www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sal'tare la tãt natu' !

Am ºi io o curiozitate, care mã tot roade de ceva vreme ºi, dacã nu vã supãrați ºi nu vã e greu, aº dori sã ºtiu si eu, de la domniile voastre care piese AC/DC vã plac ãl mai ãl...

Chiar dacã, sau mai bine zis, indiferent dacã sunteți fani sau nu...

Nici mãcar nu țin neapãrat sã faceți un clasament, decât dacã doriți musai s-o faceți...

V-aº ruga deci, care vreți ºi care aveți plãcerea, sã postați acilea 5 ( cinci ) piese AC/DC, în ce ordine doresc domniile voastre, care vã plac cel mai mult.

Mulțam mult ! :)

.

• Like 1
Posted (edited)

Mosule, nu pot sa pun toata discografia aici:D . AC/DC au fost, si inca sunt trupa mea de inspiratie si nu pot sa fac un clasament dar voi incerca:

1. For those about to rock (We salute you)

2. Hell's Bells

3. Let there be Rock!

4. Highway to Hell

5. Back in Black

6. Hard as a Rock

7. Dirty Deeds Done Dirt Cheap

8. Hard as a Rock

9. Stiff upper lip

10. Soul Stripper

Top 5 nu pot sa fac. Prea multe piese bune :D. Ei sunt tata' lor :D

Later edit: Multi zic ca Bon este peste Brian, da, poate, dar amandoi au fost si respectiv sunt niste vocalisti de exceptie. Nu as putea alege intre cei doi. :respect:

Edited by zorko
  • Like 1
Posted

In afara de binecunoscutele Thunderstruck Back in Black Highway to hell ar mai fi :Shoot to thrill , Rock and roll ain't nose pollution (iubesc si faptul ca au pus "chestia cu bricheta" in intro), ride on (superba, pacat ca e singura melodie a lor mai lenta, pentru ca e chiar foarte reusita), stiff upper lip pentru, you shook me all night long, high voltage, rocker, hell ain't a bad place to be, moneytalks...

Au prea prea multe melodii misto pentru a fi selectate cateva intr-un top 5.. un top 25 ar fi mai realist..

• Like 1
Guest Staccato
Posted

1. Jailbreak

2. Rock N' Roll Train

3. Highway to Hell

4. If You Want Blood

5. Back in Black

Le-as asculta in prostie.

Posted

Nu pot sa zic ca aceasta este o clasificare precisa :-s pt ca-mi plac toate .

1. Hells Bells
  2. Jailbreak
  3. T.N.T
  4. Highway To Hell
  5. You shook Me All Night Long
  6. Rock N Roll Train
  7. Back in Black
  8. Shoot to Thrill
  9. Thunderstruck
  10. Touch Too Much

Sorry dar nu am top 5 :guitar: , imi este greu sa renunt la vreo una :D

• Like 1
Posted

Mie cele din era Bon Scott mi se par mai reusite, dar ascult cu placere si cele din era Brian Johnson.

Topul meu ar fi:

1. Let there be rock - are o poveste superba, partea cu "let there be light, ... drums, ... guitar " sublima :respect: istoria rock

2. Highway to hell - la fel, versuri cu subinteles

3. T.N.T - melodia preferata a copiilor mei

4. Back in black - riff-ul de intro imi ridica parul pe spate

5. Live wire - partea cu "Cooler than a body on ice / Hotter than the rollin' dice" - just make my day

si lista poate continua la nesfarsit.

http://www.youtube.com/watch?v=Gw_nfzi5T04&feature=related

• Like 2
Posted

In afara de binecunoscutele Thunderstruck Back in Black Highway to hell ar mai fi :Shoot to thrill , Rock and roll ain't nose pollution (iubesc si faptul ca au pus "chestia cu bricheta" in intro), ride on (superba, pacat ca e singura melodie a lor mai lenta, pentru ca e chiar foarte reusita), stiff upper lip pentru, you shook me all night long, high voltage, rocker, hell ain't a bad place to be, moneytalks...

Au prea prea multe melodii misto pentru a fi selectate cateva intr-un top 5.. un top 25 ar fi mai realist..

Inca una lenta :)

Scuze pentru offtopic!

• Like 2
  • 2 weeks later...
Posted

La mine e şi mai complicat să mă limitez la 5, dar mi-e mai uşor adăugând semnificaţii fiecărei alegeri :

1. Jailbreak ( prima piesă AC/DC ascultată )

2. Ride On ( prima cântată cu "trupa" )

3. Rock'n roll damnation (unul din cel mai rock'n roll riff-uri din istoria rock'n roll, alături de cel din piesa următoare )

4. It's a long way to the top ( if you wanna rock'n roll )

5. Let there be rock ( minute-n şir de solouri nebune )

:headbang:

.

• 3 months later...
Posted

Fara o ordine anume - TOATE! Insa mentionez cateva:

- Problem Child

- It's a long way to the top

- High Voltage

- School Days

- Dog eat dog

- Let there be rock

- Sin city

- Nervous shakedown

- Moneytalks

- Are you ready

- Safe in New York City

- Sattelite blues

Am depasit numarul dar nu m-a lasat inima sa nu le scriu. Nu exista melodie de-a lor pe care sa nu "tremur" involuntar. :))

Posted

I don't like AC/DC. :(

Dislike! :))

Hmm.. Imi amintesc cand am plecat cu masina unui prieten spre munte vineri seara. AC/DC la maxim! Nu sunt un mare fan AC/DC, dar zau ca nu cred ca ar fi mers altceva mai bine. Cred ca melodia pe care o ascultam era 'Money talks', nu am acces de la munca la youtube sa verific. Oricum, cred ca au fost deja enumerate melodile mele preferate de la ei :drum:

Posted

Eu pe primul loc am 2 piese... Highway to Hell Back in Black si Thunderstruck

... si mai e si Satellite blues ...

... in incheiere as zice un All screwed up...

Nu prea am ascultat mult AC da promit ca am sa fiu constiincios si am sa-mi fac temele... ce vrei bre am doar 2-3 ani de cand am descoperit bluesu si rocku...

Guest nothing.matters1
Posted

You shook me all night long

Back in black

Thunderstruck

Highway to hell

Shoot to thrill

Rock n roll train.

Toate astea pe locul 1, iar restul alaturi de ele :))