www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

levi.h

Active Members
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by levi.h

  1. Salut. Plec din țară și nu vreau să-l car după mine, și-a făcut treaba vre-o 15 cântări și tot atâtea repetiții, mai are și țipla pe el. Poze când ajung la sala.
  2. Salut. Vând Framus Diablo, an de fabricație 2009, stare foarte bună, un stratocaster pe steroizi.
  3. Salutare, De ceva vreme sunt posesorul unui Kemper Stage Profiler si sunt multumit de cum suna, problema este ca eu folosesc doar doua simulatoare de amp , Fender Deluxe si Mesa Rectifire, imi cam pare ca nu isi are rostul toata instalatia doar pentru atat. Am vazut ca au aparut tot felul de pedale mici ce in prezentari suna bine dar m-am gandit ca e mai bine sa cer un sfat... Ideal mi-as dori o pedala mica in care sa pot transfera tonurile de pe Kemper, sau ceva care sa aiba un ton bun de clean si un distors similar Mesa . Strymon Iridium l-am auzit cum suna dar e prea britanic pentru gustul meu distorsul.... Ce solutie imi recomandati?
  4. Salutare, Ma intereseaza un head Mesa Boogie cat mai mic, cu 5 band graphic eq, de preferat ar fi un Mark V de 35 de w. NoRock!
  5. E acelasi care acum ceva vreme a pus un Strat cu poze luate de pe net, a fost sesizat cazul, acum incearca din nou.... https://www.olx.ro/oferta/chitara-fender-stratocaster-ideal-cadou-de-craciun-IDd5YrV.html#908ef2080c
  6. https://www.olx.ro/oferta/gibson-firebird-2013-usa-IDd7FaH.html A revenit domnul Geo......
  7. Doua difuzoare de 10, 60 W, reverb, chorus, intrare microfon, usoare semne de uzura, suna foarte bine. Schimb cu electro-acustica.
  8. E un domeniu nou pentru mine, daca ma poate ajuta cineva platesc.
  9. Salut, Am nevoie de ajutor cu programarea midi, pentru un Tc Electronic G Major 2 + Rocktron Midi Mate. 0745615092
  10. Un pedal looper foarte bun, nu necesita alimentare.
  11. https://magazinuldemuzica.ro/Crest-Audio-CPX-2600-_-56473.html Foarte putin folosit.
  12. Poate te intereseaza ceva..https://www.olx.ro/oferta/pedale-efect-chitara-ibanez-soundtank-IDbq1X6.html#10ad685ca4
  13. Am utat sa mentionez ca are boost incorporat.
  14. Gibson Studio din "95, cu burstbucker 2 si 3, cheite blocabile, chitara in stare foarte buna in ciuda varstei, suna bine pe orice.
  15. PDB-ul Palmer si continutul ies de la vanzare.
  16. Am vrut sa spun ca nu l-as da, ar trebui sa primesc o oferta de nerefuzat pentru a renunța la el.... Folosiți mesageria pentru eventuale întrebări.
  17. Pedalboard 90×40 cu husa 150 lei. Case profi Bogdan Made,(a fost in el un TC Electronic G System si o pedala de wah, deci e destul de spatios) 350 lei. BCB 60 modat ,intr-o ureche de prindere,(merge si cu una...) 150 lei Alesis Guitar Link, 300 lei. Looper Radial Big Shot Fx 300 lei. Palmer Pedal Bay 80, 300 lei. Octaswich 2, 850 lei. Boss NS 2, 250 lei. TC Electronic Politune, 250 lei. EHX Small Clone, 150 lei. EVH Phaze 90 Copie( foarte reusita) 150 lei. MXR Micro Amp Booster 250 lei. Ibanez-ul Ts 808 suna atat de bine incat nu l-as da....La fel cu Wah-ul...MXR Carbon Copy,... tare rau imi pare daca il vrea mortis cineva..... Toate sculele si-au facut foarte bine treaba de-a lungul timpului, le-am cantat bine si nu m-au dezamagit, le dau pentru ca am probleme cu spatele, nu mai pot cara scule grele........in ultima perioada am tot folosit un Tech 21 Rk 5 si e pacat sa se puna praful pe ele..... PDB-ul Palmer impeuna cu pedalele l-am folosit 4 cable cu Mesa Boogie DC 5 si functioneaza brici, timp de un an am tot experimentat pana sa gasesc formula asta, daca cineva ia tot,( si Mesa ar fi ideal) discutam bine la pret. NoRock!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.