radu.popescu

Active Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

radu.popescu last won the day on November 5

radu.popescu had the most liked content!

Community Reputation

295 Excellent

About radu.popescu

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  IASI

Other Information

 • Gear
  inventar mereu in schimbare...

Recent Profile Visitors

14,049 profile views
 1. Fabricat in 2008, USA made, serie limitata "Fender Special Run" / FSR. Rosewood, radius de 9.5", taste Dunlop 6150 impecabile (originale, nu a fost retastat), nut de os, mecanisme Kluson vintage, steel inserts, lac nitro. Provine de pe un Jazzmaster, insa i-am schimbat decal-ul si l-am folosit la un Strat cu mare succes, sunt compatibile 100% la prinderea de corp. Decal-ul este pus peste lac, daca se doreste se poate da jos fara nici o urma. Este in stare excelenta, truss-rod functional, nu necesita nici o investitie. Pretul este fix; include evident si suruburile pentru prinderea de corp si transport prin Fan Courier. Multumesc.
 2. radu.popescu

  vând KTS Titanium Saddles

  Noi, am dat chitara la o saptamana dupa ce le-am incercat. Atentie la latimi/marime/string spacing, aveti dimensiunile aici: Se pare ca se potrivesc la PRS, Callaham Vintage Narrow si strat-uri facute in Asia. Un upgrade consistent la orice nivel de instrument. Produs KTS original, model PR-14, fabricate in Japonia. Mai multe detalii puteti vedea accesand link-ul pus de mine la producator. In pret este inclus si transportul prin Fan Courier. Multumesc.
 3. Noi noute, au ajuns dupa ce am dat chitara pentru care au fost comandate. Doze boutique, made in USA. Pentru mai multe detalii accesati va rog link-ul pus la producator. In pret este inclus transport prin Fan Courier. Nu doresc schimburi, pretul este fix. Multumesc.
 4. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] Klein Jazzy Cat Stratocaster Set

 5. Specificatiile sunt in link-ul de la producator. Pe scurt...12'', 15 ohm, 30 W, 55Hz rezonanta in bas, sensibilitate 100dB. Suna extraordinar, ceva intre un V30 si un Greenback. Made in UK, l-am dat jos dintr-un cabinet Marshall 4x12 HW. Folosit doar in casa, la volume mici, stare perfecta. Am o singura bucata. Merge mixat cu alte tipuri de difuzoare cu mare succes. Pretul este fix si include transport prin Fan Courier. Multumesc.
 6. Super cabinet, nu cred ca mai este necesar sa-l laud eu aici. Specs: 8 ohm, 140W, Celestions V30 made in UK. Oversized, sună aşa cum trebuie. In stare excelentă, a stat numai in casă. Complet, cu rolele originale şi mâner. Prețul este fix. Prefer predare personala in Iaşi. Mulțumesc.
 7. Obiectul vânzării este compus din: 1.Pedaltrain Nano cu husă din material textil 2. Sursă Cioks DC5 plus cablurile de alimentare 3. Wah AMT Electronics Japanese girl WH-1 4. Xotic SP compressor 5. Xotic Ep booster sau SL Drive ( la alegerea cumparatorului) 6. TC Electronic HOF mini 7. TC Electronic Flashback mini 8. Patch-uri de calitate, 3 la numar. Toate componentele acestui mini pedalier sunt in stare foarte buna, au fost folosite doar in regim de "home studio", fără nici un abuz. Este un mini rig compact, uşor de transportat, care ocupa un footprint minuscul. Se poate proba in Iaşi, oricand. Prețul este fix si include transport prin Fan Courier. Fără schimburi. Nu se dă pe bucăți, vă rog nu insistați, doar tot odată. Mulțumesc.
 8. Reverb stereo digital, cu 5 tipuri si un user preset. Folosit in casa, functioneaza impecabil. L-am alimentat din sursa mare de pedalier, nu am cutie sau alimentator pentru el. Schimb doar cu Neunaber Wet, Immerse sau Mad Professor Silver Spring, ofer si diferenta. Se poate proba in Iasi, oricand. Pretul este fix si include transport prin Fan Courier. Mai multe specificatii puteti gasi in link-ul pus de mine la producator. Multumesc.
 9. Cumparat de pe forum, momentan sta nefolosit. La cutie, manual, mint condition. Versiunea europeana mai veche si mai buna, in cutie mare, 230V direct, nu necesita transformator. Dupa parerea mea, in plaja asta de pret nu exista compressor mai bun. Se poate proba in Iasi, oricand. Pretul este fix si include transport prin Fan Courier. Nou costa cel putin dublu, daca-l mai gasiti in magazine. Multumesc.
 10. Cumparat acum ceva timp de pe forum. Intre timp, a aparut un Marshall in casa, asa ca sta degeaba nefolosit. Merge impecabil, stare foarte buna, vezi foto. Se poate proba in Iasi, oricand. Pretul este fix si include transport prin Fan Courier. Nu am cutia originala sau manual, doar pedaluta. Multumesc.
 11. Vreau sa mai incerc si altele, sunt aproape noi, cumparate in mai 2018, prim proprietar. Culoare alba, cutie, set complet. Specificatii si mostre de sound gasiti in link-ul pus de mine la producator, sau pe Youtube, din belsug. Dupa opinia mea sunt niste doze foarte echilibrate, suna foarte bine de la clean la high gain, doza de bridge este incredibil de utilizabila. Pretul este fix, include transport prin Fan Courier. Se pot auzi in Iasi, oricand. Multumesc.
 12. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] DOZE

  250 lei / fiecare, transport inclus. E ultimul pret.
 13. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] Doza EVH Wolfgang neck / Fender USA

  Vanduta.
 14. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] DOZE

  ...si vândută. Au mai rămas Air Norton si Tone Zone, 300 lei fiecare, transport inclus.
 15. radu.popescu

  vând [EXPIRAT] DOZE

  Doza SD YJM este momentan rezervata.