andrușcaiepuraș Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 salut am o chitara jackson la care am observat ceva ciudat se pare ca are o zgarietura in zona headstockului nu pare prea evidenta, insa in ultima vreme a inceput sa ma gandesc ca ar trebui facut ceva in legatura cu ea. Cand cant pe chitara parca se simte ca ceva.. nu e la locul lui. In fine, nu ma prea pricep. Acordarea a devenit unpic mai dificila dar in rest nu am observat altceva neinregula Credeti ca ar afecta cumva sunetul sau felul de a canta pe ea? Merge daca pun un plasture? poate merge cu ceva banda adeziva poze : *alerta: postul asta e un pamflet 1
eduard.alexandru Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 (edited) Fixezi 150 de lei undeva între doze şi corzi (că acolo e altaru la chitara electrică) şi duci instrumentul unui alchimist, împreună cu nişte bere (Corona ar fi excelentă). Apoi, alchimistul ăsta zice nişte cuvinţele, iar banii puşi de tine la chitară se vor transforma în adeziv pentru lemn, kit dacă e cazul, o placă metalică subţire care va ţine totul în loc, nişte furnir care să mascheze reparaţia (arată şi bine, totul manevrat de o mână pricepută) şi ce rămâne îşi bagă alchimistul ăsta în portofel. Edited May 31, 2014 by eduard.alexandru 1
andrușcaiepuraș Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 cum ai reusit, domnule? Pai nu stiu ce sa zic, intr-o dimineata m-am dat jos din pat , m-am uitat lung la chitara si parca am vazut ca ceva era neinregula, nu stiu cum de nu am observat si inainte
lefmir Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Si uite asa inveti ca o chitara nu e desfacator de bere! si ca Pete Townshend era profesionist si ca le curata repede, fara durere, si nici nu mai plangea nimeni dupa ele ca si asa nu mai puteau fi revitalizate.
Guest Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Sau mesteci niște Hubba Bubba: http://www.wrigley.com/global/brands/hubba-bubba.aspx
stratosaurus Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Fratili meu, merge cu polish, nici nu se va mai observa. Nu cred ca are vreo influenta, ... tre' sa te uiti foarte atent ca sa observi problema... 1
sam Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Oricum din cate mi se pare mie chitara e ca noua si oricum zgarietura nu afecteaza sunetul. 2
andrușcaiepuraș Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 Oricum din cate mi se pare mie chitara e ca noua si oricum zgarietura nu afecteaza sunetul. intr-o oarecare masura speram sa te prinzi mai incet si sa te iei cu mainile de cap
alinu_tau Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Uite ce grife faine cu "maple fretboard" se gasesc http://www.ebay.com/itm/NEW-Fender-Lic-Jackson-Replacement-NECK-for-Jackson-Maple-Sharks-Tooth-MM2945M-/191185184765?pt=Guitar_Accessories&hash=item2c838667fd , chiar nu-ti face cu ochiul?
andrușcaiepuraș Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 foaie verde robinet topicul e un pamflet poza-i luata de pe net 1
'mnezău Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Şi acum e mai bine? Te simţi mai băgat în seamă decât înainte? 1
sam Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Şi acum e mai bine? Te simţi mai băgat în seamă decât înainte? Lasa-l Doamne si pe copil sa se joaca. N-a preacurvit, n-a cantat la Strat cioplit si nici nu l-a ucis el pe Jackson-ul de mai sus. Iarta-l de pacate... @andrei.francisco17: Maine dimineata fuga la biserica si te rogi la 'mnezău. Pentru urgente poti sa-i dai si-un telefon. 1
ramurel Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 (edited) Că tot e pe bază de distracție, aș vrea să știu și io, că tot văd folosindu-se, ce dracu înseamnă "umpic" ?! Moarte limbajului de messenger !!! "Umpic" shi "dojdă" rulz ! . Edited June 1, 2014 by ramurel 1
ADIDAS Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Avand in vedere ca are menghina as zice ca nu merita reparata. Acordezi pe rand fiecare doua corzi si le strangi bine in menghina iar apoi nu mai ai nevoie de cheite. Deci daca nu te deranjeaza estetic, e perfect OK.
leopold Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Că tot e pe bază de distracție, aș vrea să știu și io, că tot văd folosindu-se, ce dracu înseamnă "umpic" ?! "umpic" = umpique 1
edy_wheazel Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Stas. Jackson-u' ala are doua headstock-uri, unu-i detasabil. Banuiesc ca pentru a zdrangani metale grele se descurca cu 3 corzi.
Recommended Posts