www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ionel Yonel

Active Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ionel Yonel

  1. Up. 600 urgent. La pretul asta o luati NOUA fara acele minunate doze.
  2. Pret: 700 RON negociabil Localitate: Fagaras Contact: Private Message Link producator: http://www.fender.com/guitars/stratocaster/bullet-strat-with-tremolo-rosewood-fingerboard-brown-sunburst/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand un Squire Bullet Strat made in China (2012). Chitara e modificata cu 3 doze slim-humbuckers facute de mana in Anglia. Vine alaturi de un sound. Nu cred ca mai e nevoie de poze. 10705638_770731906325608_1136821786_n.mp4
  3. Pot sa iau eu Gigbagul de la The_ZKD ? Pun mai departe un tuner Squire. ( http://ecx.images-amazon.com/images/I/414u-pwPlaL._SY400_.jpg )
  4. Revine la vanzare. Pret 250 lei. Poze:
  5. Nu am cerut nimic din debara. Doar am intrebat. Asta e interzis?
  6. Update pret : 300 sau schimb cu Eppiphone SG(+ dif) sau cu Case Strat
  7. Vand o copie Les Paul facuta prin '70. A fost a tatalui Meu. Si sta la noi in casa de vro 20 de ani pe un dulap... O vand pentru ca mi-am luat un squire. Poze pe privat. Poze aici, adică:
  8. Dap. Pun humburgheri. Sau iau una cu 2 hamburgheri si gata
  9. Stiu ca e indicat sa folosesc humbuckers. Dar cu un noise reduction mare suna bestial si cu single. Mie intotdeauna mi.au placut dozele single..
  10. Deci.. Am probat toate trei si am ales ZOOM . M.am inervat pentru ca "pomelnicu" lu Silviu umple pagina degeaba si mio blocarde 3 ori telefonul. Va rog sa ma scuzati. Am vrut pareri, le.am analizat pe toate, am citit reviewuri dp ultimate.guitar si cred ca ZOOMul e cel mai potrivit. Procesorul as vrea sa il folosesc mai ales pentru Noise Reduction care scoate frumos zgomotul de fond de pe single coil. Eu vreau sa cant Hard Rock/Metal. Zoom duce de la un blues soft pana la al mai al naibii Metal.
  11. Deci, imi zice si mie cineva ce amarat ce procesor sa.mi iau? Am auzit la opinii in ultimele 6 ore de nu mia stiu ce sa cred. imi vine sa.mi iau campii!!!
  12. Vrei un DOD FX59 Facut in SUA in 1991 de mana pe el? si mai dau eu diferenta?
  13. Salutare, As dori sa achizitionez un procesor de chitara si as dori niste sfaturi. Dvs ce ati alege dintre KORG AX1500G si Zoom G2.1u pentru hard rock si metal? Sper sa nu apara comenariile rautacioase, Cu respect, y0nEl
  14. pai da... e mai rapid in pdf... daca e nevoie o si cum dar de preferat in pdf
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.