www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

KIKO

Veteran
  • Posts

    566
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KIKO

  1. inca putin si ma simt ca-n Fringe. mie imi suna bine, arata si haios, iar dincolo de cine si cum canta si cum e inregistrare, consider ca cine a avut de auzit ceva, si-a dat seama de ce poate micutul. sper sa-i dai si un aspect exterior "comercial" ca sa nu zic beton pt ca poate fi un super best-seller. cand sunt gata si e disponibl sunt curios cum se intelege cu axefx ultra si cabinetul meu. mai ales ca ma uitam de curand la ampul lor, atomic bla bla http://goo.gl/7bSy1 care suna grozav.
  2. pt ca imi palce f mult cabinetul meu si vreau sa-l folosesc. ps: in concert cum faci cu axe-ul tu, direct in linie?
  3. in caz ca nu s-a inteles, eu cant pe axefx, deci asta nu iese din calcul. de aia am neovie de o putere decenta si nu prea mare ca sa ies pe cabinet. deci strict ca sa cant pe cabinet, boxe active am si pot iesi oricum, insa la sala nu prea ma car cu monitoarele, evident. k
  4. salut, vreau sa pot canta pe axefx acasa pe cabinet (1x12). caut recomandari de puteri, nu f scumpe, nu f puternice, ceva decent sa-mi fac linistit treaba (la orice nivel de zgomot). poate sa fie SS, ma gandesc ca la bani putini nu am ce sa iau pe lampa si nici nu e esential asta, e strict pt repetat. ce vazusem eu momentan ar fi: http://www.thomann.de/ro/art_sla2.htm destul de bine comantata prin review-uri. daca aveti sugestii, shoot!
  5. update: DC Brick-ul s-a dat. Raman celelalte: 2. HardWire RV-7 Stereo Reverb http://www.guitarsho...dus.php?pid=597 sau http://www.thomann.d...ereo_reverb.htm - stare: mint, noua, folosita sub 24h - se vinde ca noua, la cutie - pret: 450ron 3. Blackstar HTV-112 - cabinet + difuzor 12" Celestion http://www.thomann.d...star_htv112.htm - cumparat de la Blackstar, UK - tinut acasa, cantat sub 24h - stare: ca nou - pret: 650ron la care adaug un: 4. KORG DT-10 Tuner (silver) - absolut nou, impecabil - pret de criza: 150ron (nenegociabil)
  6. 1. MXR DC BRICK http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=575 sau http://www.thomann.de/de/dunlop_dc_brick_power_supply_eu.htm - stare: mint, noua, folosita sub 10h - se vinde ca noua, la cutie - pret: 350ron 2. HardWire RV-7 Stereo Reverb http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=597 sau http://www.thomann.de/de/digitech_hardwire_hw_rv_7_stereo_reverb.htm - stare: mint, noua, folosita sub 24h - se vinde ca noua, la cutie - pret: 450ron 3. Blackstar HTV-112 - cabinet + difuzor 12" Celestion http://www.thomann.de/de/blackstar_htv112.htm - cumparat de la Blackstar, UK - tinut acasa, cantat sub 24h - stare: ca nou - pret: 650ron Toate produsele sunt ca noi, impecabile (de aceea nici nu are sens sa pun poze). Pedalele au fost luate din .ro de la GuitarShop. Preturile sunt mai mult decat decente, nenegociabile si nici nu ma intereseaza schimburile. Metoda de contact: PM Predare personala in Bucuresti sau expediez prin curier rapid oriunde in tara, cheltuieli de transport achita cumparatorul. Rock!
  7. Eu fol. EB 11-54 in B standard pe LP. Deci e ok. totusi e destul de nasol cu acordajele astea joase pe chitari cu scala mica, pt ca mereu corzile groase nu vor suna asa cum ar trebui din cauza tensiunii.
  8. O varianta la indemana si cu ton pe masura: Marshall JVM410 http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1802 , mie mi-a placut f mult, la fel cred ca Laney nu te va dezamagi (parca exista si asta in Bucuresti), GH sau VH. Desi JVM e mult mia versatil si e un fel de Powerball facut de Marshall. Daca e pentru trupa, la cat costa, as cauta un 5150 si l-as lua cu ochii inchisi. "Taie" bine de tot.
  9. KIKO

