www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

despre chitarele steampunk, ce parere aveti ma gandeam la un moment dat, sa construiesc una post-10272-0-05256600-1365595996_thumb.jpg post-10272-0-55999300-1365596011_thumb.gif post-10272-0-44164600-1365596035_thumb.jpg post-10272-0-61346700-1365596049_thumb.jpg post-10272-0-93518100-1365596062_thumb.gif

I like the second one

Poti fi sigur :) Dar asta doar intr-o prima faza, va degenera imediat intr-o discutie despre originea universului, sensul vietii sau principiile fizicii cuantice :D

2262484858_9c7425768c_o.jpg

Dude... Astea tre sa fie cele mai faine chitare pe care le-am vazut ! :yay:

• Like 3
Posted (edited)

Shell pink e unul dintre cele mai clasice culori Strat , mi-ar placea unu . E si rozul o culoare , din pacate pitzipoancele roz au facut ca aceasta culoare sa fie etichetata dezgustatoare prin folosirea abuziva si dezgustatoare . Ce e drept pe acele squiere e mult prea intens si e menita pentru "fetite" cred ... dunno , i don't judge

3061d1246882678-shell-pink-cs-relic-project-newfront.jpg

Se prea poate sa fie asa cum spui tu cu "statutul rozului". Acuma ma rog, eu personal nu suport culoarea roz in general, dar lasand asta la o parte, pe o chitara mie totusi rozul imi pare o culoare prea... cum sa.i zic, "neserioasa", prea "de fetite de gradinita".

Dar na, asta e numai parerea mea, gusturile nu se discuta :). Si in plus, vorba lui impaiatu, se poate "remedia" culoarea fara probleme :P.

Off-topic: am un curs atat de plictisitor acum, ca n.am gasit nimic mai bun de facut decat sa intru pe forum, ca sa nu ma ia somnu' de tot. Daca a fost prea off-topic postul meu, n.am nimic impotriva sa fie sters :P.

Edited by mike KidLazy
  • Like 1
Posted

Se prea poate sa fie asa cum spui tu cu "statutul rozului". Acuma ma rog, eu personal nu suport culoarea roz in general, dar lasand asta la o parte, pe o chitara mie totusi rozul imi pare o culoare prea... cum sa.i zic, "neserioasa", prea "de fetite de gradinita".

Dar na, asta e numai parerea mea, gusturile nu se discuta :). Si in plus, vorba lui impaiatu, se poate "remedia" culoarea fara probleme :P.

Off-topic: am un curs atat de plictisitor acum, ca n.am gasit nimic mai bun de facut decat sa intru pe forum, ca sa nu ma ia somnu' de tot. Daca a fost prea off-topic postul meu, n.am nimic impotriva sa fie sters :P.

Daca tot suntem la un pas de a infiinta Asociatia pentru Apararea Chitarelor Roz Care Daca Sunt Straturi Tocite Chiar N-arata Rau (maine la prima ora dau o tura la OSIM sa inregistrez numele :D ), as vrea doar sa zic ca tipul asta canta tot la o chitara roz:

Si daca tinem cont de faptul ca la 15 ani canta la festivalul crossroads cu Clapton, as zice ca se si pricepe :P

Posted (edited)

[...]as vrea doar sa zic ca tipul asta canta tot la o chitara roz. Si daca tinem cont de faptul ca la 15 ani canta la festivalul crossroads cu Clapton, as zice ca se si pricepe :P

Pai ce n-ai inteles, d-aia canta bine, ca are chitara roz. Nu te lasa pacalit de aparente, nu exista coincidente ;) Cu atat mai mult cand vine vorba despre chitare roz. :D

Si totusi sa nu uitam de ce ne-am strans aici:

1206112221-Pink%20Rhoads.jpg

Edited by sam
  • Like 1
Posted

In caz ca va era dor de chitari cu nevoi speciale... :rolleyes:

guitare_a_crayon-540x404-765485.jpg

In caz ca cine-a facut asta nu-i nebun si toate comutatoare alea nu sunt doar de forma, poate imi explica si mie cineva ce-a vrut sa spuna artistul. Personal ma gandesc ca ar putea fi o statie de taxi sau oricum ceva de radioamatori :) Alte pareri?

• Like 1
  • 10 months later...
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

"Chiara Bass Fender:

- corzi noi

- doze noi

- Potentiometre noi

- corp lemn masiv

Putin utilizata"

Am inserat si textul anuntului de vanzare...incredibil !

N-am vrut sa intru in detalii dar anuntul poate fi gasit pe site-ul cu pricina cautand 'bass fender'. Oricum aia cu 'putin utilizata' a fost apogeul...

Edited by sam
  • Like 2
Posted

N-am vrut sa intru in detalii dar anuntul poate fi gasit pe site-ul cu pricina cautand 'bass fender'. Oricum aia cu 'putin utilizata' a fost apogeul...

Cred ca ai citit gresit sau a fost o eroare de gramatica :)

"Chiara Bass Fender:

- corzi noi

- doze noi

- Potentiometre noi

- corp lemn masiv - putin

- utilizata"

Cred ca asa se citeste, in sensul ca are putin corp :) Corzile si dozele sunt noi la scara geologica, iar cu fenderu omul a fost sincer: e chiara!

• Like 4