• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

AB_Guitar

Active Members
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

AB_Guitar last won the day on April 3 2015

AB_Guitar had the most liked content!

Community Reputation

89 Excellent

About AB_Guitar

 • Rank
  Membru
 • Birthday 19/09/78

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arad

Other Information

 • Nume
  Alex
 • Trupa
  Alunis Band
 • Scule
  Chitare Hora Solo Custom by EugenRo2001, 2 acustice (Reghin ambele)
  si alte accesorii...Boss SD-1,
  Harley Benton GT6/200 tuner, Dean Markley blue 10-46,
  Dunlop strings 9-42, Ernie Ball regular slinky 10-46.
 1. vând

  Doar saptamana asta 800 lei + transport. La acest pret nu intra setul de corzi si pick-urile Dunlop! Sarbatori fericite!
 2. vând

  C'mon!
 3. vând

  Go, baby!
 4. vând

  Salut!
 5. Pret: 1100 RON Localitate: Arad Contact: PM sau 0722809045 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde chitara din imaginile urmatoare...Probabil cea mai frumoasa Hora care exista ! Chitara a fost restaurata de d-l Eugen. Doze Wilkinson P90, switch Seymour Duncan. Am investit in chitara aprozimativ 270 euro (inclusv case-ul). Istoric restaurare: https://plus.google.com/photos/100513463069458543333/albums/5704165240394310721?banner=pwa&authkey=CImTqbyUk6elQA (din pacate nu mai gasesc link-ul cu istoricul care a fost la DIY)... In pret sunt incluse case-ul, un set de corzi Dean Markley si 3 pick-uri Jazz Dunlop III. Chitara prezinta urme de uzura normale. Pot trimite mai multe poze pe mail doritorilor. Rog eventuale oferte pe PM sau telefonic - 0722809045. Multumesc.
 6. vând

  [emoji76] [emoji24] Bafta la vanzare!
 7. @ Ramurel: e mai mult chestiune de " 7 ani de acasa", sau de educatie. Mult timp am avut convingerea ca , chitaristii sunt baieti mai stilati - educati. Dar.... Salut si eu initiativa colegului. Pana una-alta, pentru incepatori - cursuri online gratuite la Berklee College of Music. Se descarca aplicatia " Coursera"....mai departe e simplu. Ai si teste .... Spor la invatat! Scuze ca am postat aci, dar nu ma descurc cu tapatalk-ul....
 8. Salutare, imi cer scuze ca am dat buzna, dar te asigur ca am avut cele mai bune intentii. Imi retrag oferta. Imi cer mii de scuze daca am ofensat in vreun fel organizatorii - dar pur si simplu am vrut sa ajut. Nu sunt vreun Rockefeller si nu vreau sa ma fac cunoscut prin intermediul Dvs. Iertare inca o data!