Borsec Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Probabil s-a mai discutat, daca da, imi cer scuze. Anyway, eram curios care credeti ca este cea mai "tare" piesa pe care ati ascultat-o pana acum. Puteti numi o singura piesa. Acea piesa pe care nu ati sterge-o de pe PC si pe care o aveti in masina la drum lung. Acea piesa pe are daca prietena o sterge, are parte de mare scandal sau macar de un genunchi in nas. Acea piesa pe care o fredonezi des cand faci o cafea sau cand faci pipi. Acea piesa care te-a facut sa-l injuri pe intructorul de chitara ca te fu_e la creier cu game, in loc sa te invete piesa respectiva direct. Acea piesa la care descoperi ceva interesant de fiecare data cand o asculti. Acea piesa care, dupa ce ai invat-o pe chitara, te-a facut sa uiti de bani cheltuiti pe scule si de chin la invatare si sa topai ca prostu prin dormitor. Acea piesa cu care iti terorizezi membrii familiei care se mira ca tu inca nu ai inteles ca nu o sa ajungi niciodata un muzician bogat. La mine e Abba-Super Trooper. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Ai puteri supranaturale, eu nu pot face alegerea asta, asa cum nu pot decide nici cine-i cel mai bun chitarist, cel mai bun ton de chitara, cea mai frumoasa femeie... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 (edited) Exact asta voiam sa zic si eu. Mi-e imposibil sa ma rezum la o singura piesa. Macar un top 3 era de bun simt Edit: Top 3 in sensul de trei piese, nu in ordine. Edited January 13, 2014 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
James D. Trunks Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Vreau sa pice rgc-u de la atatea posturi cu Metallica - Enter Sandman! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 stranglehold! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Acea piesa pe care o fredonezi des cand faci pipi. Mai ales după multă bere... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Mi-e imposibil sã numesc o piesã, pentru cã o datã la câteva zile mi se pune pata pe câte o piesã pe care o ascult pânã la epuizare ºi care îmi rãmâne "lipitã de creier" chiar ºi atunci când dorm. Spre exemplu la momentul ãsta mã obsedeazã "Lost In Paradise" de la Evanescence, pe care vreau sã o ºi cânt cât de curând . Mâine însã nu știu dacã voi mai gândi la fel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Pentru că you suffer și pentru că but why. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 (edited) Adevaru' e ca n-avea cum sa trateze lumea serios topic-ul asta (presupunand ca se vroia a fi serios) Si daca-i pe-asa, ma bag si eu cu una: Edited January 13, 2014 by sam 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothmans Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 (edited) M'am razgandit . Edited January 13, 2014 by Rothmans Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 daca o dam in caterinci, am un exemplu misto: aia-i numa' buna de ascultat...under the influence, daca ma intelegeti. refrenul ma fascineaza in mod fantastic! on-topic: za ultimate best: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borsec Posted January 13, 2014 Author Share Posted January 13, 2014 Niga'z yo' wasted ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusteicu Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 le-ai dat un deget si au luat-o la vale.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironside Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Probabil s-a mai discutat, daca da, imi cer scuze. Nu tot ce nu s-a discutat pina acum merita discutat. Anyway, eram curios care credeti ca este cea mai "tare" piesa pe care ati ascultat-o pana acum. Ce curiozitati ai si tu... Puteti numi o singura piesa. Eu pot sa numesc si doua singure piese. Vrei sa vezi? Acea piesa pe care nu ati sterge-o de pe PC si pe care o aveti in masina la drum lung. Acea piesa pe are daca prietena o sterge, are parte de mare scandal sau macar de un genunchi in nas. Ce plm de prietena mai e si aia de-ti sterge piesa favorita din calculator? Acea piesa pe care o fredonezi des cand faci o cafea sau cand faci pipi. Da, cind te pisi e cel mai bun moment pentru a fredona. Nu uita sa dai jetu' pe marginea veceului, face mai putin zgomot si astfel vei fredona in liniste. Acea piesa care te-a facut sa-l injuri pe intructorul de chitara ca te fu_e la creier cu game, in loc sa te invete piesa respectiva direct. Paradigm Shift. Acea piesa la care descoperi ceva interesant de fiecare data cand o asculti. Err... what? Acea piesa care, dupa ce ai invat-o pe chitara, te-a facut sa uiti de bani cheltuiti pe scule si de chin la invatare si sa topai ca prostu prin dormitor. Asta e intrebare pentru poponari sau ce? Sau tu si acum te bucuri ca un copil, topaind si facind "iiiiiiiii"? Acea piesa cu care iti terorizezi membrii familiei care se mira ca tu inca nu ai inteles ca nu o sa ajungi niciodata un muzician bogat. Da' de ce tre' sa fie parintii terorizati? Nu merg si piese pe care le asculta si ei? Ma rog... Si ca sa nu fiu complet offtopic, piesa mea e "Ma cacai in fundul curtii". Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 (edited) ,,,gaaaalben ca lamaia....mai, si c-un somoiog de paie...deodata ma stergea maria. restul stiti voi Edited January 13, 2014 by fixxxer_metalhead Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winston Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Acea piesa pe are daca prietena o sterge, are parte de mare scandal sau macar de un genunchi in nas. Not cool, man... not cool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maltaker Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorzzz Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 azi e asta : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Nu poti alege o singura piesa, de ce sa alegi o singura piesa, de ce ai facut topic pe RGC pentru asta, ce-i aia cea mai buna piesa, bla bla bla bla ... Pardon, vroiam sa zic Stairway to Heaven Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ne pare rău. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Daca publicul insista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorzzz Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 azi categoric e astalalta : http://www.youtube.com/watch?v=MOmZimH00oo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Nu credeam ca mai asculta cineva Velvet Underground, mie imi place Venus in Furs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorzzz Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Cu velvet underground am inceput sa ascult rock. Eram clasa a-6-a, si Genius mi se parea cea mai tare trupa. Apoi am dat de caseta cu banana pe carcasa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts