masura, Ambassador-ul fiind undeva la 250+ euro. Varianta oferita spre vanzare are in plus mufa de alimentare direct dintr-o sursa de pedalier si led pentru a vedea usor daca este pornit sau nu, ambele upgrade-uri fiind foarte utile oricui. Cutia originala si manualul sunt de asemenea prezente. Pedala este true bypass. Pretul meu este 750 lei, este relativ fix si include transport prin Fan Courier. Multumesc. Nu sunt cele mai bune demo-uri, insa altele nu se prea gasesc. Rezultate excelente se pot obtine si cu amplificatoare Marshall mai vechi, plexi sau JMP style.
 5. Intr-o stare excelentă (vezi poze), a stat numai în casă, la punct fix. Cutia originală, manual şi o mulțime de cabluri, inclusiv câteva mai speciale cumpărate 'extra'.(splitter, sumator pentru 18v, etc) Posibilități şi voltaje multiple, simulare de baterie descărcată, etc. Am pus mai jos şi o poză destul de concludentă, însă pentru orice întrebare vă stau la dispoziție pe forum sau la telefon. Este destul de mărişoară şi grea, însă garantez că e mută total si-l va face fericit pe viitorul proprietar. Eu am renunțat momentan la pedalier şi stă degeaba. Multă lume spune că-i cam cea mai bună sursă existentă pe piață şi găsiți suficiente reviews pe net care întăresc asta... Prețul este fix şi include transport prin Fan Courier. Nu doresc schimburi de nici un fel. Mulțumesc.
 6. În stare excelentă, utilizată puțin, doar în casă. Pachet complet, manual, alimentator original, etc. Prețul este fix şi include transport prin Fan Courier. Mulțumesc.
 7. Schimb si cu Marshall JMP 2203 sau 2204
 8. Sa inceapa noul an cu bine...
 9. https://photos.app.goo.gl/Fc3QDwPnskUNVSYUA
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.