Les Paul 1960 Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Eu cred ca nu trebuie sa mai insistam sa primim un raspuns de la ceilalti si sa presupunem ca sunt de acord cu ''clauzele'' propuse. Sa incepem votul final si sa vedem ce iese, pentru ca vine Aprilie peste noi si trebuie sa facem rezervare. Eu raman totusi la parerea ca e de mers in zona Bicaz sau o zona mai putin plina de turisti deranjanti. Sau daca nu, mergem la mare, intr-o zona mai retrasa si e gata treaba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 hmmm any new entries allowed? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 19, 2014 Author Share Posted March 19, 2014 hmmm any new entries allowed? Of course! Zi unde, cand si cu cine vrei si esti pe lista Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 19, 2014 Author Share Posted March 19, 2014 (edited) @Les Paul 1960: Corect, deja cred ca putem vota. Cat despre mare, personal nu cred ca e o idee prea buna. Ar iesi debandada prea mare iar daca te refereai la o zona (mai) virgina gen Corbu, Vadu deja dai in alte probleme de logistica. Vama nu mai intra la zone retrase iar in afara de astea mie imi cam scapa locatiile unde sa nu gasesti pitzi, manele sau buntzi-buntzi. O pensiune faina la munte cred ca e perfect pentru ce ne trebuie tura asta. Parerea mea... Edited March 19, 2014 by sam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Da, si eu zic la fel, nu e de noi marea (acum), cum o sa bem la 40 de grade afara? Bicaz imi place foarte mult. E aproape si Duraul, Izvorul Muntelui, Lacul Rosu (cu Cheile Bicazului aferente), o zona superba. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 (edited) Insotitori: 1 Locatie: oriunde in principiu, si mare si munte, insa zic eu ca ar fi ok sa fie cat de cat accesibil cu trenul (no car here si banuiesc k si altii). Plus ca tren = locatie cat de cat cunoscuta = avem ce face si in afara de chillout la umbra bradului Perioada: preferat 1 august - 15 august (concediu), insa si mai devreme/tarziu daca e in weekend (deh, job ) Edited March 19, 2014 by otringal Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 19, 2014 Author Share Posted March 19, 2014 @otringal: Welcome aboard! Atasez lista actualizata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 thanks man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Souca Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 poti sa completezi si la mine ca oriunde si oricand dupa 1 iulie. inainte numa in weekend. eu prefer la munte. insotitori 0 deocamdata. o sa anunt daca cumva conving pe cineva. n'am citit demult ce s'a mai discutat, dar o sa ducem macar o chitara, un bas si o toba sa ne distram? as pune si eu la bataie o scula doua 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 fara instrumente degeaba mai merem parerea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 super locatie nu ne deranjeaza nimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 21, 2014 Author Share Posted March 21, 2014 Tabel actualizat Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 28, 2014 Author Share Posted March 28, 2014 Hai sa incercam si noi sa stabilim locatia, vreti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Ok, vad ca sunt multi care au spus oriunde, ar fi dragut daca si ei si-ar expima o minima preferinta ca sa avem o majoritate pentru o zona si aia sa ramana. M-am uitat pe tabel si nu avem inca o majoritate, deci nu putem sa spunem ''mergem acolo''. Asa putem sa mergem si la Praid dar e departe, sau zona Cavnic, la fel de departe, Detunate...departe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 28, 2014 Author Share Posted March 28, 2014 (edited) Corect, cei cu 'oriunde' sa aleaga macar o regiune pentru ca nu ajungem nicaieri in felul asta plus ca asa cum spunea si LP nu avem inca o majoritate pentru a decite in numele lor. Edited March 28, 2014 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Acuma fac poll, cei care au spus oriunde sau nu au spus nimic, vor alege dintre propunerile facute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 (edited) LP tu inafara de vizitat geologie mai ai si alt criteriu dupa care-ti alegi locatiile? ) de ce nu vrei delta sa vezi niste ripple marks? Edited March 28, 2014 by Deenman 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Imi strici toata combinatia ), eu vreau sa vin neaparat cu ciocanul si sa am pretext pentru a face putin teren )))). LP tu inafara de vizitat geologie mai ai si alt criteriu dupa care-ti alegi locatiile? ) de ce nu vrei delta sa vezi niste ripple marks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Stimati colegi, se voteaza AICI. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
levi.h Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Ma bag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 28, 2014 Author Share Posted March 28, 2014 Ma bag! Numar de insotitori (daca e cazul), locatie si perioada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 (edited) Numar de insotitori (daca e cazul), locatie si perioada. Nu mai, gata, perioada e dupa 1.07, locatia a votat-o deja. Alte locatii nu mai propunem, a fost timp destul de la Craciun incoace. De-acuma, cine se inscrie este binevenit sa vina singur, cuplu sau mai multi, dar la locatia votata deja si la data pe care o vom stabili in curand, cand se va inchide acest vot. Dupa ce am facut rezervare la cabana nu mai putem schimba data. Edited March 28, 2014 by George M. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothmans Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Vin si eu . Nr insotitori ; 0 Locatie : De preferat la munte Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 30, 2014 Author Share Posted March 30, 2014 (edited) Vin si eu . Nr insotitori ; 0 Locatie : De preferat la munte Bine ai venit! Cum a spus si George M. de acum incolo cine vrea sa se alature o poate face dar nu mai poate opta pentru zona sau perioada. Perioada va fi dupa 1 iulie iar zona va fi aleasa prin vot dintre cele propuse pana acum. Votul se poate face aici insa numai de catre cei care s-au inscris. Mai mult decat atat, cei care intentioneaza sa participe si nu s-au inscris inca ar trebui sa se cam grabeasca pentru in aprilie eu zic sa rezervam pensiunea pentru a avea de unde alege si e important sa stim cati vom fi. Atasez tabelul actualizat. Edited March 30, 2014 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Salut, Având în vedere că (teoretic) vom fi destul de mulţi şi că sunt printre noi oameni care nu cunosc personal pe nimeni de pe forum (ca mine), propun dotarea din timp cu ecusoane pe care să fie trecut: RGC username:_____________ Prenume/Nume:_____________ Trupa:____________________ Asta doar pentru început, ca să nu fim nevoiţi să facem faze de genul: "-Salut sunt Marius. -Salut sunt X -Tu care eşti de pe forum?" ...pentru că apoi... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 propun RGC username: _____________ Prenume/Nume: _____________ Trupa: ____________________ Oras: _____________________ ca mai mult ca sigur o sa intrebam apoi p toti "da' tu de unde esti?" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 RGC username: _____________ Prenume/Nume: _____________ Trupa: ____________________ Oras: _____________________ CNP: ______________________ (sa verificam informatiile) )))) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Trebuie si grupa de sange + probe de scaun/urina? Serios, eu zic ca daca o sa ne imprietenim asa de bine, o sa retinem ulterior care de unde ii si cum il cheama. Dar dupa ce bem, probabil nu va conta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 iestem douaj'noua cam multi pt 2 zile eu cred ca si dupa ce o sa plecam o sa avem lipsuri gen: <<discutie in masina, la intoarcere>> - mama ce ma dispera ala .. - care? - ala de era mai inalt si tot se dadea el ca a cantat cu nush cine, plm ... - aaa pleata ala cu gagiga-sa aia dusa? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cognek Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 pe mine ma cunoaste toti... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts