alexx

Active Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  86%

Community Reputation

17 Good

About alexx

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Brasov

Other Information

 • Gear
  Fender Stratocaster Lefty,Epiphone Les Paul Custom Lefty,Peavey Classic 30,Marshall MG 15DFX,Ibanez TS9DX,MXR Zakk Wylde Overdrive,Marshall BluesBreaker2 overdrive,Cry Baby Wah,Boss CE5,Boss DD6, Marshall JCM900

Recent Profile Visitors

6,044 profile views
 1. alexx

  vând Marshall AVT100x

  Revine la vanzare! 1200 RON! Sunt dispus la eventuale schimburi cu pedale analogice.
 2. Se vinde urmatoarea chitara pentru STANGACI: *Fender Stratocaster MIM LH (achizitionata in 2004 din Guitar Place- Aschaffenburg Germania) caruia i-a fost montat un grif rosewood de dreapta (griful uneia din chitarele lui Mihnea de la Roadkill Soda). *Configuratie doze: DiMarzio: Fast Track1(neck)-Chopper(middle)-Fast Track2(bridge), switch pt split. *Schaller strap locks black. *Instrumentul se prezinta intr-o stare foarte buna, set-up-ul este perfect, nu necesita retastare. Pentru orice alte informatii va rog sa vorbim pe PM. Pretul (2200 RON) este fix si nu ma intereseaza schimburi de niciun fel.
 3. 2200RON! Ultimul pret! Fara case!
 4. Bonus: -Case -Shaller Straplocks -Curea de piele -Custom bone nut
 5. Vand un Vintage V100AFD modelul pentru stangaci, o chitara care ofera un raport pret-calitate excelent. Chitara a fost cumparata de la MC Music in primavara lui 2017, deci mai este practic in garantie (exista factura de achizitie) si nu a iesit din casa. Stare: 100% ca noua, fara nicio zgarietura, uzura taste zero. Constructie single cutaway, topul din artar flambat, corpul din mahon, gatul set-in, tastiera din palisandru, doze WVHZ Wilkinson Zebra, chitara vine echipata cu cheite, bridge si strap-locks Wilkinson. Accesorii: Straplocks, husa Ibanez. La cerere mai pot pune poze. Pretul: 1200RON este fix si nu doresc absolut niciun schimb. PS: Motanul din poza nu se vinde cu chitara Contact: alexx_mihalcea@yahoo.com, alexandru.mihalcea@outlook.com, tel 0727811309.
 6. alexx

  vând Marshall AVT100x

  Revine la 1500RON! Nu mai este graba!