www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vlãduþ Dezgropatul

Active Members
  • Posts

    221
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Constanta

Vlãduþ Dezgropatul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. Posta Romana m-a surprins placut in ultima vreme. Am avut de trimis vreo 10 colete in tara si unul in strainatate. Toate, inclusiv cel trimis in Austria, au ajuns in 3-4 zile la destinatie. Ce nu-mi convine este ca au crescut exagerat de mult preturile. 10 lei pentru un colet mic trimis in tara prin Posta Romana mi se pare foarte scump.
  2. Wow, arata foarte interesant. Parca m-ar tenta sa-mi vand actuala Aria AW-20 doar ca s-o inlocuiesc cu chitara de mai sus, care pare foarte sexy. Stie cineva mai multe despre modelul de mai sus? Ar merita achizitia? Are actiunea un pic cam mare (poza a sasea) sau mi se pare mie? Also, tocmai are vreun sistem de calificative sau altceva dupa care sa-ti dai seama cat de serios este vanzatorul?
  3. ªi tu eºti fan adevãrat sau nu?
  4. Pãi hai cã-ți demonstrez eu, numai zi cum facem. Mã duc sã fac poze sau vii tu singur ºi te convingi?
  5. Dupã ce faci asta, te duci la tatãl tãu, îi prezinți piesa aºa cum ți-a ieºit ție pânã la momentul respectiv, iar când tatãl tãu va spune "Îmi pare rãu, fiule, nu-ți cumpãr chitara, mai ai mult de exersat!", îți poți scoate triumfãtor noua chitarã Ibanez de sub pat ºi sã i-o fluturi în fața ochilor, dupã care sã bagi un solo nervos de Slash ºi sã pleci din camerã.
  6. Eºti tare rãu, motane. Când o sã calci într-adevãr prin magazinul din Constanța, sã mai postezi o datã aici ca sã-mi spui c-am avut dreptate. Pânã atunci, fã pe ºmecherul în altã parte.
  7. Asta dacã "tot ce îți trebuie" înseamnã chitare Ibanez, cã altceva nu prea gãseºti acolo.
  8. Hei, stiti ce altceva mai contribuie la uciderea motociclistilor? Faptul ca unii din ei sunt niste idioti sinistri si gonesc cu peste 100 la ora prin oras! LOL!
  9. Nicicand n-a zis cineva un adevar mai mare.
  10. Muama frate, ce muzica veche asculta ala! Muzica fosilizata, smor io!
  11. Same here, dar nu prea merita 300 ron numai pentru Rammstein, avand in vedere ca restul trupelor din ziua aia nu ma intereseaza. Si da, stiu ca-i bilet si la 200 ron, dar e homo rau sa stai in fundul gradinii cand ai putea sa stai in fata scenei si sa ai sansa sa te scuipe Till sau ceva.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.