Dan Damian Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=TA5VutS3l2A&feature=player_embedded Edit: Trebuia sa postez la "Cantatul la chitara", sorry ... Edited February 28, 2013 by 24fret 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 LOL ! Ce adevaraciune ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Păi, pe vremea aia, toate chitarele se ţineau aşa sus, deoarece bărbaţii aveau pe-atunci ceva în pantalonii ăia trapezi jos şi strâmţi sus, ceva ce trebuia să se vadă... . 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maltaker Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 (edited) Iei chitara, o pui cu un varf intre craci si cu unu pe picioru' drept si gata. Edited February 28, 2013 by Geo Raileanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Iei chitara, o pui cu varf intre craci si cu unu pe picioru' drept si gata. Dacă n-ai scaun unde cânţi, stai pe vine, în poziţia "răhăţitorului în pădure"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maltaker Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Dacă n-ai scaun unde cânţi, stai pe vine, în poziţia "răhăţitorului în pădure"? Te adaptezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 (edited) Eu cred ca tipul era hipster! Edited February 28, 2013 by radu_guitar96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Eu cred ca tipul era hipster! Aşa cred şi eu. Au procesat clipul şi l-au făcut alb negru. Dacă-l dădeau color, nu te puteai uita la monitor din cauza culorilor vii pe care le purtau. Cred că şi pălăriile au fost scoase tot prin procesare ulterioară înregistrării. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 (edited) Pozitia corecta . Cu verdele'n sus. Era o moda de a tine chitara cum tin parasutisti pistolul automat . Tin chitara cum o tin dar au inventat Hard Rock-ul ? au inventat ,si li-se canta cele doua piese vestite de toti mai marii din lume .. Inseamna ca pozitia chitarelor este sau era super corecta . Si multi altii de ex .. G3 (You Really Got Me) - Rio 2012 Edited February 28, 2013 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Aşa cred şi eu. Au procesat clipul şi l-au făcut alb negru. Dacă-l dădeau color, nu te puteai uita la monitor din cauza culorilor vii pe care le purtau. Cred că şi pălăriile au fost scoase tot prin procesare ulterioară înregistrării. Probabil avea si un iPhone pe undeva..). Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Probabil avea si un iPhone pe undeva.. ). Probabil. Şi tonul ăla sună a Axe-Fx... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Probabil. Şi tonul ăla sună a Axe-Fx... hehe Îmi amintesc de anecdota aia apărută imediat dupa '89, când au intrat bananele în comerţ, fără număr... : "Mami, banana asta are gust de pastă de dinţi Cristal !" . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Asta e ca si aia cu telefonu mobil in film din 1928 auzi la ei, axe fx, hipster Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Mi se pare excelent cum tine chitara Ii foarte heavy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ibanozzi Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 (edited) Dacă n-ai scaun unde cânţi, stai pe vine, în poziţia "răhăţitorului în pădure"? Daca n-ai scaun... , canti asa Edited March 1, 2013 by IbanOzzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastislav Svarog Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Dacă n-ai scaun unde cânţi, stai pe vine, în poziţia "răhăţitorului în pădure"? daca ai scaun unde canti, e mai bine sa stai cat de departe de public pentru ca daca il miros o sa plece de la concert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts