lupul alb Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 nu ai bani de chitara? te pricepi putin la mesterit? ai pe undeva o lopata? te-ai scos http://englishrussia.com/index.php/2010/09...ut-of-a-shovel/ si acum...
Guest serp Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 wow, nu stiam ca o lopata poate devenii o chitara =))
morthadoth Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 nu ai bani de chitara? te pricepi putin la mesterit? ai pe undeva o lopata? te-ai scos http://englishrussia.com/index.php/2010/09...ut-of-a-shovel/ si acum... O lopatã de chitarã!
FiveseveN Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Oare e din mahon? Are doze Bill Lawrence?
chitara_calda Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 (edited) nu stiam unde-i lopata lui bunicu. cu asta incarca cartofii in mercedes Edited September 3, 2010 by chitara_calda
DraculVaDomni Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 A fost postat clipul pe chat acum 2-3 zile parca.
vlad_radoi Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Hehe. Eu as face din lopata de curtat zapada. Ce om
balu Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 In soviet Russia...Shovel plays you. Faina idee.
andjar Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 pentru blues recomand lopata dar pentru heavy metal recomand harlet
Guest Cycler Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 A must have pentru baietii de la Truda
Guest Baumwolle Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ar trebui sã ia bãieții de la Ibanez lecții!
alex_omul Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Noah... un Ibanez... nu inteleg, ce ii asa interesant?
alex_omul Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Acuma o sa vina Ibanisti si o sa iasa iarasi un thread Ibanez vs. Fender sau alte cacaturi d-astea.Nu puteti sa va abtineti? Chill.... Radem si glumim doar
vektor Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ce aveti mah cu saracele lopeti de le comparati cu Ibanez ? Ce v-au facut ?
Razvan S. Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 (edited) A fost postat clipul pe chat acum 2-3 zile parca. Yep i posted it mi-a dat un preten clipul si ma miram cum de nu e pe rgc topic, well acum e Lasati copii ca nu are nimic nimeni cu ibanez, se mai distreaza unii Also with this la nevoie, u can actually dig with it in a survival situation Edited September 3, 2010 by Razvan S.
fixxxer_metalhead Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 In engleza, axe = chitara. De acum e valabil si ptr "shovel". Suuper tare!
eduard.alexandru Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ar trebui sã ia bãieții de la Ibanez lecții! Cantam cu lopeti si dam da o parte zapada din fata blocului cu... Ibanez.
Vladimir Tepes Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Mai bine iti iei un grg orice tip din seria yo' Gi..ooo Ma gandesc foarte serios sa imi fac si io un Ibanez din asta da vreau unu cu o coada mai groasa sa imi incapa 6 corzi si sa-i fac si fretboard. I-as mai adauga si o talpa acolo la limba aia de metal ca sa stea mai comfortabil pe picior. Oricum asta e reclama "neloiala" la dozele Bill Lawrence. Iti dai seama ce doze beton fac ei daca si un Ibanez de sapat in gradina suna misto cand ii pui doze Bil Lawrence.
Vladimir Tepes Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 heeeei, cum poti sa canti pe un ibanez gio, eu spuneam sa-l folosesti la indeletniciri pe langa casa ta, sapat in gradina, amenajat flori ca vorba vine... as scarmana si eu un prestige, inca si cum Am deja o lopata Ibanez mult mai buna decat orice Gio si am bani pt un Prestige deci nu se pune problema sa ma murdaresc cu un Gio. Lopata vreau sa o fac pt distractie cu prietenii, spectacol, etc.
Guest Omunegru Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Salut. O sa ziceti ca sunt nebun . Dar si eu vreau asa ceva... Cam ce mi-ar trebui:D?
apocalipsa Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 si o sa sune exact ca o lopata. aka infect.
Guest Omunegru Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Pai... ma gandeam ca daca iau o doza dimarzio si cu procesorul pe care il am ar suna ok(doar distorsuri). Dar...Daca nu e chiar nicio sansa renunt ).
Recommended Posts