www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

morthadoth

Active Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About morthadoth

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Constanta

Other Information

 • Band
  Mortisseum
 1. Pret: 180 RON Localitate: Constanta Contact: morthadoth@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Asa cum spune si titlul, vand statie de subwoofer Monacor cu 4 canale (4x75W), in perfecta stare de functionare. Accept si schimburi cu pedale/footswichuri (compatibile cu Marshall din seria MG). Anuntul este valabil doar pentru orasul Constanta, deoarece doresc sa-l testez si sa-l predau direct clientului, fara a ma complica cu firme de curierat. Pretul este negociabil. Nimic nu este batut in cuie, daca aveti alte propuneri, va astept. Imi puteti scrie pe acest topic, sau daca doriti sa discutam in privat, ma puteti contacta la numarul de telefon 0748.212.603. In seara asta voi atasa si niste poze. O zi frumoasa!
 2. morthadoth

  Recensamantul Chitarelor

  ªi încã una bucatã electricã...so 1447/507
 3. morthadoth

  A Murit Adrian Paunescu!

  Pãcat cã suntem martorii unui eveniment atât de tragic... s-a stins unul din cei mai valoroºi artiºti ai țãrii. A murit pãrintele Cenaclului Flacãra. Odihneascã-se în pace.
 4. morthadoth

  Film Cum Se Catara Unu'

  Mai schimbã omu' becul. Oricum...la început cred cã a avut emoții, acum este deja o rutinã. Asta e munca lui, pentru asta e plãtit...ºi cred cã este plãtit destul de bine. Nu cred cã oricine poate urca atât de mult.
 5. morthadoth

  Asta Da Lopata!

  O lopatã de chitarã!
 6. Trupã din Constanța cautã toboºar serios,cu set propriu de tobe ºi cu destul timp la dispoziție, pentru repetiții. Vârstã între 18 ºi 23 de ani. Mulțumesc
 7. morthadoth

  Squier Bullet

  haha:)) SuperStrat Bullet
 8. morthadoth

  Noi Modele Fake Se Fac In China

  Am citit toate posturile... Erau unele persoane care ziceau cã-s porcãrii, etc. pentru acelea am postat. Sunt convins cã dacã schimbi partea electricã ºi hardware-ul iese o chitarã ca lumea. Eu, unul, mi-aº lua una de-asta. Numai bine!
 9. morthadoth

  Noi Modele Fake Se Fac In China

  Nu înțeleg, de ce aceste chitare ar fi niºte porcãrii? Prețurile nu sunt mari, ºi nu vãd de ce n-ar suna ok. Sau nu sunã bine din cauzã cã-s fãcute în China? Totuºi, mie-mi inspirã mai multã-ncredere decât alte porcãrii ce se vând pe la noi: dimavery, harley benton, delson, behringer etc. Cel puțin, aratã mult mai bine decât cele pe care le-am enumerat.
 10. morthadoth

  R.i.p. Madalina Manole

  R.I.P.
 11. morthadoth

  Problema

  Dacã ai lovit chitara, sã ºtii cã nu mai e bunã de nimic...trebuie s-o arunci! Stai calm, glumeam. Se mai întâmplã, e firesc... Nu cred cã este cineva fãrã sã-ºi fi lovit chitara, într-un moment de neatenție. Se-ntâmplã chestii d-astea ºi-n magazine... Acum ce rost are sã-ți mai bați capul? Ai sã te obiºnuieºti în timp cu acele urme. Eu pe toate chitarele am câte-o urmã de-asta ºi nu mai plâng. Asta e, dacã le vroiam doar pentru aspect, le puneam în vitrinã ºi doar le ºtergeam de praf.
 12. Supãrat omu' Super tare!
 13. Defecte, numai tu poți ºti ce poate sã aibã... Pentru început, e ok, are doze, are cheițe, are corzi, e o chitarã electricã. Dacã vrei sã sune ok, o bagi la un procesor ºi gata. Conteazã cum te-mpaci tu cu ea, dacã are un grif comod, dacã îi ține acordajul, dacã e setatã cum trebuie etc. Cât despre modificat, doar la aspect ai mai putea face ceva, trage niºte capace peste doze ( http://www.thomann.de/gb/goeldo_humbuckerc...lver_pns1n.htm) ºi schimbã butoanele de pe ea cu unele ca astea http://www.thomann.de/gb/goeldo_potiknob_b...tyle_vol_bk.htm , îi tragi ºi un pickguard de SG http://www.thomann.de/gb/goeldo_pickguard_sg_xsm3b.htm ºi aratã ca un Gibson SG. Dacã ai corzile din fabricã, te-aº sfãtui sã ți le schimbi, sã pui tu unele de calitate, mai groase/subțiri, în funcție de preferințele pe care le ai. Nu ºtiu dacã are rost sã mai bagi alți bani în ea ptr a face schimbãri, dar tu ºtii mai bine ce vrei sã faci cu ei.
 14. morthadoth

  Poze cu forumisti

  Hehe...intru ºi eu cu câteva poze. (în cea de-a III-a pozã, îs ãl' din stânga)
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.