Jeanov Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 bai domne' ce dor imi e de telecastrul acela!!! o chitara impecabila daca vreodata o sa o mai vinzi mai departe(mira-m-as sa fi nebun ca mine ) stii cine o sa o cumpere :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danut Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Ibanez RG470L, cu Floyd Rose Original si Seymour Duncan TB-6, SSL-4, SH-2N. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danz Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Iata sculele mele de timp liber.Un Ibanez RG270b si un Oscar Schmidt by Washburn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Iata sculele mele de timp liber.Un Ibanez RG270b si un Oscar Schmidt by Washburn. in felul asta, incercam, unii dintre noi, sa ajungem mai aproape de D-zeu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 in felul asta, incercam, unii dintre noi, sa ajungem mai aproape de D-zeu. din pacate doar in timpul liber care este din ce in ce mai putin.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danz Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 in felul asta, incercam, unii dintre noi, sa ajungem mai aproape de D-zeu. Foarte frumos spus. Si din partea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 update Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 (edited) tare de tot asta da GAS calimero, ce radius are Vigieru? ca pare mic rau, de 7 PS (later ) bre, iti lipseste un Gibson Edited March 30, 2008 by malex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 update doamne..asa ceva mai rar!excelent! sa te bucuri de ele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 calimero, ce radius are Vigieru? ca pare mic rau, de 7 PS (later ) bre, iti lipseste un Gibson 300 mm. Cam ciudat, dar nu-mi lipseste Gibsonu (e sigur ca nu voi avea, nici ESP). Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 sa le stapanesti si sa le "strici" sanatos vazandu-ti orientarea, stiu ca Gibson nu-ti lipseste, dar la ESP as spune "never say never" Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 un Strat de la ESP daca asculti, iti spun ca te sucesti. suna peste jumate din Straturile care le ai. parol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 un Strat de la ESP daca asculti, iti spun ca te sucesti. suna peste jumate din Straturile care le ai. parol! Si i-ai ascultat omului toate straturile, ca sa stii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 da, si am ascultat si ESP-urile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 un Strat de la ESP daca asculti, iti spun ca te sucesti. suna peste jumate din Straturile care le ai. parol! Probabil ai dreptate, am incercat doar M-II si Viper, nu mi-au placut. "Vintage Plus"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest serginio Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Iubirile mele actuale O sa revin si cu surorile Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 s-a marit familia Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 yjm-ul e american sau japonez? cum te descurci cu el? te obisnuiesti greu cu tastatura "scalopped"? e o chitara doar pt shred? Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 yjm-ul e american sau japonez? cum te descurci cu el? te obisnuiesti greu cu tastatura "scalopped"? e o chitara doar pt shred? American.Cu griful sunt obisnuit pentru ca am avut o chitara cu care am patit oarecum ca Malmsteen.Am avut o tentativa de strat din cate stiu eu facuta tot de Fender, Sunn Mustang o chema.Cand am cumparat-o avea griful mizerabil si m-am gandit sa-l curat cu smirghel si pe urma sa-l dau cu bait si sa-l lacuiesc.Zis si facut, numai ca dupa ce am terminat mi-am dat seama ca spatiile dintre taste sunt cam adanci (nu chiar in halul in care-i yjm) si nu mai prea seamana cu ce a fost.Nu mai aveam ce-i face asa ca am folosit-o ca atare, atat m-am obisnuit cu griful incat imi parea ciudat cand puneam mana pe un grif normal. Eu sunt obisnuit cu el asa ca nu stiu cat de obiectiva e parerea mea, eu ti-as spune ca e o chitara absolut normala pe care poti canta orice, dovada cea mai buna e chiar Malmsteen care-si canta toata muzica pe ea. Apropo mi-ar place sa stiu pe unde a ajuns chitara aia, am vandut-o prin 2002 prin magazinul Barock din Cluj Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 (edited) Ce scule aveti frate....tre' sa ma apuc de muncit nu de intins mana la parinti ca nu ajung nicaieri...acum si o poza cu saraciile mele. Am avut si o clasica da am vandut-o cu 1 milion sa am mai multi bani de electrica Edited April 2, 2008 by Kreatorul Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 s-a marit familia frate cum ii ibanezu ala clasic cu doza?