viobio Posted October 14, 2012 Author Share Posted October 14, 2012 Mersi eu Vio! Va pleca de la mine in curand. One last pic, da bine chestia mea alba langa chestia aia alba de sus! Bade Razvan ,arata bine ,asta dovedeste ca tot Banatul e "fruncea" Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 One last pic, da bine chestia mea alba langa chestia aia alba de sus! Chiar asta vroiam să spun. Mai ales peste câţiva ani, când o să mai culeagă şi lopata aia ceva jeg, exact gălbuiul ăla va fi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 ...si am constat ca totusi knobul de bass, lucreaza INVERS. Şi mie-mi place la un sound să fie acolo bas mai măricel... Îţi dai seama ca l-am dat potul ăla din prima la maxim şi auzindu-l, nici prin cap nu-mi trecuse să-l rotesc tocmai în sens invers. Păcat că nu a ajuns întîi la tine... Faine sample-uri. Da, uite ce bine se potriveşte cu chitara ta... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Prin moldova cand ajunge?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 (edited) Cand o reinvie CUUZAAA!!! Sa aflu cine era acel user din Orsova care dorea asa spunea Vio. Edited October 15, 2012 by Razvan S. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Ampul i-a fost trimis mai departe unui alt individ (om numit de Vio, nu stiu userul de pe RGC, sau daca are) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Daca ajunge si pe la iasi sa dati un semn de viata ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted October 16, 2012 Author Share Posted October 16, 2012 Daca ajunge si pe la iasi sa dati un semn de viata ceva... O sa ajunga si la tine ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Cand o reinvie CUUZAAA!!! Sa aflu cine era acel user din Orsova care dorea asa spunea Vio. Pe colegu' meu de trupa il cheama Cuza. O sa ajunga si la tine ! Uite si dovada ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 CHiar asa , daca ajunge la Iasi un PM ceva , sa fug si eu sa aud sa vad sa butonez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 (edited) da a fost si la mine. Cred ca va fi un amp foarte bun. Umpic prea pe inalte dupa gusturile mele. Cu inaltele la minim, cu prezenta la minim, tot ascutit mi s-a parut. Aici cred ca mai trebuie umblat. Apoi la aspect... cred ca acele holsuruburi laterale trebuie evitate... dau rau si nici nu fixeaza sasiul cum trebuie. Eu as pune 4 suruburi de jos in sus. Reverbul functioneaza dar parca se deschide o leaca prea tarziu. Trebuie dat aproape de maxim ca sa devina sesizabil. Eu l-as face sa se simta mai de pe la ora 10... Drive foarte bun. Cam aste este impresia mea. Mult succes constructorilor! Edited November 5, 2012 by arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 CHiar asa , daca ajunge la Iasi un PM ceva , sa fug si eu sa aud sa vad sa butonez La fel de entuziasmat ca si tine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted November 5, 2012 Author Share Posted November 5, 2012 da a fost si la mine. Cred ca va fi un amp foarte bun. Umpic prea pe inalte dupa gusturile mele. Cu inaltele la minim, cu prezenta la minim, tot ascutit mi s-a parut. Aici cred ca mai trebuie umblat. Apoi la aspect... cred ca acele holsuruburi laterale trebuie evitate... dau rau si nici nu fixeaza sasiul cum trebuie. Eu as pune 4 suruburi de jos in sus. Reverbul functioneaza dar parca se deschide o leaca prea tarziu. Trebuie dat aproape de maxim ca sa devina sesizabil. Eu l-as face sa se simta mai de pe la ora 10... Drive foarte bun. Cam aste este impresia mea. Mult succes constructorilor! multumesc pentru tot Andrei Ampul de serie nu o sa arate ca acel prototip,o sa tinem seama de parerile tuturor La fel de entuziasmat ca si tine... astept pe privat ,adresa,nume,tel si un angajament ca ampul o sa se intoarca in Bucuresti pe data de 22.11.2012,raspunzi de el!!!! angajamentul sa fie in acest topic returnarea sa se faca cu curier rapid,platesc eu taxele de transport 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Angajamentul