www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vlad_radoi

Active Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vlad_radoi

  1. Price drop! 1500 ultimul pret. Prefer sa-l dau in Timisoara.
  2. Pret: 1800 RON Localitate: Timisoara Contact: vlad_radoi@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut. Vand un laptop Macbook Pro de 13 inch, late 2011 in stare buna, cu mici urme de folosinta. Functioneaza foarte bine. L-am folosit la productie muzicala in Logic Pro X si Ableton Live. Specifiatii: Intel Core I5 la 2,4 GHz, 4 GB Ram la 1333 MHz 500 GB Hdd Poze:
  3. Pret: 1000 RON Localitate: Resita Contact: vlad_radoi@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut. Vand amplificatorul T.amp TA 1050 MK-X, folosit la cateva evenimente, tinut in rack. Putere: 2x 525 W at 4 Ohm, 2x 350 W at 8 Ohm. Nu se vand separat.
  4. 300 lei Vox Bulldog Distorsion 300 lei Line 6 Tonecore Echopark
  5. Pret: 1200 RON Localitate: Timisoara Contact: vlad_radoi@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Mixerul a fost folosit in mare parte doar la repetitii si functioneaza perfect. Singurul defect este capacul pierdut de la un fader. Vine cu un case Thomann si este foarte usor de transportat. Are efecte si compresii foarte ok ceea ce il face foarte practic.
  6. Pret: 0 RON Localitate: Timisoara Contact: vlad_radoi@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Am trecut pe rack si vand urmatoarele pedale: - Vox Bulldog Distorsion: distors pe lampa cu 2 canale, versatil si prezent - 350 RON - Line 6 Tonecore Echopark: delay cu tap tempo si o gramada de moduri - 400 RON Au fost tinute in pedalboard si sunt in stare foarte buna. Ambele sunt la jumatate din pretul de cumparare deci nu negociez. Revin cu poze si la cerere pot inregistra cu ele.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.