lycagon Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Deci: Chitari: Ibanez UV7 black, cu doze active EMG707 sau Schecter Jeff Loomis. pt blues, un Fender Stratocaster David Gilmour. Head: Engl special edition plus 2-3 pedale BOSS si e totul ok, cabinete mesa boggie. pt blues un Fender Twin Reverb, pe cat posibil sa fie primul model scos pe piata :d
carramba Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 un strat din '60 sau un les paul de atunci sau un tele din '52 sau un gretsch sau....
marcianpetrescu Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Salutare !!! Eu mi-am luat !!!! si cautarile mele AU LUAT SFARSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vedeti despre ce este vorba aici !!! http://forums.rgc.ro/index.php?s=&show...st&p=348367 Marcian Petrescu
ciorap Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 daca as avea foarte multi bani poate mi-as lua un reghin, avand bani nu as regreta ca i-am aruncat pe geam
Guest Super Ornitorincul Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 (edited) DDrum Diablo Death Punx Edited August 26, 2009 by Super Ornitorincul
Metabog Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 (edited) Mi-as lua un stratocaster Gilmour-signature . Am deja tremolo bar-ul scurtat, imi mai trebuie niste doze EMG DG signature (mi-ar mai trebui si o pereche de maini coborate de pe Muntele Olympus, dar asta mai greu ). Cat despre amp, mi-as lua un Marshal JCM800, dar sunt destul de multumit cu pod-ul care il am acum. Also: *drool* Si in poza asta ma refer la AKS Synthi-ul din dreapta care se vede jumate. Edited August 28, 2009 by Metabog
korko Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 hmm..... ibanez fireman si fender bassman (sa si rimeze ) . asta azi ..... maine , cine stie .... de fapt un fireman imi iau oricum , sunt foarte ieftine.....
Vladimir Tepes Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 mai presus de cuvinte Mi-as lua un stratocaster Gilmour-signature . Am deja tremolo bar-ul scurtat, imi mai trebuie niste doze EMG DG signature (mi-ar mai trebui si o pereche de maini coborate de pe Muntele Olympus, dar asta mai greu ). Cat despre amp, mi-as lua un Marshal JCM800, dar sunt destul de multumit cu pod-ul care il am acum. Also: *drool* Si in poza asta ma refer la AKS Synthi-ul din dreapta care se vede jumate.
Guest Shobo PeaceMakerS Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ia sa vedem... chitara: http://mcguitars.net/impaler_signature.html head: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1802 + Cab Marshall... + nishte pedale Boss.
Guest iKarus Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 pai...cred ca mi-as lua un fender d-asta, un amp d-asta, si un Vox Satchurator, un Vox Time Machine, un vox Big Bad Wah, un fuzz face, un dyna comp si un EVH Phase.
Guest AlinMetallica Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 un esp de la customshop si un marshall... nu sunt hotarat... jcm2000... sau jcm900... sau dsl cu 4 channel-uri...ramane de vazut
Guest darklord Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 eu tot o chitara jackson as lua unu si mai bun decat cea pe care o am ...ca stiit ce se zice : "exista 2 feluri de chitaristi,aia care canta pe Jackson si aia care vor canta pe Jackson "
karcsika Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Eu as lua un Kramer Peacer,este un vis,dar poate in viitor o sa achizitionez.Iar amplificator un Marshall JMC900 + 4*12 cab. eu tot o chitara jackson as lua unu si mai bun decat cea pe care o am ...ca stiit ce se zice : "exista 2 feluri de chitaristi,aia care canta pe Jackson si aia care vor canta pe Jackson " Iti plac chitarile Jackson? ce fel de model vrei sa cumpari?
