Cosu Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Red - serios, punctual, per total super! Imi pare rau ca n-am apucat sa stam mai mult la taclale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Brenn - serios, a trimis pedala destul de repede, fara surprize, corect, cum era normal, chiar mi-a lasat si o baterie functionala in ea, deci 5***** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Distorsed Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Cum au zis si altii zic si eu, gigimarga ruleaza, rabdator, serios, foarte atent la detalii, recomand cu caldura orice tranzactie cu dumnealui!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Cum au zis si altii zic si eu, gigimarga ruleaza, rabdator, serios, foarte atent la detalii, recomand cu caldura orice tranzactie cu dumnealui!! Asa este! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Multumesc pentru aprecierile pozitive Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanciub8a Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 userul alex_omul este de incredere, mi'a trimis niste accesorii de la cluj (pt care ii multumesc ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 madmozart - serios si amabil, a trimis pedala destul de repede, pedala in stare perfecta de functionare (pedal tuner pt-100 fender) :) pacat ca cei de la fancourier sunt niste tembeli cum scrie la carte si am calculat cu gica ala care mi-a adus-o de vreo 3 ori pretul pe transport.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musaro Adriano Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Despre CIUBZ: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=22317 ANUNT PENTRU TOTI: Foarte neserios baiatul acest!!! Scriu aceasta postare pentru sa anunt la toti baieti care vrea sa se apuce sa cumpere ceva de la baiatul acest care aduce scule americane din 'moldavia'?? Sa stie toata lume la ce trebuie sa se astepte!!! Ma rog, dupa atatea telefoane (specific ca sunam de la ploiesti la un numar din strainatate, moldavia, ma rog...) trebuia sa vina coletu (era vorba de un pedal bb preamp) pe 27 MAI!!! Descoper dupa nu stiu cate telefoane ca 'baiatul' era la mare... Pana aici toate bine, se intorce pe 1 iunie din anatalya linistit (culme ca a si postat mai deasupra cu mandrie faptul ca a fost in anatalia..)si il sun si ma zice ' Da cum sa nu, coletu este in drum spre bucuresti....' MARE MINCIUNA, il sun iaras dupa o septmana si ma zice ca se resolva repede.....acu am ajuns la 19 IUNIE si inca astept coletu cu pedala si nici macar nu mai raspunde la telefon, este o mesajerie vocala care zice: LASATI UN SMS!!!!!!!!!!!!! Sincer vorbind dadam 180 de euro cand la toman este 220 NOU!!! AUSI ceva Domnul Ciobanul, pedala aceea nu te mai deranja sal trimiti, poti sa til bagi in CUR!!!!!!! Scusatima baieti dar cred ca am cheltuit mai mult de telefoane decat de de pedala si sper cca postare mea sa fie de folos la alti prieteni pe rgc sa nu pateasca ce am patit eu. Numai bine si scuze de off topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Despre CIUBZ: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=22317ANUNT PENTRU TOTI: Foarte neserios baiatul acest!!! Scriu aceasta postare pentru sa anunt la toti baieti care vrea sa se apuce sa cumpere ceva de la baiatul acest care aduce scule americane din 'moldavia'?? Sa stie toata lume la ce trebuie sa se astepte!!! Ma rog, dupa atatea telefoane (specific ca sunam de la ploiesti la un numar din strainatate, moldavia, ma rog...) trebuia sa vina coletu (era vorba de un pedal bb preamp) pe 27 MAI!!! Descoper dupa nu stiu cate telefoane ca 'baiatul' era la mare... Pana aici toate bine, se intorce pe 1 iunie din anatalya linistit (culme ca a si postat mai deasupra cu mandrie faptul ca a fost in anatalia..)si il sun si ma zice ' Da cum sa nu, coletu este in drum spre bucuresti....' MARE MINCIUNA, il sun iaras dupa o septmana si ma zice ca se resolva repede.....acu am ajuns la 19 IUNIE si inca astept coletu cu pedala si nici macar nu mai raspunde la telefon, este o mesajerie vocala care zice: LASATI UN SMS!!!!!!!!!!!!! Sincer vorbind dadam 180 de euro cand la toman este 220 NOU!!! AUSI ceva Domnul Ciobanul, pedala aceea nu te mai deranja sal trimiti, poti sa til bagi in CUR!!!!!!! Scusatima baieti dar cred ca am cheltuit mai mult de telefoane decat de de pedala si sper cca postare mea sa fie de folos la alti prieteni pe rgc sa nu pateasca ce am patit eu. Numai bine si scuze de off topic. E foarte urat ca se intampla asta. Banii de pedala i-ai trimis inainte sau este ramburs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musaro Adriano Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Salut cosu, Te ai tuns frate???? Aniway, nu, Doamne Fereste ca bani erau ramburs, cu postare mea nu am vrut sa fac un rao gratuit nimanui, nu este de mine, dar stiti cu toti cum este cand astepti un colet si nu ajunge niciodata, in plus ma dat peste cap bataia de joc...ausi tu...este in drum spre bucuresti.... Tare de tot. Cosu, daca imi zicea ca coletu putea sal trimita peste o luna sau ca intarzia un pic nu erau probleme dar dupa o luna nici nu mai raspunde la telefon...este culme!! Ce sa zic, am cumparat multe prin RGC si am vandut multe, eu am fost mereu multumit de toti, si de tine de latfel si acu ca stiu de rubrica aceasta iao ocasie sa va multumesc pe toti. Aceasi chestie era cand trimiteam eu colete la baieti de pe rgc, sa intamplat in cel mai rao caz ca am intarziat 1 zile pentru ca eram foarte ocupat dar cum puneam coletu sunam imediat pe interesat sa i zic ca este plecat si sa i do nr. de colet, pentru ca STIU ce inseamna sa astepti un colet, in particolare cand este vorba de 'jucariile noastre'. Merci inca o data!! Numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Asa este! multumesc tuturor de aprecieri...dar mai usor ca-mi cresc coarne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Legion Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 cata.psycho Feriti-va de el daca spune ca vrea sa cumpere ceva. Cuvantul "neserios" e putin spus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Falling_into_infinity: un cumparator corect si o prezenta deosebit de agreabila in persoana. Sa se bucure dumnealui de scula si sa aiba parte numa' de tranzactii meseriase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falling_into_infinity Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Mr. Chiperion - o placere sa faci afaceri cu dinsul. Recomand! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Legion Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 Sunt nevoit sa ma alatur corului si sa-l recomand tuturor pe gigimarga Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 +1...gigimarga este intr-adevar un om deosebit:)am auzit ca si-a facut o "ditamai vila" pt pedale:)))stim noi;) recomand si eu tuturor pe acest om Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 Sunt nevoit sa ma alatur corului si sa-l recomand tuturor pe gigimarga +1 gigimarga , m-a ajutat sa repar un Metal Muff pe care l-am cumparat stricat de la un anumit user de pe forum (astea sunt riscurile cand cumperi prin posta, omul spusese ca e perfecta si intr-adevar era perfect stricata) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Multumesc Legion, dani si Blackthorn...mi-a facut placere sa ne intalnim (si sper sa ne mai intalnim)! O mentiune pentru dani care-i mare mester la "vile" de pedale si care m-a asteptat 3 ore in Gara de Nord ca sa-mi dea pedalboard-ul (sedinta-i sedinta!)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Pun ºi eu o listã a forumiºtilor cu care am fãcut tranzacții (vânzãri, cumpãrãri, schimburi) ºi care din punctul meu de vedere sînt de încredere: IRON MIKE, MIEZU, ADMIRAL ANDREWS, EDMOND, BAU BAU, MIHUBRAVE, MR. FRITZ, TOM SAWYER, BARBAROSSA, SUPERMAN, MARIUS T, ALEX STRAT 69, FREELANCER, ALEXYZ, ABWEHR. I-am trecut în ordinea în care mi i-am amintit ºi-mi cer scuze dacã am omis pe cineva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 apelati cu incredere la gyzmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 apelati cu incredere la gyzmo ...si la Arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Si la igorr. A pleasure doin' business with him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 (edited) ...si la Arosulescu riffsjohn de asemenea, un baiat jos cu palaria Edited September 20, 2008 by arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 +10 pentru guitarsarpe si johnu1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 numai de bine despre : madmax924, kapak, gigiflex si stratfan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulfhednar Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Da, Stratfan e foarte punctual si serios, un plus si de la mine. Iar Jimmy Slang e foarte foarte de treaba, e o placere sa vorbesti cu el, si este de asemenea serios. Apelati/Cumparati cu incredere de la el. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladxus Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 (edited) Iulin, mare om, mare caracter Edited October 8, 2008 by Vladxus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Iulin, mare om, mare caracter sa traiesti asemenea si matale Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Nu erai tu ma, era iulin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Mihaitarta super de treaba, cumparati cu incredere de la el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts