www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

dpaul_gtr

Active Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov / Ticusu Vechi

Other Information

  • Gear
    Copie de copie de strat
    Reghin Amarillo
    Mesa/Boogie Quad Preamp
    Line 6 HD300
    Fuzz Face Si artizanal pe BC107
    Fuzz Face Si artizanal pe 2N2222
    BK Butler Tube Driver
    Axis Fuzz artizanal
    Demeter Tremulator artizanal
    Pene: iar am ramas fara :p

Recent Profile Visitors

3684 profile views

dpaul_gtr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

89

Reputation

  1. dpaul_gtr

    Bancuri

    Banc de clasa a treia: Cum se zice când îți place de o grasă? Atracție gravitațională Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
  2. Reducere de sarbatori: 250 de lei. Inca ma gandesc daca sa accept si schimburi cu produse afumate de porc + diferenta.
  3. Am uitat sa mentionez ca mult-laudatul Fulltone Supa-Trem e construit pe exact acelasi circuit ca pedala aceasta, avand in plus doar acele doua switch-uri. Atat am vrut sa zic. O seara faina la toata lumea si, cum am zis mai sus, pedala poate fi incercata in Brasov .
  4. Pret: 285 RON Localitate: Brasov Contact: PM, mail (dpaul_gtr@yahoo.com) Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand o clona dupa tremolo-ul optic Demeter Tremulator (http://demeteramps.u...t&product_id=65). Pedala are true bypass cu switch 3pdt, led-ul pulseaza cu aceeasi rata cu oscilatorul, iar cutia este de aluminiu, tip Hammond 1590B. Nu am folosit vopsea, ci am polisat-o cu smirghel fin, dupa care i-am dat cateva straturi de lac transparent pentru protectie. Poate fi alimentata atat cu baterie de 9V, cat si cu adaptor DC (evident, bateria se decupleaza automat din circuit cat se conecteaza adaptorul). Pentru cine se intreaba de ce are 3 potentiometre cand pedala originala are doar 2 (vroiam sa pun 4, dar m-am abtinut ), al treilea pot este pentru bias-ul optocuplorului. In loc sa folosesc un Vactrol, mi-am rulat propriul optocuplor dintr-o fotorezistenta si un led high brightness care are o plaja de lucru mai mare decat originalul (care, daca nu ma insel avea rezistenta ON de cativa kohmi si cea OFF de cateva sute de kohmi - al meu are rezistenta ON de intre 20 si 30 de ohmi, iar cea off este de peste 20 de Mohmi). Astfel am putut sa folosesc un pot de bias de 100 de kilo, care poate fi reglat pt operatie lina, sinusoidala, pana la un square-wave (chop trem). Pedala a fost folosita doar acasa, iar saptamana asta i-am refacut wiringul, i-am schimbat switch-ul de la dpdt la 3pdt si am finisat carcasa, asa ca e ca noua. O vand pentru ca am nevoie de bani (nu destul de mult cat sa-mi vand fuzz-urile, totusi ). Pedala se poate incerca in Brasov. Cateva demo-uri, inregstrate (fara talent ) cu stratul meu intr-un Mesa Quad Preamp, legat direct in placa (standard si ieftina) audio a PC-ului din iesirea de Recording a preamp-ului. Zgomotul e acelasi pe care il am si daca nu folosesc pedala, nu am avut ce-i face: dt shine on you.mp3 dt boulevard.mp3 dt drive2.mp3 dt heartbroken.mp3 dt feels.mp3 Poze: Si un scurt video pe care l-am facut mai mult ca sa se vada cat de albastru e led-ul ala:
  5. http://www.youtube.com/watch?v=ESt3W__GNJw
  6. dpaul_gtr

    Poze de tot felul

    Cum e cand iti rupi o pielita, nu-ti dai seama si continui sa dai in corzi
  7. Multumesc pentru sfaturi si da, ati tinut minte bine, e un 7406 acolo . Culmea e ca fix prin telekinezie a mers, ca altfel nu-mi explic: odata ce l-am desfacut si am luat multimetrul in mana, cand l-am bagat in priza si-a revenit din senin la normal ) Cu ocazia asta mi-am dat seama si ca poti sa ai 2 canale active (sau chiar 3, dar deja e prea mult) daca folosesti un cablu pe post de jumper intre mufele pt switching extern din spate.
  8. Salut, Am o mica problema cu preamp-ul meu Mesa Quad: canalul de Lead 2 nu se dezactiveaza, adica ramane pornit si atunci cand selectez alt canal, asa ca pot sa am doar canalul respectiv activ, sau acel canal impreuna cu fiecare din cele 3 daca le selectez pe aceastea, deci adio ton clean. Am incercat si cu switching extern, problema persista. A mai patit cineva asa ceva? Ca n-as avea chef sa-l desfac din nou si sa-mi bag nasul prin el.
  9. dpaul_gtr

    Poze de tot felul

    Momentul ala cand dupa o zi intreaga in Manhattan iti dai seama ca telefonul tau era setat sa faca poze la 640x480. Macar m-am prins de asta inainte sa ajung in times square.
  10. Am gasit un strat Squier MIJ, cred ca e un 70's reissue (maple board, 7.25 radius, piulita truss-rod tip bullet, headstockul ala mare) la un pawn shop azi cu 150 de dolari. Am fost foaaarte aproape sa o cumpar, dar inca astept al 2-lea salariu, plus ca am dubii in legatura cu transportul pe avion daca e sa o iau si sa o aduc acasa la toamna cand ma intorc. Chitara parea in stare destul de ok, freturile nu erau foarte tocite, doar corpul era cam zgariat. Era destul de grea pentru un strat, iar blocul puntii tremolo era full-size. Vanzatorul nu stia nimica de ea, doar ca e "an early squier model"). Ce ziceti? Merita sa o cumpar?
  11. E un pic jenant sa recunosc ca n-am apucat sa termin cursul daca tin cont de faptul ce eu am pornit threadul asta. Am reusit doar sa fac primul quiz si sa ma uit la cateva din video-urile din partea a doua pana am ajuns aici in 'Murica, unde gasesti cat bacon vrei, dar conexiunea la internet e mai varza decat cea din ultimul catun din Romania. Ca un mic off-topic, oamenii sunt ai naibii de politicosi aici, nu stiu daca e fiindca sunt aproape de Canada sau tocmai fiindca netul e asa de praf. In fine Daca nu ma insel, cursul ar trebui sa fie reluat peste 6 luni. Totusi, daca cineva a descarcat videourile pentru ultimele 4 saptamani si poate sa nu le stearga si sa le uploadeze undeva asa, dupa 8 octombrie, ii ofer o bere si vesnica recunostiinta A, si incepe fix azi cursul asta de songwriting de la Berkley: https://www.coursera.org/course/songwriting
  12. Da' nu poti comprima o cursa de 24 de ore in 4-5 minute Bine, poate in afara de asta de anul asta in care jumatate din noapte cursa a fost sub safety car ca sa repare astia gardurile. Si noaptea e partea cea mai faina. Oricum, mie totdeauna mi s-a parut cursa de la Le Mans ca e la fel ca o carte buna, dar lunga rau, de care chiar nu-ti vine sa te apuci. Da' si cand te apuci de ea, apai n-o mai lasi:D. Cursa din 2011 a fost mai tare decat orice sezon de formula 1. In alta ordine de idei, documentarele astea doua scoase de cei de la Audi surprind destul de bine toata atmosfera din saptamana cursei, si pe langa actiunea de pe pista arata si ce se intampla in backstage:
  13. A prins careva Le Mans-ul de la inceput?
  14. Foarte interesanta faza cu acoperirea cuprului cu staniu sau argint, s-ar putea sa dau o tura prin fostul meu liceu si o vizita la laboratorul de chimie cand nu e nimeni pe acolo . In alta ordine de idei, clorura corodeaza mult mai repede daca e calda. Si corodeaza deosebit de incet daca vasul e lasat afara intr-o noapte rece de martie pe la ora 2, spre exemplu
  15. dpaul_gtr

    Poze de tot felul

    In sfarsit mi-am dat si eu seama ce inseamna "a smooth sounding fuzz". Mai "smooth" decat Nivea nu cred ca se poate
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.