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 frate cum ii ibanezu ala clasic cu doza?! Cred ca e un RG550 si nu poate fi decat excelent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Cred ca Ibanez-ul clasic nu-i in nici un caz RG550. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladxus Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Este un Ibanez GA5TCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 dap, io eram curios sa aflu de la proprietar cum ii se pare...io am cantat putin pe una da a fost pe fuga si n-am apucat sa-mi fac o parere calumea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 dap, io eram curios sa aflu de la proprietar cum ii se pare...io am cantat putin pe una da a fost pe fuga si n-am apucat sa-mi fac o parere calumea. eu sunt foarte multumit de ea, am avut multe chitari clasice dar de asta sunt cel mai multumit, este foarte comoda pentru o chitara clasica, are griful mai ingust si permite tehnici care nu prea-ti sunt de regula la indemana pe chitari de genul acesta, de ex. sweep sau tapping, bine eu am luat-o exclusiv pentru muzica clasica si face treaba buna, adica faptul ca are cutie de rezonanta mai mica nu-i afecteaza calitatea sunetului si ma repet are un grif FOARTE comod, cu alte cuvine e o chitara prietenoasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrP Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 eu sunt foarte multumit de ea, am avut multe chitari clasice dar de asta sunt cel mai multumit, este foarte comoda pentru o chitara clasica, are griful mai ingust si permite tehnici care nu prea-ti sunt de regula la indemana pe chitari de genul acesta, de ex. sweep sau tapping, bine eu am luat-o exclusiv pentru muzica clasica si face treaba buna, adica faptul ca are cutie de rezonanta mai mica nu-i afecteaza calitatea sunetului si ma repet are un grif FOARTE comod, cu alte cuvine e o chitara prietenoasa Ah...ca veni vorba de cutia de rezonanta...scuze ca deranjez din nou, dar as mai avea o intrebare in legatura cu Stratacoustic...Suna mult mai incet(la rece, bineinteles...) decat o chitara western, Stratacoustic-ul avand cutia de rezonanta mai mica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 dupa parerea mea suna la fel de tare ca o acustica normala. si are un timbru foarte placut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmc Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 dupa parerea mea suna la fel de tare ca o acustica normala. si are un timbru foarte placut ce inseamna o acustica normala? volumul cutiei de rezonanta are o influenta majora asupra sunetului, din motivul asta exista diferite tipuri de constructii si dimensiuni ale corpului: dreadnought, OM (orchestra model), GA (grand auditorium), parlour, etc. o chitara thinline nu e facuta sa sune unplugged in nici un fel, ci doar amplificat. corpul foarte plat ii ofera un handling foarte bun, iar materialul din care e facuta (fiberglass) are un sunet cumva electric (ca si chitarele ovation). ca volum sonor unplugged, o chitara thinline din plastic suna incomparabil incet decat un dreadnought sau chiar GA din lemn masiv. valabil si pentru ovation. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 ce inseamna o acustica normala? volumul cutiei de rezonanta are o influenta majora asupra sunetului, din motivul asta exista diferite tipuri de constructii si dimensiuni ale corpului: dreadnought, OM (orchestra model), GA (grand auditorium), parlour, etc. o chitara thinline nu e facuta sa sune unplugged in nici un fel, ci doar amplificat. corpul foarte plat ii ofera un handling foarte bun, iar materialul din care e facuta (fiberglass) are un sunet cumva electric (ca si chitarele ovation). ca volum sonor unplugged, o chitara thinline din plastic suna incomparabil incet decat un dreadnought sau chiar GA din lemn masiv. valabil si pentru ovation. Cat se poate de corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts