sam Posted April 10, 2013 Author Share Posted April 10, 2013 Presimt o discuție despre natura propietăților estetice? Poti fi sigur Dar asta doar intr-o prima faza, va degenera imediat intr-o discutie despre originea universului, sensul vietii sau principiile fizicii cuantice 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 despre chitarele steampunk, ce parere aveti ma gandeam la un moment dat, sa construiesc una I like the second one Poti fi sigur Dar asta doar intr-o prima faza, va degenera imediat intr-o discutie despre originea universului, sensul vietii sau principiile fizicii cuantice Dude... Astea tre sa fie cele mai faine chitare pe care le-am vazut ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Poti fi sigur Dar asta doar intr-o prima faza, va degenera imediat intr-o discutie despre originea universului, sensul vietii sau principiile fizicii cuantice Astea sunt chiar dragute Link to comment Share on other sites More sharing options...
impaiatu Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Presimt o discuție despre natura propietăților estetice? Nu m-as baga in asa ceva, Doamne fereste. Da' uite ce chitare frumoase a pus Sam. Cred ca ma apuc sa fac si eu una cu tema "girafa" sau. de ce nu, "Tour Eiffel". Cu tema "Terente" am vazut ca s-a facut deja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 (edited) Shell pink e unul dintre cele mai clasice culori Strat , mi-ar placea unu . E si rozul o culoare , din pacate pitzipoancele roz au facut ca aceasta culoare sa fie etichetata dezgustatoare prin folosirea abuziva si dezgustatoare . Ce e drept pe acele squiere e mult prea intens si e menita pentru "fetite" cred ... dunno , i don't judge Se prea poate sa fie asa cum spui tu cu "statutul rozului". Acuma ma rog, eu personal nu suport culoarea roz in general, dar lasand asta la o parte, pe o chitara mie totusi rozul imi pare o culoare prea... cum sa.i zic, "neserioasa", prea "de fetite de gradinita". Dar na, asta e numai parerea mea, gusturile nu se discuta . Si in plus, vorba lui impaiatu, se poate "remedia" culoarea fara probleme . Off-topic: am un curs atat de plictisitor acum, ca n.am gasit nimic mai bun de facut decat sa intru pe forum, ca sa nu ma ia somnu' de tot. Daca a fost prea off-topic postul meu, n.am nimic impotriva sa fie sters . Edited April 10, 2013 by mike KidLazy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpaul_gtr Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Se prea poate sa fie asa cum spui tu cu "statutul rozului". Acuma ma rog, eu personal nu suport culoarea roz in general, dar lasand asta la o parte, pe o chitara mie totusi rozul imi pare o culoare prea... cum sa.i zic, "neserioasa", prea "de fetite de gradinita". Dar na, asta e numai parerea mea, gusturile nu se discuta . Si in plus, vorba lui impaiatu, se poate "remedia" culoarea fara probleme . Off-topic: am un curs atat de plictisitor acum, ca n.am gasit nimic mai bun de facut decat sa intru pe forum, ca sa nu ma ia somnu' de tot. Daca a fost prea off-topic postul meu, n.am nimic impotriva sa fie sters . Daca tot suntem la un pas de a infiinta Asociatia pentru Apararea Chitarelor Roz Care Daca Sunt Straturi Tocite Chiar N-arata Rau (maine la prima ora dau o tura la OSIM sa inregistrez numele ), as vrea doar sa zic ca tipul asta canta tot la o chitara roz: Si daca tinem cont de faptul ca la 15 ani canta la festivalul crossroads cu Clapton, as zice ca se si pricepe Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 10, 2013 Author Share Posted April 10, 2013 (edited) [...]as vrea doar sa zic ca tipul asta canta tot la o chitara roz. Si daca tinem cont de faptul ca la 15 ani canta la festivalul crossroads cu Clapton, as zice ca se si pricepe Pai ce n-ai inteles, d-aia canta bine, ca are chitara roz. Nu te lasa pacalit de aparente, nu exista coincidente Cu atat mai mult cand vine vorba despre chitare roz. Si totusi sa nu uitam de ce ne-am strans aici: Edited April 10, 2013 by sam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 11, 2013 Author Share Posted April 11, 2013 In caz ca va era dor de chitari cu nevoi speciale... In caz ca cine-a facut asta nu-i nebun si toate comutatoare alea nu sunt doar de forma, poate imi explica si mie cineva ce-a vrut sa spuna artistul. Personal ma gandesc ca ar putea fi o statie de taxi sau oricum ceva de radioamatori Alte pareri? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 2, 2014 Author Share Posted March 2, 2014 (edited) Sursa Edited March 2, 2014 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 2, 2014 Author Share Posted March 2, 2014 Si daca tot am dezgropat topicul... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 vad ca asta din stanga, cuiva i-a placut .) http://shop.guitarpoint.de/de/Diverse/1994-Brian-Eastwood-Bender-Distortocaster-Fiesta-Red Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Chiar mi se pare simpatica asta rosie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Nu ca e simpatica, dar cred ca au trecut prin iad ca s-o produca 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 2, 2014 Author Share Posted March 2, 2014 vad ca asta din stanga, cuiva i-a placut .) http://shop.guitarpo...ster-Fiesta-Red Mama da' cat de mult ($$$) i-a placut... Isi lua chitara de banii aia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seriosul Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 - resurse si surse de inspiratie pentru amatori http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=9&cad=rja&ved=0CGoQFjAI&url=http%3A%2F%2Fwww.buzzfeed.com%2Frainbowcrab%2Fbad-ass-guitars-2xqn&ei=93sTU46-DpOthQersIG4BQ&usg=AFQjCNE4AIoXfMbKcFpnVNSu-n0JM5cVZg 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mv57 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Cam asa suna o "minunatie" in forma de arma: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothmans Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Asta am gasit-o pe feisbuc , 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 2, 2014 Author Share Posted March 2, 2014 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Sursa Sistemul asta de prindere al corzilor este brevetat si rezolva problema rotatiei bridge-ului la acustice care duce printre altele la deformarea fetei chitarei. Mai multe explicatii aici: http://www.babiczguitars.com/lateral-compression-soundboard.htm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 3, 2014 Author Share Posted March 3, 2014 (edited) Sistemul asta de prindere al corzilor este brevetat si rezolva problema rotatiei bridge-ului la acustice care duce printre altele la deformarea fetei chitarei. Mai multe explicatii aici: http://www.babiczgui...-soundboard.htm De acord cu tine dar dpdv estetic e urata ca porcu' Edited March 3, 2014 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Mie nu mi-a placut niciodata Explorer-ul...Firebird-ul in schimb arata mult mai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotrusvlad Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 NOOOOOOOOOOOO :facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotrusvlad Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 o fi facut-o la repezeala din gardu' lu' nea' Gicu' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 5, 2014 Author Share Posted April 5, 2014 (edited) Edited April 5, 2014 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratosaurus Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 "Chiara Bass Fender: - corzi noi - doze noi - Potentiometre noi - corp lemn masiv Putin utilizata" Am inserat si textul anuntului de vanzare...incredibil ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 5, 2014 Author Share Posted April 5, 2014 (edited) "Chiara Bass Fender: - corzi noi - doze noi - Potentiometre noi - corp lemn masiv Putin utilizata" Am inserat si textul anuntului de vanzare...incredibil ! N-am vrut sa intru in detalii dar anuntul poate fi gasit pe site-ul cu pricina cautand 'bass fender'. Oricum aia cu 'putin utilizata' a fost apogeul... Edited April 5, 2014 by sam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leopold Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 N-am vrut sa intru in detalii dar anuntul poate fi gasit pe site-ul cu pricina cautand 'bass fender'. Oricum aia cu 'putin utilizata' a fost apogeul... Cred ca ai citit gresit sau a fost o eroare de gramatica "Chiara Bass Fender: - corzi noi - doze noi - Potentiometre noi - corp lemn masiv - putin - utilizata" Cred ca asa se citeste, in sensul ca are putin corp Corzile si dozele sunt noi la scara geologica, iar cu fenderu omul a fost sincer: e chiara! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 6, 2014 Author Share Posted April 6, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts