Vlãduþ Dezgropatul Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 5 = 1, evident. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wanderer Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 PROBLEMA : 1 = 5 2 = 11 3 = 24 4 = 37 5 = ? Teoretic 5=1. Sau 5=50? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhitaB Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Nu e de mirare ca vin asa de multi candidati neangajabili la interviuri. Majoritatea invata cum sa raspunda la probleme de logica interesante pentru RGC, si mai putini ca recursia infinita epuizeaza pana la urma stiva. Problema era într-un capitol introductiv. Era vorba despre cum ar trebui abordat enunțul unei probleme. De aici ºi pânã la scheme logice, pseudocod, algoritmi, programare, ..., angajare, etc mai e cale lungã. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfantuJimmy Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Wow ... mie mi-a luat o gramada pana am aflat .. Si voi in 2minute ati facut-o...si nu numa 1 ( ingineru ) k toti ( Teoretic 5=1. Sau 5=50? de unde faza q 50 ?) 5=65516468355 × 2333333 ± 1 Vai ce neatent sunt, o si peste 2 luni ies domnul inginer, pai da 5=1 hehe...ai modificat dupaia postu q raspunsul ?) te-ai chinuit mult pana ai calculat chestia de sus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karcsika Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 @red da este cam asa,vad ca te ai prins. aprinzi numa una,lasi sa se incalzeasca,apoi opresti.dupa care aprinzi cealalta,intri,ai aflat deja cea aprinsa care este,dupa care cel cald,care a fost aprins,si a ramas ultimul cel al 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karcsika Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 http://www.metacafe.com/watch/459955/2x2_5...ood_math_trick/ cand eram in liceu,profu de mate a aratat chestia asta,ce este in videoul,dar nu a dat raspunsul,unde este "the magic". puteti rezolva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfantuJimmy Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Asta ii usoara :)tre sa fi atent la sfarsit Acolo la sfarsit vine A(B-C-A) = B(B-C-A) daca observi cat sunt cifrele.... incerca sa inlocuiesti si vine: 4(5-4-1) = 5(5-4-1) 4*0 = 5*0 0 = 0 nu ii nici o magie...doar k la sfarsit nu are voie sa simplifice normal daca ii inmultire cu 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karcsika Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 ahaaa bravo sincer,nici nu m am uitat jos la comentari despre video,si nici nu am incercat sa aflu raspunsul,dar acuma,cu topicul asta,m am amintit si am devenit curios. ontopic: eu am crazut ca la sfarsit inlocuim numerele,dar ca si simbolic,e corect nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfantuJimmy Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Simbolic e corect...dar daca era numai simbolic... nu ar mai fi zis cat ii A,B si C si atunci toata ecuatia nu ar mai fi existat din cauza k nu aveau relatia de inceput B = A+C Link to comment Share on other sites More sharing options...
karcsika Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 aha,sunt pianissimo cu matematica thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfantuJimmy Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 asta cu pianisimo e de bine sau de rau ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karcsika Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 piano pianisimo este cel din capat dupa care vine pianisimo...mezzoforte este mijloc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfantuJimmy Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 nu m-am prins...dar nu conteaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 o problema de logica si retorica juridica pentru INM-isti si nu numai In Camera avocatilor sunt 8 avocati: cunoscutii A., B. si P., dar si L., T., D., S. si M.. Fiecare dintre ei il are ca adversar in alt proces pe unul singur dintre ceilalti: L. il felicita la final pe S. pentru modul cum s-a aparat de adversar si a castigat procesul, in timp ce B. tocmai castigase procesul in care era avocat un prieten apropiat al lui L.. S. nu a avut ca adversar pe nici unul dintre cei 3 avocati celebri. Adversarul lui D. nu este S. si nici M., si nici unul dintre cei 3 avocati celebri. M. a castigat procesul. Cerinta: Scrieti pe cine a avut adversar L. Dar S? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfantuJimmy Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 adversarul lui S - T L - M (de asta cu L nu is sigur...cred k nu ai dat destule detalii despre L ..ar putea fi mai multi... de ex de A si P nu ai zis nimic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wanderer Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 de unde faza q 50 ?) Pai - 2=11 3=24 4=37 plus inca 13 ca la cazurile anterioare => 5=50. Era o gluma oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfantuJimmy Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 ah, u`r right ... macar am aflat adversarul lui S Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfantuJimmy Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Nu mai stie nimeni probleme ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karcsika Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 esti intro camera,cum poti sa vezi prin un perete de beton? nu ai voie sa ai ciocan sau alte unelte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EvilCat Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 esti intro camera,cum poti sa vezi prin un perete de beton? nu ai voie sa ai ciocan sau alte unelte Folosesti niste ochelari smecheri care iti permit sa vezi prin orice. [ochelari care ii ai pe ochi ca si cum ai avea niste ochelari normali deci nu se pun ca unelte] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzalcoatl Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 esti intro camera,cum poti sa vezi prin un perete de beton? nu ai voie sa ai ciocan sau alte unelte Dedublare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 esti intro camera,cum poti sa vezi prin un perete de beton? nu ai voie sa ai ciocan sau alte unelte Pai speram sa aiba o gaura sau fereastra atasata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightlight Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 " esti intro camera,cum poti sa vezi prin un perete de beton? nu ai voie sa ai ciocan sau alte unelte" 1. Dai cu capul 2. Te uiti peste perete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Gipsy glasses sau out of body experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 esti intro camera,cum poti sa vezi prin un perete de beton? nu ai voie sa ai ciocan sau alte unelte Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 (edited) Folosind fotoni cu lungime de undã suficient de scurtã poți "vedea" prin multe lucruri, chiar dacã ele sunt opace "spectrului vizibil" (de la cca. 390 la 750nm). ªtiu cã nu ãsta e rãspnsul cãutat dar e totuºi adevãrat PS: also, betonul poate fi ºi de genul ãsta: http://optics.org/cws/article/research/19184 Edited April 12, 2010 by FiveseveN Link to comment Share on other sites More sharing options...
karcsika Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 (edited) raspuns Les Paul 1960 simplu,te uiti prin o fereastra. pt ca este o camera normala bune raspunsuri,sugesti,mai ales FiveseveN ai ocolit spre partea tehnica,dar totusi raspunsul era cea mai simpla asta am citit dintro culegere de asemenea probleme(fun) si era la categoria grea Dar asta? prin munti intro casa mica locueste un om. mama sa a fost finlandeza tata era italian mama nu era religioasa tata era catolica omul era botezat catolic si nu este religios,dar este spiritual dece nu se poate inmormanta intrun cimitir mixt? Edited April 12, 2010 by karcsika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorel Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 raspuns Les Paul 1960 simplu,te uiti prin o fereastra. pt ca este o camera normala bune raspunsuri,sugesti,mai ales FiveseveN ai ocolit spre partea tehnica,dar totusi raspunsul era cea mai simpla asta am citit dintro culegere de asemenea probleme(fun) si era la categoria grea Dar asta? prin munti intro casa mica locueste un om. mama sa a fost finlandeza tata era italian mama nu era religioasa tata era catolica omul era botezat catolic si nu este religios,dar este spiritual dece nu se poate inmormanta intrun cimitir mixt? pentru ca n-a murit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 (edited) raspuns Les Paul 1960 simplu,te uiti prin o fereastra. pt ca este o camera normala N-ai zis cã e "normalã"... Dar, daca e într-o camerã de detenție? Fãrã fereastrã, sau cu aerator la 3 metri înãlțime... Dar într-o camerã de trecere, doar cu uºi ? Camera de bicicletã ºtiu cã nu se pune cã nu-i de beton...ªi nici camera video... Dar într-o camerã de ardere, gata de incinerare ºi-ți revii la viațã ,printr-un miracol... Morbid, nu? Semnat : Preºedintele Camerei de Comerț... Edited April 12, 2010 by ramurel Link to comment Share on other sites More sharing options...
karcsika Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Gorel,dap Ramurel ai undeva dreptate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts