canstantzin Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Trai ti ar chiatareel si ampurile si tu sa canti sanatos la ele.
AnalogSound Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Clar ca vaca ca da de baut... cica trece sambata pe la mine sa probeze niste pedale las ca il prind la ingesuiala ) La multi ani Adriano. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound
gigimarga Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 La multi ani Adriano si spor maxim la cantat!
Mosh Craciun Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 la multi ani mastre! sambata ne vedem la dark rain ca cica dai de baut
Cursedone Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 eu stiam ca se zice tanti auguri tanti auguri Adriano
drrond Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Si de la mine un "La multi ani!" pentru un om deosebit si de bun simt, cel putin asa cum il stiu din posturile sale, ptr. ca nu il cunosc personal. Tot ce iti doresti si sanatate!
Radu Burcea Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 La multi ani!Iti urez sa ai cati ani,atatea chitare !
varu' maftei Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 La multi ani pentru cel mai de treaba forumist !
Riccardo Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 La multi ani! Iti doresc sanatate , fericire si la multe cantari. Si sa iti sarbatoresti ziua in Catania, orasul meu natal
Razvan S. Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 La multi ani !! acum ca e ziua ta, faci cinste cu=)) bucati din stratu YJM , sau?
DraculVaDomni Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 La Multi Ani Adriano, sa traiesti mai !
Musaro Adriano Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 (edited) OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO asta da CADOU!!!!!!! Mare bucurie am avut cand am vazut topicul!!!!!!! Merci mult baieti, sunteti prea amabil!!!! De fapt da, am inceput sa imbatranesc, se zice ca, cu varsta, vine intelepciune si omul se maturizaza (mai tarziu ca la femei ce i drept ca la noi ne place joaca mai multa ) mie, cu pasiune pe care o avem in comuna cu voi toti, imi se pare ca ne intorcem copii (metaforic vorbind..), si intrun fel este o chestie frumoasa, continuam sa visam si ne scufundam in lumea noastra fabulosa de sunete, musica si chitari; PAUSE sa le numim, temporale, a ce este de fapt realitate vieti care ne inconjura.. Asa ca si eu va aurez tot ce va doriti si numai bine voi si familie vostre!! Adry PS. acu merg si eu sa ma imbat un pic ca am nevoie de o 'conesiune' DSL with the other side!! Edited January 15, 2010 by Musaro Adriano
ggg Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 La multi ani !!! Sa fi sanatos si tot ce-ti doresti.
Recommended Posts