www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Moderator Mica Publicitate


dass101
 Share

Recommended Posts

Imi aduc aminte ca acum niste ani,imi daduse Cosu pm in care imi spunea sa nu mai postez comentarii de genu' "ok.";"misto","":))" si altele asemenea.Mi-a prins bine,zic eu..ca am invatat sa ma abtin atunci cand e cazul.

Tot asa ..mi-aduc aminte de un user care a folosit un cuvant care incepea cu bu si se termina cu langiu si tot asa..si-a luat ban pe 30 de zile "pana invata sa vorbeasca".

Pai acuma...isi iau tot arborele genealogic la scormonit si nu le zice nimeni nimic.. :nay: .

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Borsec, sunt mai multe probleme. Exista feedback-uri date aiurea, pe postari de la Pentru Începători, de exemplu, există negative date din răzbunare. Eu unul am considerat foarte util sistemul ăsta de feedback şi chiar mi-a fost util de cele mai multe ori, putând să-mi dau seama de un istoric al persoanei cu care fac trade-ul. Dar dacă sistemul nu este controlat deloc, tare mi-e că vor deveni nişte numere pe fond verde şi roşu fără absolut nici o relevanţă. Văzând că nu se gestionează treburile astea, voi fi mai atent dacă voi vrea să dau feedback negativ cuiva, ştiind că îmi pot lua cu uşurinţă 10 înapoi şi să rămân cu ele, aşteptând să fiu încoronat cel mai ţepar de pe rgc.

 

De asemenea, categoriile de la Mica Publicitate sunt foarte aglomerate. Nu se şterg anunţurile care nu respectă regulamentul, unii fac mai multe anunţuri pentru acelaşi produs, dau UP-uri când vor.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nu trebuie reeducat nimeni, trebuie restabilita ideea ca in aceasta comunitate are acces doar cine ii respecta citeva reguli elementare. Mie mi-e sila de nivelul la care s-a ajuns, si in general atitudini de genul asta se escaladeaza foarte rapid in lipsa unor masuri. In curind, in lipsa unor sanctiuni, genul asta de comentarii si stil de a trata comunitatea vor deveni o regula, nu o exceptie.

Edited by dass101
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

În principiu cam ce anume se reclamă aici ca fiind trist sau lipsit de bun simţ ? Vă referiţi la trasul ţepelor sau la injurii ? Ce anume e mai deranjant ?

Eu îmi închipui ca un moderator nu poate sa rezolve ţepe ... Cel mult poate opri cumva descărcările nervoase prin ban-uri, însă eu recunosc sincer că oricât de urâte şi necivilizate mi-ar părea replici de genul celor din topicul exemplificat mai sus, prefer să le citesc şi să ştiu de ele, pentru că-mi pot forma propria părere ( mie personal îmi spun foarte multe conversaţii de genul ăsta ), decât să dispară sub preş, ca şi când n-ar fi existat...

 

Presupun că nu se-aşteaptă cineva la reacţii Christoşiene, cu-ntors celălalt obraz, când îşi ia vreunul o ţeapă de multe sute de lei...

Şi, dacă e să vorbim cinstit, avem parte de fist-fight-uri şi la nivele mai înalte, pe teme de emisii de electroni , măsurători de unghiuri de undă, aşa că hai sa le rezolvăm şi pe alea, dacă tot e vorba, la o adică... Limbajul colorat e constant proporţional, să recunoaştem... Termenii diferă...

 

Zic şi io ™...

 

.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

E vorba de limbaj, nu de atentionarile de teapa. Reactii ca cele ale protagonistilor de mai sus nu au ce cauta, dupa parerea mea, pe acest forum, si cei care le folosesc de asemenea.

Nu cred in dreptatea celui mai tare in gura sau in pumn, dispute de genul asta isi au locul la colt de strada in cartierele marginase, nu pe un forum de oameni care impartasesc o pasiune. Nu mai vorbim ca unii dintre protagonisti nu folosesc forumul decit ca o extensie a okazii punct ro

 

Edited by dass101
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Se pot rezolva tepele, userii problema pot fi dati afara de tot.

 

Bulă, în timpul orelor pe coridor... Trece directorul...

-Bulă ce-i cu tine ?!

-Păi, dom'director, am tras o beşină urât mirositoare în timpul orei, iar doamna profesoară m-a dat afară din clasă... Iar ei au rămas înăuntru...

 

.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Se pot rezolva tepele, userii problema pot fi dati afara de tot.

 

Exact de-asta există feedback. Moderatorii sau administratorii n-ar avea de ce să se implice în tranzacţii. Forumul nu este altceva decât un "avizier" pe care ne este permis să ne punem anunţurile. Dacă luăm ţeapă, nu avem de ce să dăm vina pe "avizier", dar nici să aruncăm cu rahat în el. Dacă-l vezi pe unul cu feedback negativ, păi ar trebui să nu fii întreg la minte să ai încredere în el că va fi băiat de treabă cu tine.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Feedback-ul e un sistem prost, s-a mai discutat, se poate da feedback negativ fara nici o motivatie. Pina la urma topicul dedicat experientelor cu vinzatori/cumparatori e mai bun, acolo macar iti dai seama si din limbaj si reactii cu cine ai de-a face.

Problema noastra aici nu e ca nu se respecta regulile, intotdeauna vor exista oameni carora nu le pasa de ele, din ignoranta sau nesimtire, ci ca se pare ca nu mai e nimeni care sa ii sanctioneze si sa incerce sa pastreze ordinea. Vrem o comunitate civilizata, trebuie sa ne-o pazim. Eu cel putin vreau, poate unora le place asa

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ca să fiu constructiv, aş propune ca administratorii/moderatorii să blocheze topicul cu probleme de limbaj, însă să nu-l şteargă ! Never-ever !

Nu trebuie daţi afară ţepari... Lăsaţi sistemul de feedback să lucreze !

Şi de asemenea nu văd nici un motiv de a şterge cuiva conturi sub nici o formă ! Fac icter când văd câte unu' că vrea să i se şteargă contul şi toată activitatea... Ai fost beat acu' 4-5 ani şi ţi-a crescut măseaua de minte între timp ? Să-ţi fie de bine !

NU MAI ŞTERGEŢI, VĂ ROG, CONTURI, TOPICE ŞI POSTURI !

 

Ideea cu mutatul în Deşert e încă cea mai bună... Mutat, arhivat, închis... dar acolo şi vizibil pt cine vrea sa vadă şi sa ştie !

 

 

.

Edited by ramurel
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Eu ma ofer moderator pentru sectiunea de Mica Publicitate, daca intereseaza pe cineva. Si mie mi se pare de multa vreme ca e haos acolo (si nu numai). Va rog doar sa va ganditi ca baietii astia care au infiintat forumul asta (si am mai spus asta si in trecut) si care l-au intretinut pana acum, au facut-o PE TIMPUL LOR, si pe nervii lor. Noi toti beneficiem acum de rezultatul muncii lor. Daca ei nu au suficiente resurse (timp, nervi, disponibilitate, etc) sa gestioneze si sectiunea de Mica Publicitate, cum am mai spus, ma ofer voluntar. Cei care credem in comunitatea asta si vrem sa mearga trebuie sa ne implicam, nu sa ne lamentam de pe margine...

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Si eu ma ofer.N-am pretentii..unde este nevoie.Timp am,numai sa nu deranjeze pe nimeni ca am doar 16 ani.

 

Mai demult a fost un user aici care a dat o teapa. A trimis un procesor ambalat in carton lipit cu banda izolatoare.

 

Procesorul a ajuns sub forma unui puzzle, adik s-a ridicat un colet cu piese.

 

Drept urmare la data respectiva Cosu l-a dat afara de pe forum pe respectivul. Nu-mi sparg capul acuma sa caut unde e topicul si tot restul dar tin minte faza aia.

 

Se pot rezolva tepele, userii problema pot fi dati afara de tot.

Imi aduc aminte povestea,era un Zoom GFX8.Bine ca s-au luat masuri totusi,desi asta nu poate compensa gaura in bugetul cumparatorului..pe termen lung altfel sta treaba.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.