www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Guest serginio
Posted

Iubirile mele actuale :)

O sa revin si cu surorile :)

post-6798-1206976413_thumb.jpg

post-6798-1206976478_thumb.jpg

post-6798-1206976489_thumb.jpg

Posted
yjm-ul e american sau japonez? cum te descurci cu el? te obisnuiesti greu cu tastatura "scalopped"? e o chitara doar pt shred?

American.Cu griful sunt obisnuit pentru ca am avut o chitara cu care am patit oarecum ca Malmsteen.Am avut o tentativa de strat din cate stiu eu facuta tot de Fender, Sunn Mustang o chema.Cand am cumparat-o avea griful mizerabil si m-am gandit sa-l curat cu smirghel si pe urma sa-l dau cu bait si sa-l lacuiesc.Zis si facut, numai ca dupa ce am terminat mi-am dat seama ca spatiile dintre taste sunt cam adanci (nu chiar in halul in care-i yjm) si nu mai prea seamana cu ce a fost.Nu mai aveam ce-i face asa ca am folosit-o ca atare, atat m-am obisnuit cu griful incat imi parea ciudat cand puneam mana pe un grif normal. Eu sunt obisnuit cu el asa ca nu stiu cat de obiectiva e parerea mea, eu ti-as spune ca e o chitara absolut normala pe care poti canta orice, dovada cea mai buna e chiar Malmsteen care-si canta toata muzica pe ea. Apropo mi-ar place sa stiu pe unde a ajuns chitara aia, am vandut-o prin 2002 prin magazinul Barock din Cluj

Guest Baumwolle
Posted

Cred ca Ibanez-ul clasic nu-i in nici un caz RG550. :)

Posted
dap, io eram curios sa aflu de la proprietar cum ii se pare...io am cantat putin pe una da a fost pe fuga si n-am apucat sa-mi fac o parere calumea.

eu sunt foarte multumit de ea, am avut multe chitari clasice dar de asta sunt cel mai multumit, este foarte comoda pentru o chitara clasica, are griful mai ingust si permite tehnici care nu prea-ti sunt de regula la indemana pe chitari de genul acesta, de ex. sweep sau tapping, bine eu am luat-o exclusiv pentru muzica clasica si face treaba buna, adica faptul ca are cutie de rezonanta mai mica nu-i afecteaza calitatea sunetului si ma repet are un grif FOARTE comod, cu alte cuvine e o chitara prietenoasa

Posted
eu sunt foarte multumit de ea, am avut multe chitari clasice dar de asta sunt cel mai multumit, este foarte comoda pentru o chitara clasica, are griful mai ingust si permite tehnici care nu prea-ti sunt de regula la indemana pe chitari de genul acesta, de ex. sweep sau tapping, bine eu am luat-o exclusiv pentru muzica clasica si face treaba buna, adica faptul ca are cutie de rezonanta mai mica nu-i afecteaza calitatea sunetului si ma repet are un grif FOARTE comod, cu alte cuvine e o chitara prietenoasa

Ah...ca veni vorba de cutia de rezonanta...scuze ca deranjez din nou, dar as mai avea o intrebare in legatura cu Stratacoustic...Suna mult mai incet(la rece, bineinteles...) decat o chitara western, Stratacoustic-ul avand cutia de rezonanta mai mica?

:)

Posted
dupa parerea mea suna la fel de tare ca o acustica normala. si are un timbru foarte placut

ce inseamna o acustica normala? volumul cutiei de rezonanta are o influenta majora asupra sunetului, din motivul asta exista diferite tipuri de constructii si dimensiuni ale corpului: dreadnought, OM (orchestra model), GA (grand auditorium), parlour, etc. o chitara thinline nu e facuta sa sune unplugged in nici un fel, ci doar amplificat. corpul foarte plat ii ofera un handling foarte bun, iar materialul din care e facuta (fiberglass) are un sunet cumva electric (ca si chitarele ovation). ca volum sonor unplugged, o chitara thinline din plastic suna incomparabil incet decat un dreadnought sau chiar GA din lemn masiv. valabil si pentru ovation.

Posted
ce inseamna o acustica normala? volumul cutiei de rezonanta are o influenta majora asupra sunetului, din motivul asta exista diferite tipuri de constructii si dimensiuni ale corpului: dreadnought, OM (orchestra model), GA (grand auditorium), parlour, etc. o chitara thinline nu e facuta sa sune unplugged in nici un fel, ci doar amplificat. corpul foarte plat ii ofera un handling foarte bun, iar materialul din care e facuta (fiberglass) are un sunet cumva electric (ca si chitarele ovation). ca volum sonor unplugged, o chitara thinline din plastic suna incomparabil incet decat un dreadnought sau chiar GA din lemn masiv. valabil si pentru ovation.

Cat se poate de corect. :)