Pava Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 S-a facut Pava(rotti)! Am sa vin in zbooor pana la sala si o probam! Bafta in Club A! merci, merci, esti invitatul nostru.. 1
ggg Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Este fascinant sa vezi cum o chitara destul de veche poate fi facuta din nou scoata sunete . Dar ce ma surprinde este faptul ca griful desi nu are tija , nu s-a strambat. Sau tija nu se vede din poze ? Felicitari !!! 1
Ibanozzi Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Nu, nu are nici o tija... Pur si simplu un lemn de foarte buna calitate! 1
Ibanozzi Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Intre timp..., s-a mai marit colectia cu ceva bun... 6
TheZKD Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Intre timp..., s-a mai marit colectia cu ceva bun... Deci da . 1
Ibanozzi Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Da, da, daaaa! Original cherry sunburst... Revin cu poze mai in detaliu...
Ibanozzi Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 Pai chief , din pacate la asta cu cutaway nu am poze decat before and after deoarece mi s-a busit cardul pe care aveam toate fotografiile... Totusi, mai ia de vezi 3 fotografii cu penultima achizitie (spate de paltin intaia , originala 100%, in afara de retastare, nu prea am avut ce sa-i fac! ) Am spus penultima, pentru ca intre timp am mai achizitionat un archtop intr-o stare mai mult decat jalnica, fostul proprietar, ca sa nu se mai chinuie sa-i lipeasca fata, s-a gandit mai bine sa-i puna un colant... A salvat-o spatele din paltin cret, care este deosebit si am decis sa-i dau o sansa si acestei chitari! Ce o sa iasa si din asta..., ramane sa vedem! 3
hemmy Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 servus ultima am vrut sa o iau eu dar m-am razgandit , surubul de la imbinare dintre grif si corp ce diametru lungime si cap are ?multumesc 1
Liviu.Pop Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Mai, omule, da' unde le gasesti? Eu, pana ce le-am vazut pe forumu' asta, nu am intalnit niciun exemplar, si nu sunt prea tinerel 1
TheZKD Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Pai chief , din pacate la asta cu cutaway nu am poze decat before and after deoarece mi s-a busit cardul pe care aveam toate fotografiile... Totusi, mai ia de vezi 3 fotografii cu penultima achizitie (spate de paltin intaia , originala 100%, in afara de retastare, nu prea am avut ce sa-i fac! ) Am spus penultima, pentru ca intre timp am mai achizitionat un archtop intr-o stare mai mult decat jalnica, fostul proprietar, ca sa nu se mai chinuie sa-i lipeasca fata, s-a gandit mai bine sa-i puna un colant... A salvat-o spatele din paltin cret, care este deosebit si am decis sa-i dau o sansa si acestei chitari! Ce o sa iasa si din asta..., ramane sa vedem! Prietene cred ca ai un fetish destul de serios 1
Ibanozzi Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 (edited) servus ultima am vrut sa o iau eu dar m-am razgandit , surubul de la imbinare dintre grif si corp ce diametru lungime si cap are ?multumesc Salve! Sa stii ca initial, doar din poze si eu am avut mari dubii..., dar pe urma, dupa ce am vazut spatele si eclisele live, am zis..., de ce nu? Schimb blatul de bucatarie si iese o super chitara! Am sa verific maine si iti trimit toate masuratorile! Vrei cumva si o poza la surubul cu pricina? Numai bine! Mai, omule, da' unde le gasesti? Eu, pana ce le-am vazut pe forumu' asta, nu am intalnit niciun exemplar, si nu sunt prea tinerel Cine cauta... gaseste! Si s-ar putea sa mai fac rost de un exemplar deosebit (diferit de ce am pana acum ) in stare excelenta ..., in curand... I`LL BE BACK! Prietene cred ca ai un fetish destul de serios Ti-am raspuns deja un pic mai sus... Sunt incurabil... SA FIE CU F-URI..., SAU MACAR CEVA ASEMANATOR... DAAAAA! Blat de bucatarie. Curat..., murdar..., Coane Georgica! Edited March 17, 2014 by Ibanozzi
Ibanozzi Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 servus ultima am vrut sa o iau eu dar m-am razgandit , surubul de la imbinare dintre grif si corp ce diametru lungime si cap are ?multumesc Revin cu promisiunea , iata pozele cu masuratorile surubului de la imbinarea dintre corp si grif la archtop...
13Todesengel Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 (edited) Cristi , care e diferenta de "zgomot" intre ele ? Imi place mult aia neagra , modelul acela sa fiu mai exact . Edited April 4, 2014 by 13Todesengel
lefmir Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 De unde le iei, domnule, ca tare mult imi doresc si eu una! @13todesengel : cum mai merge cu broscareala?
Ibanozzi Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 Cristi , care e diferenta de "zgomot" intre ele ? Imi place mult aia neagra , modelul acela sa fiu mai exact . Pai, eu cred ca cel mai bine suna Doina cea neagra, dupa, vine foarte aproape Reghin-ul din `67 cu cutaway (cred ca totusi..., sunt un pic subiectiv, sunetul fiecareia este deosebit...) si pe ultimul loc, la mica distanta, cea sunburst... Dar te invit (cum te-am mai invitat deja de doua ori ) sa le probezi si sa te pronunti chiar tu care suna mai bine pentru urechile tale muzicale! De unde le iei, domnule, ca tare mult imi doresc si eu una! P.C.R. (Pile.Cunostinte.Relatii) Glumesc..., cumva ajung ele la mine... Cine cauta... gaseste! Si s-ar putea sa mai fac rost de un exemplar deosebit (diferit de ce am pana acum ) in stare excelenta ..., in curand... I`LL BE BACK! Dupa cum va spuneam, iata cateva fotografii cu noua achizitie, un exemplar deosebit si reusit Doina, cu numarul 390! 5
lefmir Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Nu vrei sa scapi si tu macar de una? Tare frumoase sunt! 3
Ibanozzi Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Pai... tocmai acum cand se mai pregateste inca o surata sa le tina companie! Plus ca mai astept si eu sa le creasca actiunile! Nu mai punem la socoteala ca vezi si tu cat de frumos le sta la toate impreuna... 2
Ibanozzi Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 (edited) Si apropo de haita..., Liviu..., s-a mai alaturat una in stare impecabila, din 1971 de data aceasta, gratie colegului skoda73! Si are si pickguard original, foarteeee..., MODERN! Edited May 17, 2014 by Ibanozzi 8
CiocanelBloodyCIocanel Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 pickguardu ala face totu'. eu zic sa-l tii montat. 1
Ibanozzi Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 Curse you...curse you... No, no, noooo... pickguardu ala face totu'. eu zic sa-l tii montat. Tinem, tinem... Blat de bucatarie. Mai tineti minte blatul de bucatarie? Cam asa arata acum... Mai este un pic de lucru la ea..., pardon, el , ma refer la blat! Adica de facut calusul, montat cordarul, pragus de os..., mizilicuri..., revin cu poz(n)e... 6
marcianpetrescu Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 nu sunt chitarist... habar nu am cum sunau chitarele astea cand erau noi, cum sunau in stadiul cand erau degradate si cum suna acuma si mai ales daca a meritat efortul de a fi restaurate... DAR.... cand vad cum au fost lucrate, cum arata restaurate... nu pot sa spun decat atat - RESPECT ! deci... se poate si in Romania !!! BRAVO ! 2
Recommended Posts