Guest darklord Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Pai nu's sigur inca... da ma voi interesa mai bine de optiuni ...numa sa am bani:)) ca momentan tre sa iau ori un combo cun ori un cabinet si inca lista i lunga
Guest mariusxd Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 eu un gibson les paul sau un esp cu un marshall dar intradevar bani sai ai ca chitara gasesti...
vektor Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 #1 : Mesa Roadking II + Moser Custom Shop Spawn + Red Star HAVOK cab.#2 : Mesa Boogie Mark V + Gibson Voodoo LP. #3 -amp backups- : VOX AC30 / Komet [credit George for showing me this] / Trainwreck [credit George for showing me this] / Bronx [credit Rares for showing me this]. -btw ambele Mesa de mai sus sunt Dual rectifier]- #4 -guitar backups- : ESP EX alb + hardware negru / Gibson Explorer [voodoo, alb sau negru] / ESP Horizon NT-II / Driskill Custom Wolf / BCRich Beast IT / BCRich Assassin QX6/FX6 / BCRich Eagle CD / BCRich Warbeast WMD M-am razgandit. Imi iau atelierul unui lutier, complet cu lutier si apprentices, pentru chitara si un atelier complet cu ingineri pentru amp. Nyah, beat that.
eM. Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 (edited) N-am pretentii. Chitara: Takamine EF400SC Amp: Nu, merci. (mai bine un pachet de tigari) LE: si un capodastru. Edited September 10, 2009 by rageOrSilence
balu Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Chitara: Gibson Les Paul Classic 1960 Re-issue in culoarea Cherry Sunburst cu doze Seymour Duncan Alnico II Pro. Amp: Marshall 1959 Super Lead Plexi 100 W Head cu un cabinet 4x12 Marshall 1960AV
Metabog Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 mai presus de cuvinte Eu mi-am propus sa nu mai cumpar chestii o perioada si sa adun bani sa-mi iau intr-o zi un Minimoog sau Korg MS-20. Atunci pot sa mor fericit. Din pacate mi-am luat la revedere de la plan cand am vazut un lapsteel frumos la magazin acum cateva zile. )
Les Paul 1960 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Eu le-as aduce pe fetele astea acasa sa imi frece fretboard-ul cu ulei pentru ca a cam fost neglijat in ultima perioada.
judas_pope Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Hmm... Pai visele mele cele mai umede (in materie de chitara, evident) suna cam asa: Chitara - Jackson SL2H Soloist Left-Handed Snakeskin Amplificator - Fender Vibro Champ XD (serios acum, 5 W de tube amp clasa A mi-ar umple camera mai mult decat destul) Procesor - Digitech GNX4 Now, it's time to stop dreaming and start playing!
Razvan S. Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Un Fender Custom Shop Master Built dupa specificatiile mele, cu HHH din 2 rails cu 1 in middle si 2 la neck, blueburst, kahler tremolo, alte minuni...Cu incrustatii de nush ce (cred ca am mai scris asta), huge jumbo frets, si deeply scalloped. Amp, Plexi Vintage cu Lee Jackson Mod
KIKO Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 de PRS-ul asta ce ziceti? http://www.youtube.com/watch?v=iilnHDs7VvQ + un Diezel VH4. Sau mai micutul Schmidt + chitara aia noname (musai HD)
guitarist_deth Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 un custom 8 string cu scara de 25.5-27.5 si emg-uri (cred) si un axe fx ultra. (stiu, dubios )
Guest Nihilistul Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Doua Straturi, unu' din '54 si unu' din '69 si un Gibson J-200 Standard.
Metabog Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 http://www.alesis.com/andromeda One day. Maybe soon.
ramurel Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Am mai avansat oleacã, ºi am prins gustul sunetului de lampã, de la ampliful meu. Aºa cã, un amplificator integral pe lãmpi . E ºi listat deja, ca target pentru anul viitor ( cel târziu ) ! Nu-s decis ce model, dar s-o gãsi careva pe RGC sã mã îndrume...
Guest Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 (edited) 2 steinberger din grafit 100% cu tempered fretboard din otel rezistent, transcapo si transtrem 8-> prima cu variaxe incorporat 6000-8000 euro a II-a cu 3 humback 1 Ghibson SG-3 3000 euro 1 fender strat SVR 3000 euro Un poweramp pe lampi si si niste cabinete cu celestion 8000 euro TC Electronic G-System 2000 euro O grama de pedale de overdrive si distorce 1000 euro Si un loc unde pot sa exersez cu sculele date la maxim in liniste si pace 15000 euro You hear me Santa? ; 40.000 euro doar Edited August 9, 2010 by Guest
Recommended Posts