mi-l iau...daca e cineva din aisi care doreste sa ilt esteze..sa vorbeasca cu mn..stabilim cum ne vedem...probam..lasam parerea...si fiecare e fericit.. Eu Hyplink imi iau angajamentul ca pe data de 22.11.2012 sa trimit headul inapoi la bucurestu cu curierul rapid catre userul viobio. Semnat: Hucanu Vlad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Si pe ce cabinet vrei sa probezi in Iasi headul respectiv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 (edited) eu momentan am un "cabinet" 2x12...cu niste dif tft...nu o sa il probez doar eu..o sa ivnit cat mai multi... de 16 ohmi parca...cabinet am... Edited November 5, 2012 by Hyplink Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted November 7, 2012 Author Share Posted November 7, 2012 miine ampul pleaca la Iasi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Angajamentul mi-l iau...daca e cineva din aisi care doreste sa ilt esteze..sa vorbeasca cu mn..stabilim cum ne vedem...probam..lasam parerea...si fiecare e fericit.. Eu Hyplink imi iau angajamentul ca pe data de 22.11.2012 sa trimit headul inapoi la bucurestu cu curierul rapid catre userul viobio. Semnat: Hucanu Vlad Daca pe 22 ampul trebuie sa fie in bucuresti trebuie sa il trimiti macar cu o zi inainte.Daca il trmiti pe 22 o sa ajunga pe 23.M-am bagat si eu aiurea in seama,dar macar vei fi sigur ca nu sunt probleme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 La cine vine mai exact? Ne întâlnim mai mulți la o sală în weekend? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 ampul o sa ajunga la mine...cine vera..care vrea..poate ne intalnim duminica si inchiriem pentru 2 ore la bucovina..sau in alta parte..sa il probati mai multi..si de trimis o sa il tirmit pe 20 ca sa fiu sigur ca nu am probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted November 8, 2012 Author Share Posted November 8, 2012 Ampul sa ajunga neaparat si la userii draugr( doua zile) si 57,poate trimite oricine ampul la Bucuresti Cine trimite ampul la Bucuresti sa ma contacteze la 0724156363 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Am inteles...draugur..sau 57..care vrea in timpul saptamanii il pot da ...si vineri sau weekendu viitor sa ne tianlnim..sa vedem..sau duminica cine vera..poate ne adunam mai multi la o sala ceva..headul a ajuns si e intact.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9oI3Q--BmAo&feature=colike Ceva inregistrat cu ampul..pe clean....itnarea de low..si cu reverb...nu e inregistrat foarte profi..nu e cine stie ce..doar sa va faceti o idee...mie unul imi place headul..are sunet frumos...nota 10 din 10... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 ampul va pleca miercuri la Fiveseven..si pe urma spre draugur( am2 fiind din iasi) cine doreste sa il contacteze pe fiveseven de miercuri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 So, mai sunt entuziaști ieșeni care vor să ne adunăm la o sală sau să-l butoneze acasă până pe 20/21? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 daca a ramas la itne mihai..o sa te rog daca il poti tirmite tu spre vio....?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Nu-i bai, dacă rămâne la mine până la final, dar poate vrea să-l mai vadă și altcineva până marți, eu mi-am satisfăcut curiozitatea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post viobio Posted November 27, 2012 Author Popular Post Share Posted November 27, 2012 (edited) in linie dreapta spre productia de serie Edited November 27, 2012 by viobio 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 in linie dreapta spre productia de serie Îmi place foarte mult varianta de "look" aleasă ! Simplu, compact... Nota 10 ! And "it's come in black" ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 16, 2013 Author Share Posted April 16, 2013 in linie dreapta spre productia de serie Amplificatorul de serie se poate cumpara DIRECT de la S.C. ELECTROMAGNETICA S.A. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts