Guest Johnny I Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 here I go: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 ^ nice amp Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Nu pot sa ma abtin, trebuie sa anunt Tocmai am luat din vama noua mea chitara, o Schecter C1 Classic. Sunt topit Luni maxim aveti si poze >< Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpaulro Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Postati aici poze cu chitarele voastre. De preferinta poze facute de voi cu obiectul real . NU postati poze luate de pe siteuri spunand asta e a mea numai ca e rosie are 7 corzi si humbuckere in loc de singlecoilui O sa scotocesc poze cu chitarele mele si deseara o sa postez si eu Hai copii laudati-va eu si fenderul Ampu facut de mine charvelul by Jackson (1+1+humbuck+1vol+1tone+Floydrose) serial nr 327507 Cine stie cum identific cine a cumparat sau a cui a fost chitara? pe net nu am gasit seria intre serii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Pai in fata serialului trebuia sa ai si doua litere sau una singura nush... Eu asa stiam. Cel putin la bass-ul Fender asa este. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Nu pot sa ma abtin, trebuie sa anunt Tocmai am luat din vama noua mea chitara, o Schecter C1 Classic. Sunt topit Luni maxim aveti si poze >< ohoho, s-o stapanesti sanatos george, abia astept pozele:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpaulro Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 (edited) Pai in fata serialului trebuia sa ai si doua litere sau una singura nush... Eu asa stiam. Cel putin la bass-ul Fender asa este. pe tablitza scrie Charvel By jackson o adresa din state si ridicat nu gravat serialul 327507 deseara pun poza mai detaliata cu tablitza, dar stiti vreo adresa de astia ca pe net nu e nici una doar de la dealeri dar de la productie sau office nu am gasit nici la charvel nici la Jackson si nici la Fender nu mi-au raspuns(marcile aste sunt luate de Fender ) Edited January 20, 2006 by cpaulro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Auch ce bou sunt ! Acum am vazut ca nu e Fender... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 @cpaulro frumos charvel-ul, sa-l canti sanatos! offtopic - si eu vreau !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpaulro Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 @cpaulro frumos charvel-ul, sa-l canti sanatos! offtopic - si eu vreau !!!!! mergi in UK acolo mai gasesti ca sunt rare de serie nu se fabrica. e charvel By Jackson 1200 £ second hand sau 2700$ custom made Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Nu pot sa ma abtin, trebuie sa anunt Tocmai am luat din vama noua mea chitara, o Schecter C1 Classic. Sunt topit Luni maxim aveti si poze >< aha...deci pan la urma pe aia ai ramas...congrats...e meseriasa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 (edited) Uite, am reusit sa fac o poza. Sper ca e destul de clara. E string-thru, neck-thru, Grover Tuners, Schaller bridge, EMG 81 - 89. Construction quality e maxim. Nu degeaba e comparata chitara asta tot timpul cu PRS A, si sustainul este infinit........... Edited January 25, 2006 by George Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Uite, am reusit sa fac o poza. Sper ca e destul de clara. E string-thru, neck-thru, Grover Tuners, Schaller bridge, EMG 81 - 89. Construction quality e maxim. Nu degeaba e comparata chitara asta tot timpul cu PRS A, si sustainul este infinit........... E de-a dreptul superba, si imi imaginez ca suna pe masura; s-o stapanesti sanatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
boondak Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Uite, am reusit sa fac o poza. Sper ca e destul de clara. E string-thru, neck-thru, Grover Tuners, Schaller bridge, EMG 81 - 89. Construction quality e maxim. Nu degeaba e comparata chitara asta tot timpul cu PRS A, si sustainul este infinit........... aaaaaaaaaaaa schecter c1 classic de unde ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Reuniune de familie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Super tari chitarele tale michel2233. Schimba si tu corzile la double-sixu ala (par cam vechiute ) si poate pui o inregistrare cu ea (ca daca tin minte bine, n-ai pus? ) daca ai timp si chef Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Super tari chitarele tale michel2233. Schimba si tu corzile la double-sixu ala (par cam vechiute ) si poate pui o inregistrare cu ea (ca daca tin minte bine, n-ai pus? ) daca ai timp si chef Corzile le-am pus de curand .. sunt romanesti insa ... pana sa se aseze si ele un pic deja s-au cojit ... nu am doza inca pe chitara dar am sa-i pun .. am sa postez eu ceva si cu chitara pe la urma .. sa ma mai desmortesc un pic ca nu am mai cantat de multicel la chitara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 holy heck!! resonator bass oau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 yeah... ai dreptate... damm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Uite, am reusit sa fac o poza. Sper ca e destul de clara. E string-thru, neck-thru, Grover Tuners, Schaller bridge, EMG 81 - 89. Construction quality e maxim. Nu degeaba e comparata chitara asta tot timpul cu PRS A, si sustainul este infinit........... Georgele, frumoasa-i mah, trai-ti-ar da stai asa sa-mi vina si mie vâsla si te provoc la o poza in comun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Ete şi mândria mea (she's my "pride & joy"). Este un Jackson SL-2H custom, pe care l-am luat la second, dar zic eu - it's a tool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gnrmarius Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Tare Jackson-ul!Sa-l stapanesti sanatos,tata!vad ca are si niste modificari pe ici pe colo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Reuniune de familie ... Shefu, p-aia mica si rosie n-o vinzi ? Hai ca face asta micu al meu 3 ani in curand si e un super cadou chitarutza aia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Tare Jackson-ul!Sa-l stapanesti sanatos,tata!vad ca are si niste modificari pe ici pe colo! mulţumesc. aşa l-am cumpărat (Jegsănu), cu Roland Gk-2A gata instalat, dar din păcate nu mă încântă în mod deosebit sound-urile sintetice de pe VG-8 sau VG-88. Am vrut să o scot (Gk-2-ul), dar au băgat un adeziv beton cei care au instalat doza şi nu se poate lua jos decât cu riscul de a deteriora rău faţa ghitării, aşa că am renunţat. Oricum folosesc doar SD-urile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 In sfarsit mi-am luat si eu un Jackson(DK2), mi se pare o scula extraordinara(la banii ei). Deocamdata pun pozele facute de fostul propietar. Promit sa postez si eu poze, cand o sa-i fac. Mersi Trex! Mersi RGC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Roscata este superba Ti-ar veni sa crezi, cosu a refuzat Musicman-ul original dupa care e copiata aia!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmc Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 azi mi-o venit: fender japan 87, cu niste modificari pe el (inclusiv un dimarzio fast track). Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 azi mi-o venit: fender japan 87, cu niste modificari pe el (inclusiv un dimarzio fast track). ce *****! numai eu n-am bani de chitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Nici eu n-aveam la virsta ta, stai linistit De fapt nici acum nu prea am... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BCRich Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 (edited) Nu am poze fara fatza mea, numai cu chitarile. 1. Washburn Dime 333 2.B.C.Rich Warlock USA L.A. California (aia mare) restul sunt facute de mine,una deja e cadou data prietenei mele. Edited February 8, 2006 by BCRich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts