Ionel Yonel Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Pot sa iau eu Gigbagul de la The_ZKD ? Pun mai departe un tuner Squire. ( http://ecx.images-amazon.com/images/I/414u-pwPlaL._SY400_.jpg )
ramurel Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 (edited) 1. Set chei nou-nouţe .............................................................................................................................................. eduard alexandru 2. Gigbag Fender ....................................................................................................................................................... TheZKD 3. Diverse........................................................................................................................................................................ un chitarist 5. Pickguard Hora ( cu tot cu doze, switch-uri şi mufă ) ...................................................................................... Septi 6. Set difuzoare mașina Kalkyoto..............................................................................................................................Cryptopsy 7. Set 2x tailpiece hollowbody ...................................................................... ............................................................Crytopsy 8. Set cheițe bass cu butoane sidef (nu am cerut nimic în schimb)..................................................................Cryptopsy 9. Set cheițe bass scoase de pe un Jolana Superstar (nu am cerut nimic în schimb)............Cryptopsy 10. Humbucker INF..............................................................................................................................................eduard alexandru 11. Pickguard HH + doze ceramice Strat Affinity .....................................................................................................lefmir NOTĂ : Regulamentul Debaralei se află aici , iar topicul de sugestii şi reclamaţii aici . Ai picat la fix. Pun eu un set de chei nou-nouțe în locul difuzoarelor pe care le pusesem înainte. Am înlocuit difuzoarele cu setul de chei, însa n-am priceput cum e cu alea de la ciocănel ! Le-aţi rezolvat până la urmă ? Aştept şi poze pt cheile astea şi pentru INF de la postul #113. Edited November 15, 2014 by ramurel
the outsider Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 (edited) Pun un strap,un Jack to Jack,un set de gold knobs pt les paul si 17 patch-uri,pt gig bag ul lui ZKD,as dori niste poze in prealabil.stima Edited November 16, 2014 by the outsider
sam Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Iau eu patch-urile si jack-jack-ul dar trebuie sa caut prin cutia cu maimute sa vad ce pot sa pun in schimb. Revin cu detalii si poze in cursul zilei de azi.
the outsider Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Nu te grabi,vreau mai intai sa vad poze cu gigbagul lui ZKD si apoi.
sam Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Nu ma grabesc nicaieri si oricum nu prea am ce sa pun in loc in afara de doza din poze. Este o doza de bridge de Telecaster insa nu stiu de unde provine si nici cum suna pentru ca nu am montat-o niciodata.
TheZKD Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Marti voi ajunge acasa , sunt plecat departe , si pun poze noi , dar din cate imi amintesc am mai pus ceva poza aici in topic cu gigbagul respectiv . 2
TheZKD Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Poze mai bune va pot da maine , acestea sunt din pacate de pe telefon
ramurel Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 (edited) Hai să resuscităm puţin treaba pe aici. Că bine zici, domnu' ! Şi noi ne dorim acelaşi lucru, aşa ca aşteptăm veşti de la matale, incluziv regulamentarele poze, dacă se poate, la ce-am spus cu 2-3 posturi mai sus ! Mersi ! LE : De asemenea, Debaraua trebuia să mai aibă pe stoc şi o punte/tremolo de stratocaser [ cea din poza de aici ], pe care cred că actualizarea colegului cryptopsy a scăpat-o din greşeală, pt ca am luat la mână tot topicul de-atunci încoace şi nu văd să mai apară ! Îmi scapă mie ceva ? Lămureşte-mă, te rog ! . Edited November 19, 2014 by ramurel
Crypto Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Am avut nevoie de bridge-ul strat adăugat de Eduard, și în locul lor am pus două tailpiece-uri destul de greu de gâsit separat, pentru hollow-body-uri. Ulterior am adăugat în debara, fară să cer nimic la schimb, doua seturi de cheițe bass, unul din ele provine din pachetul trimis de Un Chitarist inițial.
eduard.alexandru Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 M-ar interesa cheițele însă nu sunt sigur că se potrivesc pe o chitară electrică mai veche. O poză, un link? Cheițele sunt 6L și nu sunt în baie de ulei. Eu sunt în Iași, ele sunt în Botoșani uitate printr-o cutie. Lasă PM cu adresa și le expediez după ce trec pe la ai mei.
Crypto Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 retrag difuzoarele Kalkyoto, și las în locul lor, temporar, un set de cheițe (cel cu butoane sidefii, care le-am pus inițial fără nimic la schimb), până mă găndesc cu ce să le înlocuiesc. Le-am depozitat cam prost, și am descoperit ca s-au rupt membranele.
ramurel Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Ok ! Fă și niște poze, te rog la toate la care nu ai făcute poze până acum, ca să le link-uiesc regulamentar ! .
Vince Windrider Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 Tocmai ce am descoperit si eu aceasta sectiune...as avea de dat pe altceva doua doze date jos de pe o chitara washburn shadow series .sunt neck si middle.par mai mici o idee decat dozele de fender,cu aprox 1 mm.
ramurel Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 (edited) Tocmai ce am descoperit si eu aceasta sectiune...as avea de dat pe altceva doua doze date jos de pe o chitara washburn shadow series .sunt neck si middle.par mai mici o idee decat dozele de fender,cu aprox 1 mm. Alege întâi un obiect din lista de mai sus, de la postul #122, dacă-ţi face cu ochiul, solicită-l si oferă altceva la schimb ! Aşa merge treaba aici ! [ citeşte în acelaşi post de mai sus, unde scrie "regulament debaralei se află aici" ] Late edit : aici e regulamentul : http://forums.rgc.ro/topic/80460-debaraua-muzicala-primete-i-da-altceva-in-loc/#entry740128 . Edited November 25, 2014 by ramurel
edy_wheazel Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Iau eu humbucker-ul de la Eduard Alexandru, pun in debara un set de single coil de pe un strat (nu cunosc provenienta).
eduard.alexandru Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Tocmai voiam să scriu că humbuckerul nu mai există și pun altceva în locul lui.
ADIDAS Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 (edited) Nu stiu ce vreti vois a faceti aici dar cred ca mai degraba ar trebui sa se numeasca Debandada Muzicala. Pentru ca debandada este din plin. Acuma nici Dracu nu mai stie ce este si ce nu este disponibil in debara. Daca e sa se faca ceva cred ca un user cu vechime ar trebui sa primeasca toate obiectele intr-o locatie fizica la el acasa astfel incat atunci cand un obiect aste in debara el sa existe fizic in debara. Altfel nu imi imaginez cum naiba ar putea sa functioneze sectiunea asta. Vad ca am pus un obiect in debara si apoi ma razgandesc, uite tanda nu e manda. Si io daca vreau obiectul care a fost pus si retras si iarasi pus si inca nu stiu ce s-a pus in locul lui... Lucrurile trebuie sa fie clare tocmai de aia un user trebuie sa isi faca loc in garaj sau unde are el unloc intim de baietzeala si sa le tina la el. asa se evita orice fel de razgandiri si confuzii si alte tziganeli. Edited December 1, 2014 by ADIDAS
sam Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 [...] un user cu vechime ar trebui sa primeasca toate obiectele intr-o locatie fizica la el acasa astfel incat atunci cand un obiect aste in debara el sa existe fizic in debara [...] Votati ramurel! 1
ramurel Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 (edited) Mi-a trecut prin minte acum ceva vreme să le iau la mine, însă e pucntul 6 din regulament care cred că o să-mi dea bătăi de cap și-ar fi prea comod pentru userul respectiv. ! Dac-ai luat ceva ce ți-a trebuit, poți si sa pui deoparte, în siguranță, ce-ai de dat. Să aibă fiecare grijă de obrazu' lui ! Cum e aia :"Când am zis ca iau, am luat ! Când am zis ca dau...am zis !" ? Și si-așa te rogi de lume sa faca poză la obiecte , da' n-ai cu cine... Selfie pă feisuc avem cu ce ,da'-n ***** mea , o poză cu telefonu', la obiecte, în secolu' 21 n-avem a face . . Edited December 1, 2014 by ramurel 2
Crypto Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 1. bridge + tailpiece Reghin Savoy 2. cordar lung archtop 3. cordar scurt archtop 4. bridge/tailpiece incomplet reghin bass 5. input plate stratocaster 6. set cheite 2L-2R bass cu butoane sidefii 7. set cheite 2L-2R bass obisnuite 8. mix de cheite 3L-1R in baie de ulei, vechi, degradate dar inca functionale pozele sunt in ordine. 1
Crypto Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 (edited) Călin, din partea mea ți le trimit for safekeeping, daca ești dispus. In locul difuzoarelor care le-am aruncat caci s-au rupt membranele, las tot ce am adaugat in debara fara sa cer nimic in schimb + bonus input plate de stratocaster de pe Squier Affinity, bridge de bass incomplet și cateva cheite de bass in baie de ulei. 1. Set chei nou-nouţe ................................................................................................................................. eduard alexandru 2. Gigbag Fender ................................................................................................................................................TheZKD 3. Diverse.......................................................................................................................................................... un chitarist 4. Pickguard Hora ( cu tot cu doze, switch-uri şi mufă ) ....................................................................................... Septi 5. Pickguard HH + doze ceramice Strat Affinity .....................................................................................................lefmir 6. bridge + tailpiece Reghin Savoy.......................................................................................................................Cryptopsy 7. cordar lung archtop...........................................................................................................................................Cryptopsy 8. cordar scurt archtop..........................................................................................................................................Cryptopsy 9. bridge/tailpiece incomplet reghin bass..............................................................................................................Cryptopsy 10. input plate stratocaster.....................................................................................................................................Cryptopsy 11. set cheite 2L-2R bass cu butoane sidefii.........................................................................................................Cryptopsy 12. set cheite 2L-2R bass obisnuite........................................................................................................................Cryptopsy 13. mix de cheite 3L-1R in baie de ulei, vechi, degradate dar functionale..............................................................Cryptopsy NOTĂ : Regulamentul Debaralei se află aici , iar topicul de sugestii şi reclamaţii aici . Edited December 9, 2014 by Cryptopsy 1
eduard.alexandru Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 O să pun şi eu aici o husă, un strap şi ce chestii mai găsesc după ce fac o revizie. Vin cu poze şi detalii în curând.
Deagu Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Va salut. Vreau eu pickguard-ul de Hora de la Septi. Bag in debara un Dunlop Suppressor Pro, nou nout. https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCUQtwIwAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DpyCH5mmRMVc&ei=1amJVPrkJ4jVapLggNAB&usg=AFQjCNETnnIWMoKOn8pB_UQwFGrFEfuoYQ&sig2=b9p_Hi_Xulb84NLFa-RoJQ Multumesc!
ramurel Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 pickguard-ul de Hora de la Septi. vs. Dunlop Suppressor Pro, nou nout. Nu văd poză, deci nu-mi dau seama cât e supressorul de nou [ adică îl ai sigilat în cutie, nedesfăcut ? ] dar chiar și așa, mi se pare că oferta de schimb nu este echitabilă . Pickguardul ăla conține și setul de doze single-coil , plus tot hardware-ul, nu e doar pickguardul propriu-zis.
Deagu Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 (edited) pickguard-ul de Hora de la Septi. vs. Dunlop Suppressor Pro, nou nout. Nu văd poză, deci nu-mi dau seama cât e supressorul de nou [ adică îl ai sigilat în cutie, nedesfăcut ? ] dar chiar și așa, mi se pare că oferta de schimb nu este echitabilă . Pickguardul ăla conține și setul de doze single-coil , plus tot hardware-ul, nu e doar pickguardul propriu-zis. Salutare! Am facut o atare oferta avand in vedere ca Septi mi-a zis ca nu stie daca dozele functioneaza. Pun in debara un obiect cu valoare dubla obiectului lui Septi daca mi se garanteaza ca dozele sant ok. Toate bune! Edited December 12, 2014 by Deagu
Deagu Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Salutare. Intre timp Septi a testat dozele: Sant ok. Pickguard-ul maine pleaca spre mine si in locul lui bag in debara un vox amplug classic rock in stare buna de functionare. Multumesc Septi. Multumesc initiatorilor " debaralei"!
ramurel Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 vox amplug classic rock in stare buna de functionare. Iau eu p-ăsta și pun în locul lui pe frate-su, AC30. Tot în stare f bună de funcționare
Crypto Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 (edited) e interesat careva de-o doza de bass 4 corzi single coil de pe reghin jazz ? Daca nu, o arunc. poza gasita pe net -> http://images7.okr.ro/serve/auctions.v7/2012-06-18-ed92629cb2bb6b604e0e9c58749a0c56-5453713-700_700.jpg e cea din bridge Edited December 18, 2014 by Cryptopsy
Recommended Posts