www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cyfer

V.I.P.
 • Posts

  1411
 • Joined

 • Last visited

About cyfer

Profile Information

 • Location
  București

Other Information

 • Band
  Cyfer Trio
 • Gear
  Fender Stratocaster 1983 (USA, Hard-Tail Bridge), doze Joe Barden, corzi 13-54;
  Framus Mayfield pro

Recent Profile Visitors

26414 profile views

cyfer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

119

Reputation

 1. Salut! Vreau să-mi lărgesc lista de instrumentiști cu care pot colabora, așa că sunt în cătare de tobar basist claviaturist chitarist Stilul: blues, rock, funk Cerințe 1. Experiență - instrumentistul trebuie să învețe piesele după înregistrări și să vină cu ele memorate la cântare. 2. Scule - evident, instrumentistul trebuie să aibă scule proprii, inclusiv amplificator de instrument 3. Seriozitate - în special punctualitate 4. Nefumător (nici țigară electronică) - n-am nimic cu fumătorii, dar colaborarea presupune multe drumuri lungi cu mașina, iar asocierea de fumători cu nefumători nu e practică. 5. O imagine bună, posibilități vocale și un following propriu constituie un plus. Cei interesați, îmi pot trimite un mesaj de prezentare din care n-ar trebui să lipsească înregistrări audio sau video. Mai e important să se menționeze dacă sunt angajați în alte colaborări și câte cântări în medie pe lună înseamnă. Înregistrările ar fi bine să fie împreună cu trupe. Nu mă interesează solouri de instrument și câte 32imi puteți cânta pe secundă. Mă interesează dacă aveți groove Pot încerca instrumentiști din toată țara, nu doar din București, pentru că putem aranja colaborări regionale în funcție de locurile prin care trec. Vă rog dați un share acestui anunț către prieteni posibil interesați, sau pe canale potrivite. Mulțumesc.
 2. up schimb cu chitară acustică de valoare apropiată + - diferențe
 3. schimb cu chitară acustică de valoare apropiată
 4. salut, scuze de întârziere. Eu între timp am trecut pe sony, deci n-aș fi atât de interesat, dar m-am documentat despre preturi. Aș face schimb pe toate ale tale (minus blitz) + 3500 lei.
 5. up, schimb cu un amp combo, preferabil Fender cu 6l6gc în finali.
 6. update: schimb pe scule foto de valoare apropiată. mă interesează un aparat mirrorless compact, plus alte accesorii schimb cu chitară acustică de valoare apropiată
 7. schimb pe scule foto de valoare apropiată. mă interesează un aparat mirrorless compact, plus alte accesorii
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.