gadjo Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 (edited) Salut. Am de facut pentru facultate un exercitiu de studiu online bazat pe chestionar. M-am gandit sa-i dau o utilitate folosindu-l pentru a crea o imagine asupra preferintelor membrilor forumului. Mai exact, mi-am propus sa determin odata pentru totdeauna cum ar arata chitara ideala pentru un RGC-ist. Chestionarul arata mai mult ca o comanda pentru o chitara custom, plus ceva intrebari de fond. Va rog sa ma ajutati, am nevoie de vreo 40 de raspunsuri pentru a avea un rezultat relevant. Chestionarul e aici si necesita sub 10 minute: https://spreadsheets...lFxeGc6MQ#gid=0 Voi publica pe acest thread rezultatele complete dupa ce adun suficiente date. Multumesc! Edited March 24, 2011 by gadjo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Poate te ajutã și asta: http://forums.rgc.ro/index.php?/topic/36536-statistica-morfologica/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bleeding Riff Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 O idee interesanta. Mi-ar placea daca s-ar face mai multe studii in genul acesta, si nu numai. Voi participa cu siguranta la toate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Dureaza mai putin de 10 minute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Done Link to comment Share on other sites More sharing options...
soniaxl Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 cool, l-am completat si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Rosulescu Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Done Bafta la scoala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Ar fi foarte interesant de vãzut rezultatul. Ar putea fi distractiv... Ar fi haios sa iasã un Telecaster V-shape, cu 3 humbuckere Gibson 67 ºi cu Floyd... Succes cu proiectul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviusnop Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 a fost chiar interesant ... sunt curios ce o sa iasa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 S-a strans un numar frumusel de raspunsuri pana acum, mult peste ce ma asteptam pentru prima zi. Dar mai e loc destul. Tin chestionarul pana cand se apropie deadlineul dat de profa de la fac sau pana devine clar ca l-au vazut toti userii activi. O sa fac o interpretare a datelor asa cum m-oi pricepe mai bine, plus un raport cu rezultatele pentru fiecare intrebare. Apoi, daca e cineva interesat si nu se supara nimeni (ar putea fi o incalcare a anonimitatii chiar daca nu am cerut nume), pun si tabelul complet. Pana una alta, am trimis profei un draft al chestionarului saptamana trecuta si s-a ingrozit de cat de tehnic este . 'Ce este un neck?' 'De ce sunt doar 3 optiuni pt scala?' .. Adevarul e am destula rom-gleza pe acolo dar am zis ca suntem obisnuiti. Si siteurile vanzatorilor romani au specificatii luate cu copy paste tot in engleza. Am facut optiunile folosind specificatii de chitare de pe diverse siteuri si formularul de la custom shopul ESP. Pt neck shapes, de aici : http://guitaranswers.blogspot.com/2009/05/quick-music-factthere-are-many-guitar.html .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward Pop Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 (edited) Am completat si eu chestionarul . Sunt foarte curios ce va iesi...desi sunt convins ca o sa fie Strat . Eu am pus telecaster cu profil neck soft V, pentru ca am probat asa ceva si am ramas masca cum imi venea la mana.... Edited March 26, 2011 by lefmir Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 (edited) Chitara ideala pentru mine este un super-strat, configuratie HH, doze high-output, cu multe joase, splitabile, corp din paltin (eventual mahon), cat mai usor, neck gros (nu lat!). Exact in acest tipar se incadreaza Hora pe care o am acum (chitara avand multe modificari). Sunt un norocos, am iesit foarte ieftin. Edited March 26, 2011 by draugr Link to comment Share on other sites More sharing options...
karcsika Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 si eu am completat, interesant chestionar Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Era interesant daca dadeai si un link catre o aplicatie in care sa ne design-uim chitara ideala, si sa adaugi asta la statistici ar fi fost interesant de vazut ce gusturi au rgc-istii Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Era interesant daca dadeai si un link catre o aplicatie in care sa ne design-uim chitara ideala http://www.photoshop.com/tools A alege module prefabricate dintr-o listã nu este design. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 http://www.usacustomguitars.com/usacg/kisekae/usacgstrat650/base.asp la ceva de genul asta ma refeream. stii ce vroiam sa zic, nu mai cauta nod in papura la orice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Aha, let's see how you'd like it dupã zece ani de design. E ca și cum ai confunda arhitectura cu zidãria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Cred este destul de clar la ce ma refeream, in contextul de fata. nu e cazul sa explicam etimologia verbului "to design", ce zici? continuand cu romgleza, have it your way. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted March 29, 2011 Author Share Posted March 29, 2011 Avem 64 de raspunsuri pana acum (tema mea este de mult acoperita), dar chestionarul ramane disponibil pentru ca vin in continuare cateva raspunsuri pe zi. Inca este loc pentru un rezultat mai precis, deci daca nu l-ati parcurs dati clic clic clic! @fixxxer_metalhead Stiu ca exista niste siteuri unde poti sa-ti generezi o imagine a chitarei dupa niste specificatii, intentionez sa folosesc treaba asta la final dar nu am cum sa leg aplicatia lor de chestionarul meu. Daca vrei fa un thread unde-si posteaza fiecare schite proiecte si idei. N-ar fi o idee rea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Done ! Ciudat ca nu poti bifa mai multe chestii . De exemplu , mi place si SSS , si HH , si soft V , si U , si high output si medium . Oricum , is curios de rezultat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldrian Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 (edited) explorer, oribila dpdv al comfortului, dar doamne cum arata ... editat pentru "coNfortului", scuze Edited March 30, 2011 by Eldrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 (edited) gibson reverse V acum vad ca am uitat sa pun Jaguarul la forme. Dar probabil mai sunt si alte designuri cunoscute pe care le-am uitat. oricum, nu poti include tot. @Alex_Strat69 am vrut ca fiecare sa aleaga o singura solutie, pe principiul 'daca ar fi sa fie una, ea ar fi asa' Edited March 30, 2011 by gadjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulfhednar Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 (edited) Eu am raspuns cu Jaguarul *edit: de fapt parca am spus Jazzmaster, dar ma multumesc si cu Jaguar Edited March 30, 2011 by ulfhednar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Bãi gadjo, eºti cam restant. Ca sã nu fiu agasant, ieºi cu ceva relevant. Sau nu mai ai carburant ? Vreau sã vãd acest mutant, cã deja eºti enervant ! Mai dureazã ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 (edited) Azi pe seara se implinesc 2 saptamani de cand e live chestionarul. Poate ar fi timpul sa spunem stop joc? Pe la 4-5 cred ca pun raportul asa cum il genereaza Gogu. Pana atunci raman deschise urnele.. Edited April 6, 2011 by gadjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morrigan Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Mi-a placut chestionarul. Poate in viitor o sa faca cineva unul mai detaliat (de exemplu partea referitoare la bridge putea sa fie mai specifica, exista mai multe feluri de bridge fix). Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Mersi! Am lasat camp de 'other' peste tot pe unde mi s-a parut necesar, plus o casuta mare unde se poate completa orice despre orice, deci nu am limitat libertatea de alegere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts