www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MardukGX

Veteran
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

4 Neutral

About MardukGX

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Roman, Jud Neamt & Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

6740 profile views
 1. Amplificator chitara electrica Fender Mustang 20W. Achizitionat in 2012-2013. Functioneaza perfect, folosit doar in casa.
 2. Amplificator chitara electrica/bass/acustica Yamaha THR10 achizitionat in 2016. Stare perfecta (cutia e un tanc), folosit doar in casa.
 3. Nu am instrumentele necesare sa masor curbura, insa iti pot spune ca dupa ce am urmat pasii tai, un card bancar nu intra decat fortat la tasta 7.
 4. Asa sta treaba: Am un Takamine G320. M-am gandit sa ma joc putin cu truss rod-ul sa vad cat pot curba gatul. Insa oricat invart inbusul, gatul nu se modifica. Invart in stanga pana opune rezistenta mare (~300 grade), nu se modifica deloc. Invart in dreapta pana opune rezistenta mare, nici o diferenta. Am inteles dintr-un tutorial (m-am uitat cred ca la vreo 7) in reglarea truss rod-ului unei acustici ca ar trebui sa astept vreo 10 minute dupa fiecare rasucire de inbus. Am incercat si asa. Nimic. Care poate fi problema? PS. Am lucrat cu 3 gaturi de chitara electrica pana acum si modificarea truss rod-ului a avut efecte imediate de fiecare data.
 5. Probabil ca acei chitaristi au avut-o ca prima chitara. Nu am zis ca nu e buna, am zis ca exista optiuni si mai bune in aceeasi arie de pret. Vezi postul meu de mai sus. In leagatura cu 'whammy bar-ul': Se poate da jos, insa bridge-ul nu. El poate fi blocat, doar ca e mai bine sa iti cumperi unul cu bridge fix (postul meu de mai sus) pentru a evita eventuale probleme. Incepatorii nu au nevoie de tremolo, oricum. Nu stiu pe ce Epiphone-uri/Ibanez-uri ai cantat, diferenta e destul de sesizabila. Cu Jackson intr-adevar seamana mult.
 6. Ah, am uitat sa prezint cea mai buna optiune: Daca ai un magazin de muzica care vinde chitare in zona, du-te acolo si probeaza! Ai sa inveti mai usor/bine pe ceva ce iti place. Fiind incepator nu prea ai cum sa dai gres din acest punct de vedere
 7. Modelul grg170dx a fost prima mea chitara electrica. Pot sa spun ca e perfecta pentru incepatori din punctul de vedere al constructiei ei (gatul e foarte confortabil) Te-as sfatui totusi as nu iti iei modeul acesta, deoarece ai sa ai bataie de cap cu tremolo-ul (whammy bar) Sugerez: http://www.mcmusic.r...dProductID=1892 http://www.mcmusic.r...dProductID=2617 In eventualitatea in care mai ai 100 RON iti recomand cu caldura: http://www.mcmusic.r...dProductID=2406 ^ E mai buna decat multe chitare din aceeasi arie de pret. E mult mai buna decat toate modelele Ibanez ~1000 RON din toate punctele de vedere mai putin gatul (desi pana la urma asta poate tine de gust, Ibanezurile au gaturile mai bune IMO)
 8. MardukGX

  Al cui e riff-ul?

  De ce sa continui eu? Tu ai ghicit, tu pui.
 9. MardukGX

  Al cui e riff-ul?

  palariedeceata.mp3 Mai tarziu a venit
 10. MardukGX

  Al cui e riff-ul?

  Ok, piesa de mai sus e Lenny Kravitz - Rock and Roll is Dead (not) Daca nu pune nimeni riff, am sa pun eu mai tarziu
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.