    Ziua Chitarelor 3

    nu oricine vede miza intr-un concurs. poate ca nu ii anima concursul in sine. asa cum altora nu le place scena.
  10. KIKO

    Ziua Chitarelor 3

    + calin grigoriu, marius bob (neuro)... Eu unul mentionez ca m-am saturat sa vad in concurs numai ninja care fac flik flakuri la chitara. In schimb nu m-a miscat nimeni. Vreau sa vad idei, compozitie, melodie... si mai putin sport. De aia zic eu ca exemplele mele sunt in aceasta directie, dorita de mine. Sunt oameni care nu doar canta grozav, dar care au si inteles despre ce e vorba. Compun, cauta, experimenteaza... Si daca o sa vine vreodata Jeff Beck, desi ma indoiesc sincer, dar sper din tot sufletul sa ma insel... it will be complete!
  11. KIKO

    Ziua Chitarelor 3

    Richard Hallebeek.
  12. KIKO

    Ziua Chitarelor 3

    Nush de ce, dar io as vedea si un Ochescu, un Adi Ordean, un Nutu Olteanu... sunt convins ca au multe de aratat. Daca vor, evident.
  13. KIKO

    Ziua Chitarelor 3

    You wish. Robben Ford, Joe Bonamassa, Lee Ritenour, Larry Carlton nu vreti? Daca se face un ZC pt aia mai varstnici. Io vreau asa (Corrado, vezi ce faci la ZC4 ), sa ma arunc: Jeff Loomis, Chris Broderick, frate-miu Loureiro cica e inca f ocupat, asa ca... mi-as dori un Peter Wichers. De ce nu, Emil Werstler ( ) si alti chitaristi turbati.
  14. KIKO

    Ziua Chitarelor 3

    Da, vine cu Michael.
  15. KIKO

    Ziua Chitarelor 3

    se stie. e pe jumatate roman. Corrado, nu-i gasim una bella ragazza rumena? Poate se stabileste aici.
  16. KIKO

    Ziua Chitarelor 3

    Domnul Firkins. Asta da experienta. Dintre toti cei care vin tura asta... pe MLF o sa-l sorb! Corrado... cum produc si eu un numar la AXE? Sa am de amintire. Sau poate aduce Guglielmo la toamna cate numere si pentru romanii nostri.
  17. Asta: http://loudimages.ro/blog/mayones-regius-7...auty-the-beast/ Lejer, nu?
  18. 7-le meu suna incredibil si, cat de subiectiv sunt, n-as da-o pt multe alte modele. dar cum am zis si mai sus, o chitara cu 25.5" nu va suna niciodata ca un 27". de aia isi iau oamenii baritoane. in plus, daca vreau acordaje extreme, nu prea mai merge, ca ultima coarda (cea mai groasa) va fi mereu prea "bleaga". e o chestie de fizica pan' la urma, e vorba de tensiunea in coarda. ai scala mai lunga, poti pune si corzi mai subtiri si sa stai in acordaje mai joase (si sa sune bine). deci, fara sa-ti sune a doaga sparta sau cu tone de buzz. daca te gandesti sa canti in B standard, nu ai problema, nici cu un ton mai jos chiar. dar la acordaje "grave" rau, nu va fi combinatie. fapt pt care ti-as recomanda din start, macar un 26.5.
  19. pt mine 25.5 nu e bariton, de la 27 in sus as zice. oricum, si la 26.5 ai feel-ul ala placut in low tunings. si intr-adevar, ajuta la acordajele joase fara sa-ti "lalaie" corzile si fara sa pui grosimi infernale. in plus, si ce imi palce mie mai mult, cele cu scala mai mare au un "oumpf" aparte pe care n-o sa-l obtii la nicio chitara cu 24.75 sau 25.5, indiferent in ce te acordezi. in cazul de fata, sincer, cred ca Schecter ofera cel mai bun raport calitate/pret (as lua cu ochii inchisi oricand un Scheter din seriile putin mia scumpe). si... am mai auzit o chestie din asta, care la cum suna si cum arata, nu-mi dau seama de ce e asa de ieftina: http://www.rondomusic.com/product3192.html (vezi si restul modelelor Agile - din pacate nu pot fi vazute sau incercate pe la noi, evident - as mai adauga)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.