Gorel Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 bai fanilor, m-a cucerit total chitara asta, mai ales modelul tobacco sunburst http://www.thomann.de/gb/vintage_v100tsb.htm vreau si eu sa fiu fan cu acte in regula, de unde pot gasi una? nu conteaza daca e noua sau second. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Astept rapsuns de la muzikia...sper sa aibe ceva sau sa poata face rost ca am nevoie de o chiatra dinasta cat mai repede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MardukGX Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Astept rapsuns de la muzikia...sper sa aibe ceva sau sa poata face rost ca am nevoie de o chiatra dinasta cat mai repede. Ah, deci nu-s numai eu. Eu le-am trimis mail acum o saptamana si nu au rasupuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorel Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 (edited) 179 lire+transport=821 ron? daca-i asa poate o cumpar chiar ceva mai devreme decat imi propusesem. pe thomann am vazut ca e mai scumpa, dintr-un motiv sau altul. doar culoarea mi se pare ca e un pic diferita, sa o fi modificat in photoshop cei de la thomann? Edited January 10, 2010 by Gorel Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 (edited) Ah, deci nu-s numai eu. Eu le-am trimis mail acum o saptamana si nu au rasupuns. Eu alaltaieri le-am trimis mail...maine cred ca o sa-i sun. Cat despre preturi...modelul pe care il cauti tu, de pe thomann in lei pretul ar fi de 1307 lei, iar de pe dolphinmusic in lei pretul ar fi de 823 lei. Lira sterlina conform google fiind 4.6 lei, iar euro fiind 4.1 lei. Edited January 10, 2010 by balu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MardukGX Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 179 lire+transport=821 ron? daca-i asa poate o cumpar chiar ceva mai devreme decat imi propusesem. pe thomann am vazut ca e mai scumpa, dintr-un motiv sau altul.doar culoarea mi se pare ca e un pic diferita, sa o fi modificat in photoshop cei de la thomann? Poate mi se intampla doar mie, dar cand imi fac cont pe dolphin, nu imi apare optiunea Romania. Eu alaltaieri le-am trimis mail...maine cred ca o sa-i sun. Si eu la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 (edited) Oare preturile se tin asa? Nu as vrea sa se scumpeasca pana in februarie, ca pana atunci fac rost de ceva bani. Sper sa faca rost si de modelul Icon cherry sunburst pana in februarie. Pe muzikia nu cred ca ne putem baza cu incredere... Edited January 10, 2010 by balu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MardukGX Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Si eu am patit la fel. Mi-am facut cont ca si cum as fi fost din UK, apoi le-am trimis un mail si le-amexplicat ca-s din Romania. Fiindca inainte de mine nu mai avusesera de-a face cu clienti romani, mi-au solicitat o copie scanata a CI, le-am trimis-o, dupa care mi-au procesat plata. N-a fost tocmai placut, dar promptitudinea ulterioara a compensat din plin. Au trimis chitara cu UPS, fara taxa suplimentara. Interesant. Mersi de informatii, cred ca am sa le dau un mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MardukGX Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Am primit raspuns de la ei si au zis ca trimit si aici; trebuie doar sa le scriu un mail cu ce vreau si cu datele personale si ei imi vor elibera o factura cu care ma duc la banca si le transfer suma (din cate am inteles, transferul bancar e singura modalitate de plata) broknstrngz, tu cat ai platit pe transport? I-am intrebat si eu pe cei de la dolphin, dar mi-au spus ca depinde de greutate si nu mi-au precizat vreo suma sau vreo metoda de calcul (vreau sa imi iau doar chitara cu un hardcase eventual) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 (edited) Am inceput sa invat sa cant in Martie 2009, si sunt super multumit de faptul ca am inceput cu o chitara buna. FOARTE BUNA chiar. Nu ma asteptam sa fie asa de buna, chiar nu mai aspir la Gibson pentru o perioada buna de timp. Sa stiti ca e foarte important sa incepi pe o chitara care-ti face placere ... Nu stiam ce sa aleg. Am avut bafta sa pun ochii pe ea intr-un magazin din Timisoara. A fost dragoste la prima vedere. Apoi am intrat pe site-ul celor de la JSH http://www.jhs.co.uk/vintageelectric.html Iar dozele Wilkinson sunt superbe !!! M-am cam extaziat un pic ! Dar am avut norocul primei iubiri ( cam exagerat, nu? ). Edited January 15, 2010 by ramurel Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 ATENTIE MARE !!!! Nu faceti calcule convertind Lira in Lei pentru ca e GRESIT ! Daca o luati de la Muzikia, ea vine din start din Anglia la alt pret decat cel de pe site-ul englezesc ( intotdeauna mai mic pentru ca sunt DEALERI JSH ) . De aia e pretul mai bun la Muzikia decat pe site-ul JSH ,sau pe thomann. CHITARA E ACEEASI !!!! Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 S-a mai postat ceva in topicu asta.Mie nu mi-a mai venit nimic pe mail...nu stiu de ce.Am mai vazut cateva exemplare noi, foarte frumoase.Sa aveti grija de ele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorel Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 eu am primit mail de la ei.. Buna ziua! Nu avem momentan Vintage 100 pe stoc, dar pe la sfarsitul lunii februarie va ajunge transportul de la Vintage si va contine seria 100ICON, care va fi la pretul de 1500 – 1600 ron. Transportul in tara se asigura cu firma de curierat Fan Curier. Daca doriti sa va trecem pe lista de comenzi si sa fiti sunat cand ajunge transportul de Vintage, va rog sa-mi trimiteti un numar de telefon la care puteti fi contactat. Cu stima, Stefan ma intreb daca ies mai ieftin daca comand de la ei sau de pe dolphinmusic.co.uk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Count me in. Am o acustica 12 string Vintage care suna superb, si a fost foarte ieftina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 Count me in. Am o acustica 12 string Vintage care suna superb, si a fost foarte ieftina. Poze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Poze? Nu e foarte aratoasa. Dar as putea sa spun ca e chitara la care cant cel mai mult in timpul liber, pentru ca suna excelent pentru folk si ce mai cant eu prin casa de plictiseala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest logos sau eros Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 (edited) Daca tot vb de Vintage, uite, cei de la Muzikia au pe site 2 modele de LP - Vintage V99B si Vintage V99CS iar din cate vad preturile sunt foarte bune. Pentru broknstrngz - cat a fost transportul, de la www.dolphinmusic.co.uk/, pana in Romania? Poate imi cumpar si eu ceva efecte de acolo. Edited February 2, 2010 by logos sau eros Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Interesant o sa-i scriu inca un mail...Sfarsitul lunii februarie...perfect! Sa speram ca baietii astia se tin de cuvant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xorin Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 pentru cei interesati, o recenzie in lb. franceza la modelul V100. Chiar daca nu cunoasteti limba, are niste demo-uri, comparativ cu gibson, foarte utile. http://fr.audiofanzine.com/guitare-lp/vint...tranquille.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Mi-a soptit o pasarica de incredere ca marca Vintage va fi disponibila in curind in reteaua MC Music. Alte detalii nu cunosc, sper doar sa se confirme ce mi s-a spus. pasarica aia a calatorit mult. asa am auzit si eu.... meanwhile... mai am cateva v99, daca vrea cineva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogadan Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Mi-a soptit o pasarica de incredere ca marca Vintage va fi disponibila in curind in reteaua MC Music. Alte detalii nu cunosc, sper doar sa se confirme ce mi s-a spus. Great...can't wait, sper sa fie adevarat Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Pãsãroiul confirmã. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Auzisem si eu ceva, cam intr-o luna ar trebui sa apara in magazine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mi3zu Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Se mai aude ceva in legatura cu asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 " I had a dream..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
MardukGX Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Mi-am cumparat chitara acum vreo 2-3 luni, insa acum am avut sansa sa fac niste poze Also, some Clapton wannabe (si nu dati zoom prea mult ): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Mi-am cumparat chitara acum vreo 2-3 luni, insa acum am avut sansa sa fac niste poze Also, some Clapton wannabe (si nu dati zoom prea mult ): s-o stapanesti sanatos,pare o chitara solida Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Also, some Clapton wannabe (si nu dati zoom prea mult ): Am încercat dar nu m-am putut abține. Te referi la contradicția de pe peretele din spatele tãu ( sataniºti vs Crucea ). Ai mai ºi amintit de Clapton... Chitara e f fainã . Îmi iau ºi eu LP urmãtoarea, acum am SG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MardukGX Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 s-o stapanesti sanatos,pare o chitara solida Mersi, chiar este o chitara solida Am încercat dar nu m-am putut abține. Te referi la contradicția de pe peretele din spatele tãu ( sataniºti vs Crucea ). Ai mai ºi amintit de Clapton... Chitara e f fainã . Îmi iau ºi eu LP urmãtoarea, acum am SG. Ah, nu, am si uitat de cruce. A stat prea multi ani acolo ca sa o dau jos acum E ceva mai stanjenitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Si ursuletii aia de pe dulap is ok, si jocurile pe calculator. DAR DE CE AI UITAT SA PUI CABLUL IN CHITARA? O sa zica lumea ca ai luat-o doar ca sa faci poze cu ea. S-o canti sanatos, sa fi multumit de ea. Ai vandut Ibanez-ul ala, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts